קבל אסטרו והשיר ממש גדול אהבתי ת'שיר ותתחזק אל דאגה תעבור גם את זה
E ELI20007 New member 10/3/03 #17 ../images/Emo24.gifקבל אסטרו והשיר ממש גדול אהבתי ת'שיר ותתחזק אל דאגה תעבור גם את זה
ד דער משכיל New member 10/3/03 #19 ../images/Emo24.gifאסטרולוג היקר אל אף שאני לא מבין גדול בשירה , אל תשכח היתי פעם ישיבה בחור , ובישיבה לא לומדים "תורת שירה" אבל הכל זאת אתה כותב נפלא ! קבל חיבוק מניו-יורק הרחוקה
../images/Emo24.gifאסטרולוג היקר אל אף שאני לא מבין גדול בשירה , אל תשכח היתי פעם ישיבה בחור , ובישיבה לא לומדים "תורת שירה" אבל הכל זאת אתה כותב נפלא ! קבל חיבוק מניו-יורק הרחוקה
א אסטרולוג New member 10/3/03 #21 משכיל יקירי../images/Emo24.gif אתה איש נפלא! וכריחוק המקום כך גודל קירוב הלבבות. לכבוד הוא לי להשתתף בפורום, שאתה המנהל שלו בלילה!
משכיל יקירי../images/Emo24.gif אתה איש נפלא! וכריחוק המקום כך גודל קירוב הלבבות. לכבוד הוא לי להשתתף בפורום, שאתה המנהל שלו בלילה!
J jaazz New member 10/3/03 #25 איזה שיר גדול ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif ואוו אתה פשוט משורר גדול וחכם אין כמוך באהבה לני
א אסטרולוג New member 11/3/03 #30 דידית, דווקא את?../images/Emo12.gif אני לא מכיר אותך בתור אחת שיורדת על חדשים, חבל. שלחתי לך מסר בנושא.
דידית, דווקא את?../images/Emo12.gif אני לא מכיר אותך בתור אחת שיורדת על חדשים, חבל. שלחתי לך מסר בנושא.