האגודה

האגודה

רציתי רק לומר שמבחוץ זה נראה שהכל רקוב אצלכם מבפנים, אתם עסוקים בתככים ושטויות דבר שדוחה אנשים חדשים מלהכנס לאגודה שלכם. כמו כן ישנה התחושה כי מי שכבר כן מעוניין לעשות קורס חברי האגודה הוותיקים יערימו עליו קשיים, והתחושה היא שתעשה לו ממש טובה אישית אם מישהו מהמדריכים המנוסים יסכים להעביר קורס. חבל שכך הדברים מתנהלים כי זו הדרך הבטוחה להכחיד את הגלישה האווירית בארץ.

חגי

New member
אל תסתכל בקנקן

1. אין לך מושג 2. אתה בכלל אנונימי ולכן לא שווה תגובה 3. עם התחושות שלך לא הייתי משקיע אפילו שקל 4. הערמת הקשיים היא חלק בלתי נפרד ממיון טבעי שמאפשר רק לחזקים להצטרף 5. חזור וקרא את סעיף 1. 6. נשמח אם תהיה י"ור. נראה שיש לך את זה. 7. קרא את 2. שוב. ואם עד עכשיו לא הבנת את המסר אז תנסה את ההודעה שלי מה- 4.4.05 בקשר לדחיית קבוצה של 12 איש שניסו לקבל קורס בתנאים משופרים.

תגובה לעניין חגי!

הוכחת את הנקודה, הביקורת שהעברתי היא על מנת להאיר את עינכם ולא במטרה לפגוע או לקנטר, חבל שזוהי תגובתך, אשר רק מחזקת את הביקורת. תשובה כגון "לא הייתי מוכר בשקל".. וכדומה היא תת רמה ומתנשאת ללא סיבה מוצדקת.

David Gerby

New member
שאלות

"רציתי רק לומר שמבחוץ זה נראה שהכל רקוב אצלכם מבפנים" - אצל מי (אגודה או פורום - יש להבדיל)? "אתם עסוקים בתככים ושטויות" - מי זה אתם (שוב, אגודה או פורום)? "ישנה התחושה כי מי שכבר כן מעוניין לעשות קורס חברי האגודה הוותיקים יערימו עליו קשיים" - מי אלה החברים הותיקים שמערימים קשיים? "והתחושה היא שתעשה לו ממש טובה אישית אם מישהו מהמדריכים המנוסים יסכים להעביר קורס" - מי מהמדריכים המנוסים למעט ארנון כן מעביר קורסים? האם הנתונים שהצגת הם עובדות או השערות? אתה מדבר מתוך נסיון והכרות עם החומר או שאתה סתם צופה מהצד? מה גרם לך לחשוב כך? למה אתה משתמש בשם בדוי? ולבסוף, חוץ מלהעביר ביקורת לא נקודתית, יש לך עצות שימושיות לשיפור המצב?

דודו, הוא צודק

עזוב ניסוחים, אנחנו לפעמים נראים רע בפורום הזה, שאמור לדעתי לארח מבקרים בקצת פחות עויינות. בקיצור, מכניסי אורחים. בוא וניקח הערות של מבקרים (אנונימים או לא, לא משנה) ונשתמש בהם לטובתינו. מה שאתה מנסה , זה להתוכח ולצאת צודק, וזה המתכון הבדוק להגיע לכלום. גם אם דברי הביקורת מרושעים, לא הוגנים, אנונימים וכו' לא זה העניין (המבקר) אלא אנחנו. טוב, נראה לי שהערב נסחפתי. אני פורש מהפורום עד סוף השבוע. מי בא לטוס ביום שיש? צפויה ירידה משמעותית בטמפ.

David Gerby

New member
מיקי, אתה צודק שהפורום לא תמיד נראה

מזמין, אבל לשמוע שאנשים נמנעים מלהיכנס לתחום בגלל תגובות בפורום זה עצוב. לאחרונה נכנסתי לתחום חדש והפורום הוא המקום הראשון שאליו הלכתי לחפש תשובות לשאלות. התגובות לשאלותיי היו לא ידידותיות בלשון המעטה, אבל ידעתי לעשות את ההפרדה בין התחביב לבין הפורום כי התחביב פשוט כיף מדי מלזנוח אותו בשביל חבורה של מנייאקים. והפורום - משמש אצלי כמקור מידע בלבד. בכל מקרה אני מסכים שכל אחד מאיתנו צריך להתייחס לביקורת גם אם היא לא ממש לרוחו ואנונימית. שיהיה יום טוב וחג שבועות שמח

גלאםו

New member
דוד. אתה לא אומר אמת

וזה עוד בלשון המעטה. אני קוראת שקטה כאן בפורום, וגם בפורום של התחום החדש שלך. כולך. כתבת שם אולי 5 הודעות, מתוכן 2 של בקשת השאלה של ציוד ועוד שתים שהבאת את התמונות מהסולו שלך. אני לא רואה שם אף אחד שלא ענה לך יפה- להיפך. נכון שלא כל התשובות שם הן ידידודיות, אבל לקרוא לכולם שם מניאקים זה מעליב ופוגע. היה ראוי שתתנצל. מה זה בא לי להלשין עליך שמה- אז ממש תחטוף את המקלחת שלך.

David Gerby

New member
את לא יודעת על מה את מדברת

כי בכלל לא התכוונתי לפורום תעופה קלה שם בהחלט ענו לעניין, ולא מדובר על שם המשתמש הנוכחי. מן הראוי שאת תתנצלי.

בעיקר בפורום

לגבי תככים והתעסקות בשטויות כוונתי הייתה לפורום, ואכן יש עם כמה מכם הצדק מספר פעמים הגעתי לאתרי המראה שלכם ורוב האנשים היו נחמדים,עד אותו רגע בו התעניינתי בקורס גלישה ואז פרצופים נהיו מזלזלים, והאדיבות נעלמה. החבר'ה הוותיקים מבחינתי הם אלה אשר מככבים בפורום בעיקר. שוב הכוונה היא לא לפגוע או להעליב אלא רק אולי לעורר אותכם. הפורום הוא המקום הראשון אליו באים לקבל מידע מאנשים לאחר שנכנסים לאתר האגודה הרשמי ולכן חשיבותו בעיניי גדולה. נ.ב מה זה משנה האנונימיות? ואם אני אכתוב שקוראים לי אמיר אז זה יעזור לכם? תדעו מי אני?

חגי

New member
והשאלה היא - מה רואים בתמונה?

הפותרים נכונה יוכרזו כמועמדים לגיטימיים להצטרף לאגודה ומי שיודע את התשובה לא מתוך התבוננות שיתאפק.

והפתרון הוא:

לפני שאתה נכנס לאמבט, תעיף מבט, כי במקום להתרחץ אתה עלול להתנפץ, על חידה של חגי מספיק ודי.

אם זה עוזר...

יש בחו"ל הרבה מקומות שווים. שמעתי על אחד ממש טוב, אם אתה רוצה לשמוע יותר, דבר איתי במסר האישי. חוצמזה, יש פה בטח שיודעים לא פחות ממני... נסה את דודו...

אל תרתע, אנחנו לא כל כך...

רעים. קרא את תגובתי, (שיעור בפסיכולוגיה) ותראה אולי את הדברים באור שונה. יש כאן חבורה של איניבידואליסטים הלוקה בתסמונות של אליטיזם מסויים ("אנחנו יותר טובים"). קרא קצת את אחד העם ומיד תבין למה הכוונה. כל קבוצת אנשים מנסה להיות מיוחדה ולדחות את אלה שלא שייכים אליה. הסלקציה וסינון הקבלה לשורותיה, ישביחו את הגנים (ראה את היהדות...). בסה"כ חלק מהאנשים אצלנו קצת בוטים, אבל כולם בבסיס נהדרים. התנהגות היא סמן תרבות. הליטוש והנימוס הם לא הצד החזק של הישראלי, אבל אולי הוא עדיף על האירופי/אמריקאי המנומסים, ולעולם איך יודע מה עובר להם בראש. שלא להזכיר ערכים כמו חברות ושיתוף שאין להם מושג מהם (בהכללה כמובן). בקיצור, בחור/ה צעיר/ה,(?) שנס מתנך, תפסיק להתבכיין, בוא ולמד איך מטיילים בין עננים !!!

ווי מיקי איזו פייטנות -איזו לשון

העלת חיוך רחב על שפתיי. אבל גם חגיי וגם דודו כולכם חמודים ואני כבר ניגנב ומת לעוף חגיי מזה?

למעלה