האדום האדום הזה

האדום האדום הזה

לפי צורת הכתב במחשב אצלי אינני מבחין בהבדלי צבעים אבל יש לי הרושם, ששניים זכו בתואר "האדום": האחת – יום, וזה היה צפוי, והשני – הנמר הסקסי, וזה לא היה צפוי מבחינתי. אז אם סבבב וחברו החליטו כך, הבטחתי לכבד את החלטתם, מה עוד, שאני חייב להודות, ששני הגולשים אהובים ויקרים לליבי, רק שעם הנמר הסקסי לא היה לי כל כך דו-שיח, ומשום כך כנראה לא הרגשתי בפעילותו העניפה. ברכות חמות גם למנסון יקירי האהוב – והוא באמת אהוב על כולם פה – שנעלם לנו מהאופק לפרק זמן ממושך ונאלץ להיפרד מהאדום. אני בטוח, שנמשיך ליהנות ממנו, ואף אני אשמח לתרום את חלקי למרות ה"עונש" שקיבלתי בצורת ויתור על ה"אדום". אז דעו לכם, שלא הייתי משתנה עם האדום או בלי האדום, ואני רואה הערכה רבה בעצם ההתייחסות להודעותיי, גם אם לא תמיד אני מסכים עם המגיבים, אלא משום האיכות הגבוהה של הגולשים וההקפדה הרבה על שמירת הלשון ועל כבוד הדדי – לא מעט בזכות גישתם המיוחדת של מנהלי הפורום וסבבב בראשם. ואתם האדומים המשיכו לכתוב מהגיגיכם וליהנות את משתתפי הפורום וגם מי שלא קיבל את ה"כבוד" להיות אדום, קחו דוגמא ממני, כיצד ויתרתי בשעתו לטובת מנסון ולבסוף נשארתי "שחור". אבל באמת אינני "שחור". אני משתדל להיות קצת "אפור" ומוכן להסתפק בזה. בהצלחה רבה רבה לכ------ו----------------ל-------------ם-------------------! רק בקשה לי אל הנהלת הפורומים ב"תפוז": אני יודע, שהפרסומות מכסות את עלויות החזקת הפורומים עם כל המשתמע מכך, אבל כשפרסומת של עמותת "ע.ל.מ." או כל גוף אחר "יושבת" לי בתוך השדה, שבו אני אמור לכתוב את הודעתי מבלי יכולת להסיר אותה, משמעות דבר היא, שאינני יכול לראות, מה כתבתי. חישבו על כך.

תודה רבה קשקוש בלבוש על הדברים.

זה מאוד מחזק ומרגש ואני מתפלא שאין לך עדין אדום מודגש. אה.. אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אני זוכר טוב שהיתה תקופה שהתכתבנו הרבה באייסיקיו אז אל תגיד שלא דיברנו כמו שרשמת, ועשית באמת מעשה אציל ונחמד שנתנת למנסון חברינו את הכבוד להיות אדום.

למעלה