האגיס ג'ינס של מקאן

האגיס ג'ינס של מקאן

קרדיטים: סמנכ"ל קריאייטיב – יניב מלינרסקי מנהל קריאייטיב – אלדד ויינברגר קופי – גיא רוט ארט – יפעת שלזינגר סמנכ"ל לקוחות – שי גורן סופרוייזרית – עדי אורן תקציבאית – בת שבע שרון פלנרית – ענת סגל מפיקת משרד – אורלי וילנסקי חברת הפקה – פראדיסו במאי – אלי סברדלוב מוזיקה – ג'ינגל בלס צלם – אבי קרפיק

אורז

New member
חמוד מאוד

הסרט הזה וודאי שווה תגובה בפורום. לא קל לעשות סרטים להאגיס ובטח שלא פשוט לעשות סרטים עם רעיון שחייבים להופיע בהם תינוקות. הסרט הזה מצליח להיות קריאיטיבי ואפילו אמיץ משהו, שהרי מראים תינוקות שלא רוצים לעשות פיפי בחיתול. לכם זה נראה טריויאלי אבל תחשבו כמה קשה ללקוח לקבל את זה.

10יוסי10

New member
לדעתי הסרט הזה די מבזה את המותג

הרעיון חמוד, אבל הביצוע גס וצורם ואפשר היה לעשות את זה יותר מעודן ולא לראות אותם ממש ממש מתאפקים. אין ספק שאותנו, אנשי הקריאטיב זה משעשע ומצחיק, אבל אני בספק אם זה יגרום להורים לקנות את החיתול הזה.

עמית@

New member
רוב פרסומות החיתולים דוחות ברמות על

ורק בגלל שזה סוג של אין-ברירה (אם לא מתחברים לעניין הלגדל ילדים בלי חיתולים..) אני קונה חיתולים - מה שבאמת חשוב בחיתול לא מודגש אף פעם ותדיר אני מתרגזת על הפורנוגרפיה בפרסומות האלו, אין דוחה מלראות ילדים קטנים עושים משחקי תפקידים של מבוגרים באילוץ ורמיזה אירוטית כשברור לך שמהצד השני של המצלמה עומדים חבורה של מבוגרים ואומרים להם מה לעשות, יצרני חיתולים ומפרסמי חיתולים - נא לשנות קו..

למעלה