האגו וכל השאר

הרוחני

New member
האגו וכל השאר

שלום אני רוצה לשצור על פרטות אז לא חשוב מה שמי אני אדם אולי עם כוונות טובים הנקדוה היא שאני תפרן ובנוסף ישלי רצון למצוא את האחת ויחדה בנוסף אני אני רוצה להתפרנס מהרוחנית ולא לקנא במתקשרים שהולך להם אני רוצה למצוא גם את הפינה שלי בלי מנופלציה בלי אישורים אני יודע בעולם הרוחני לא צריך שהייה אגו גדול רק שלי יש ונאמס לי מזה וזהן והאמת שקשה לי להפרד ממנו לא מתוך תסבוך רק שאניעייףוזה מוביל אותי לשנאה להוכיח ולדעת הכול אז סליחה כל יושבי תבל נכון זה גם שווה לתחת

מרליה

New member
אגו

שלום רוחני, למה? למה אתה רוצה להרוס את האגו שלך? ושאלת השאלות: האם אתה יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר אגו? האם כל הרוחניים האלו שמצליחים, רמסו את האגו שלהם? ומי בכלל אמר שצריך להרוס את האגו? נשמע שאתה מתרוצץ על אופנה ששוטפת את הסביבה, נהנה עד בלי די לקטר ולהתבכיין על כל מה שאין לך, ומה כל כך רוחני בזה?

R2

New member
לפני יותר מ10 ימים..

נסעתי עם החברה שלי והצטרףגם האגו שלי,שלי,לחרמון,כל הדרך נג"ס לי האגו מה אתה מנשק אותה תתרחק תהיה ג"נטלמן,לא נתן לי לעשות לה משהו טוב, כאשר הגענו רצתה לעשות סקי(מאיפה אני יודע סקי?}האגו אומר לי פחדן לך לך על זה עכשיו המדריך יקח לך אותה(בגללו רבתי אתה ועכשיו הוא נותן לי עצות) הוא לא השאיר לי ברירה הכניס אותי ללחץ שהולכים לקחת לי את אהובתי. בקיצור שברתי רגל,הייתי חייב לעבור נתוח בחו"ל,והחוצפן ההוא עדיין מצטרף אלי לכל מקום.

Paul Even Paz

New member
כל הכבוד לך

ממש לעניין. אתה לפחות מודה באמת. דע לך שרבים לא כל כך שלמים עם האמת העצמית ועוטפים אותה בכאילו הם ללא אגו. זה לא כך. לכל אדם יש את הנקודה בה הוא מראה היכן האגו שלו צץ. העובדה שאתה מתודא ואומר את האמת שלך היא למעשה הדרך הנכונה ביותר לנקיון עצמי. השאר קורה עם הגדלת הידע והנסיון. מציע לך להפנות את האנרגיה שאתה משקיע בשנאה וברחמים עצמיים לכיוון של "אני אצליח". תחשוב איך אתה יכול להצליח, מה הכשיל אותך, חוץ מכסף. בהצלחה ידידי פאול

למעלה