האדומה

dandan33

New member
האדומה

הדרבי הגדול הגיע.מתחילת העונה אנו מחכים לקרב הגדול. כל המשחקים כולם הם רק חימום לדרבי.למען הנצחון אנחנו עושים הכל (כמעט הכל....לא אלימות...!!). ביום ראשון התיצבתי במשרד הכרטיסים. בשבת הדרבי ואם לא אקדים אשאר בחוץ. אין סיכוי שזה יקרה... כבר בבוקר היו כמעט מאה איש לפני. רובם אוהדי קצהובים אבל היו כמה אדומים..ובניהם בלט צעיף אדום שהיה מחובר לנערה יפה. הצעיף היה כרוך סביב צווארה , מסתיר בחלקו את שערה השחור החלק. חורף היה בחוץ ומעילה האדום היה כגוף זר בין עשרות הצהובים. כצפוי היו שקראו לעברה קריאות גנאי , היו כאלה שרק שרו שירי היציע והיו כאלה, כמוני,שלא אהבו את קריאות הנאצה. הבחורה עמדה ממש לפני וזקיפות קומתה ממש הרשימה. היא ניסתה בהפגנתיות להתעלם מכולם אך הקריאות לעברה רק הלכו והתרבו. לא מפריע לך ? שאלתי . היא חייכה לעברי והנהנה בראשה לשלילה. לא פוחדת? התפאלתי? ממי , ענתה, מהם? כלבים נובחים לא נושכים , חייכה. לפתע משכה יד אלמונית את הצעיף ממנה. קולות צחוק רבים נשמעו ושירי הלל לקבוצה החלו להשמע בקול. זינקתי ממקומי ,תפסתי את ידו של הבחור ולקחתי את הצעיף.החזרתי לבחורה והיא כבר נראתה מבוהלת במקצת.הצעתי לה שתמתין בחוץ ואני אקנה לה את הכרטיס והיא מסרה את הכסף ויצאה. קניתי גם לה ויצאתי בעקבותיה. היא ישבה על ספסל בתחץ לעץ גדול . למרות שאיני אוהב את הצבע האדום, אי אפשר היה להתעלם משלימותה. עור פניה השחרחורות התאימו לבגדיה האדומים. זקופת קומה ישבה ושילבה את רגליה הארוכות. היא חייכה חיוך גדול ולקחה מידי את הכרטיס. היא סיפרה על אהבתה לכדורגל ולאדומים וכמה היא לא סובלת את אוהדי הצהובים. אבל אתה שונה , הוסיפה. אפשר להזמין אותך לקפה? שאלתי. לא תודה, ממהרת, אבל..לא המשיכה. אבל מה ,שאלתי. אבל אחרי המשחק בשבת אני פנויה. נפגש ביציאה ? שאלתי? כן, ענתה , והקפה על מי שהפסיד. שבת. הדרבי הגדול. הצהובים בטירוף . 0-3 . חברי חוגגים ואני ממהר לעבר יציע האדומים. נחיל צעיפים אדומים יוצא ואין זכר לאדומה. פתאום הרגשתי יד על כתפי. היתה זאת האדומה. מהממת. על ראשה כרוך צעיף אדום , ולמרות החורף , היתה לבושה בטריקו קצר,אדום כמובן , שהבליט את שדיה הזקופים. הקור עשה את שלו כנראה, ופטמותיה בלטו מבעד לחולצה. הקפה עליך ? חייכתי. כן,ענתה, אבל אצלי בבית . קר לי כבר. הגענו לביתה. שכונה בדרום העיר. גרה לבדה . האדומה הרתיחה מים לקפה ואני התישבתי על הכורסה בסלון. נהנית? שאלתי בהתגרות. זה היה זיון חד צדדי , ענתה. רק אתם נהניתם. גמרתם שלש פעמים ואנחנו יצאנו לא מסופקים. חבל שרק על קפה התערבנו , צחקתי. על מה רצית להתערב? הישרה מבטה אלי. על המשך הזיון. עניתי. תראה שהקפה לא גולש, אני כבר חוזרת , אמרה ונכנסה לחדרה. כעבור דקה יצאה. רק חולצת הטריקו האדומה היתה לגופה . רגליה הארוכות והשחומות בלטו מבעד לחולצתה.על ראשה התנוסס עדין הצעיף האדום. היא התקרבה אלי , נעמדה מולי ומשכה את חולצתה מעליה. גופה השחום התגלה מולי. שדיה הזקופים היו מעוטרים בפטמות חומות גדולות וזקורות. גופה היה רזה וחלק. התמקדתי במבטי לבין רגליה. שפתות אברה היו בולטות וחלקות. הכוס המגולח שנגלה לעיני היה נפלא. אתה המנצח , אמרה. הושטתי ידי קדימה לגעת בה , אך היא התרחקה קמעה , ואמרה: רק אני , אתה המנצח,אתה המתפנק. היא התקרבה אלי והרימה את חולצתי. היא החלה ללטף את גבי ולנשק את ראשי . לשונה ליקקה סביב אוזני , את עורפי ואת לחיי. ראשה החל לרדת ופיה נגס קלות בפיטמתי. היא ליקקה את הפיטמה שלי ולאט לאט ירדה עוד ועוד עד שראשה נעמד מול מכנסי. האדומה לא בזבזה זמן , והחלה לפתוח את חגורתי ובעקבותם את רוכסני. תוך שניות מכנסי היו מוטלים על הרצפה ואברי איים לקרוע את תחתוני. היא העיפה מבט לעיני , ואז שלפה את אברי. הזין שלי זנק מול פניה , זקור ומגורה. היא ליטפה אותו לאורכו ואז הכניסה לפיה. שפתיה עטפו בחום את אברי , מחליקות פנימה את רובו . מלכאת המציצה היתה כנראה אומנותה והזין שלי החליק עמוק לפיה , מגשש בתחילת גרונה.ידיה ליטפו את אשכי , דיגדגו בעדינות וידה השניה החלה ללטף את ישבני . הרגשתי את אצבעה מטיילת ונעצרת מול פי הטבעת שלי. היא עיסתה את החור . מחדירה בעדינות פנימה. הרגשתי את קצה אצבעה נדחקת קלות לתוכי. הרגשתי שעוד מעט אתפרק ואז הוצאתי את אברי מפיה . רוצה לזיין אותי כמו שעשיתם לקבוצה שלי? שאלה. לא עניתי. קמתי וסובבתי אותה. היא כרעה מולי כשישבנה השחרחר מופנה אלי . הקרבתי את אברי אליה , והיא פשקה את רגליה מולי. איברי החל לחדור לתוך הכוס שהיה רטוב לחלוטין . הוא החליק פנימה , ללא עצירות , והרגשתי את התכווצויות אברה על אברי. היא דחקה את גופה לעברי ואני הגבתי בדחיפות עמוקות פנימה אל תוך גופה . זיין אותי , קראה . מגיע לך . זיין אותי כמו במגרש. האדומה השתוללה על ארבע. היא הדפה את גופה קדימה ואחורה כשאברי תקוע בגופה . כן , צרחה. היא נרעדה וגמרה . שלפתי את אברי ממנה , ממש לפני ההתפרצות , ונעמדתי מול פניה . היא לקחה בידה את אברי , וכיוונה לפיה . זרמתי פרצה ממני , ניטזת על פניה ועל הצעיף האדום שלראשה . היא ליקקה את הזין שלי , מנקה כל טיפה שיוצאת . אתה רואה? שאלה . אפשר גם להנות כשצהוב מזיין אותי.

למעלה