האגודה למען..

hila 2580

New member
האגודה למען..

אוסף חדש וראוי ליודית !! היום הילכתי לי בחנויות הדיסקים השונות, ובעוד עיניי משוטטות על פני אוספים מצויינים בעלי שלושה, ארבעה ואפילו חמישה דיסקים של אומנים שונים כמו שלום, אריק, חווה, וכל השאר.. הכתה בי התודעה וההבנה המרה שליודית אין אוסף ראוי משלה (מבחינתי בכל אופן, אתם מסכימים איתי שיש כ"כ הרבה שירים מצויינים שנשארו מחוץ ל"מיטב השירים"???) אז החלטתי להקים אגודה להוצאת אוסף מחומש (כולל ספר שירים!!) של יודית, כל שעליכם לעשות הוא לקבוע את שם הדיסק ואת 12 השירים שיופיעו בו. חשוב ביותר: בגלל שישנם הרבה שירים עם גרסאות שונות עליכם לרשום איזה גרסה נכנסת.. מי מצטרף???? דיסק ראשון: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 דיסק שני: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 דיסק שלישי: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 דיסק רביעי: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 דיסק בונוס: ( אני חשבתי אולי על דיסק לחנים... ) ואם קשה לכם אז פה גם מותר להתפנטז, לוכתוב שירים שהייתם רוצים לשמוע את יודי ת מבצעת..

tomerldt

New member
וואי! זה היה כיף (ואורך ../images/Emo3.gif) השקעתי אז תקראו!

למרות שאני... נגד זה שהיא תוציא עכשיו דיסק אוסף (בגלל שזה עבודה על דיסק אוסף ולא על דיסק חדש!) אני ממש אהבתי את הרעיון - במיוחד כי מדובר בהרבה מאוד שירים בדיסק הזה.... אני אנסה ואראה אם האוסף המחומש שלי יהיה שווה משהו! וד"א - לא הבנתי מה זאת אומרת דיסק לחנים? אוקיי אני אתחיל את הדיסק שלדעתי הוא הראוי לצאת כאוסף מחומש
דאגתי שבכל דיסק יהיו שירים עצובים אבל גם שירים שמחים
שם לדיסק: "את הכל אזכור" או "ואחר כך תבוא שלווה" התחשק לי לתת לדיסק שם של שיר :) דיסק ראשון: 1 לקחת את ידי בידך (מהדיסק – "יהודית רביץ") 2 איזו מין ילדה 3 סמבה ברגל שמאל 4 נשים יושבות בחדרים 5 בשביל זה 6 דמעה 7 למחרת 8 שבתות וחגים (מהדיסק "באה מאהבה") 9 שיר ערש 10 לא טוב היות האדם לבדו 11 יוסי יוסי 12וידוי (מהדיסק "דרך המשי") דיסק שני: 1 פחד 2 בוא לריו 3 עיר קטנה 4 סליחות (מהדיסק – "יהודית רביץ") 5 עד קצה המסלול 6 געגוע (מהדיסק "געגוע") 7 שם 8 שוב מתחלפת העונה 9 מילה טובה (מהדיסק "מילה טובה ואוסף שירים") 10 לא לסגור 11 הגננים היום עצובים 12 את הכל אזכור דיסק שלישי: 1 דרך המשי (מהדיסק "לאן שהלב לוקח") 2 אישה בגילך 3 ליבי אומר 4 גלוי ונעלם 5 באהבתנו 6 סנטה קלרה 7 אמבולנס האהבה 8 תמונה 9 הפנים שבפנים 10 בך לא נוגע (מהדיסק "געגוע") 11 ארבע לפנות בוקר (גרסא כמו בהופעות – עם דיסטורשין של הגיטרה וכל זה...) 12 עשה שיהיה לי קל (מהדיסק "ומאוד לא פשוט לחכות") דיסק רביעי: 1 עכשיו הכל בסדר 2 רחבת הריקודים 3 אמרת אמרת 4 מגדלור 5 משנה לשנה 6 כשתבוא אהבה 7 ואחר כך תבוא שלווה 8 רעידת אדמה 9 סיפור מותם של עלמה ועלם 10 כמו אל מים 11 בלילות הסתיו 12 סוף לסיפור (גרסא מחודשת בסגנון של הגרסא מהדיסק “לאן שהלב לוקח" רק יותר כמו בהופעות) דיסק חמישי - דיסק דואטים: 1 זן נדיר (גרסא שעוד לא הוקלטה
- גרסאת אולפן עם קורין אלאל) 2 חדרים שבלב (עם חמי רודנר) 3 מישהו (גירסא שעוד לא הוקלטה - גרסאת אולפן עם מתי כספי) 4 שיר ללא שם (גרסא שעוד לא הוקלטה - גרסאת אולפן עם שלום חנוך) 5 עטור מצחך (עם אריק איינשטיין) 6 האיש ההוא (עם אהובה עוזרי) 7 סמבה בשניים (עם מתי כספי) 8 רחוק ממך (עם ברי סחרוף) 9 החופש בבית הבראה (עם יוני רכטר) 10 דמעות של מלאכים (עם יוני רכטר) 11 צער לך (עם אריק איינשטיין) 12 באה מאהבה (עם גידי גוב) תגידו מה דעתכם :)

Bbaby

New member
לא יכולתי לבחור יותר טוב אבל שיר אחד שכחת....

ילדים טובים ילדים רעים?... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD גאון!

hila 2580

New member
זה קשה הא?

טוב, אז האמת, אהבתי את החלוקה שלך!!אז אני לא אחלק. סתאאאאם, שלי קצת יותר בנאלית.. דיסק ראשון: א"י הישנה 1עין גדי 2סליחות 3כמו אל מים וידוי 4מגדלור 5עטור מצחך, בגרסה של יודית לבד. 6ענבלים 7מי לאהבה 8מה עושות האיילות 9כשדניאל ישן 10לילה 11למי שאינו מאמין 12אסיף דיסק שני: הרגע שלפני.. 1איזו מין ילדה 2באהבתינו 3למחרת 4בשעה שאחרי הלילה 5עד קצה המסלול 6דרך המשי 7סוף לסיפור 8הרגע שלפני 9כאן החיים שלנו 10 הגננים היום עצובים 11תמונה 12 הפנים שבפנים סיפור מותם .. (הייתי חייבת...) דיסק שלישי:רחבת הריקודים האיש ההוא הלוואי געגוע עכשיו הכול בסדר טאז' מאהל סנטה קלרה לא טוב היות האדם לבדו ארבע לפנות בוקר לקחת את ידי ארץ טרופית יפה רחבת הריקודים בוא לריו באה מאהבה דיסק רביעי: קצת שקט 1מילה טובה- גרסה אקוסית כזאת .. 2ציפיה לאושר בלילות הסתיו 3 נעימת פתיחה 4קצת שקט 5את הכול אזכור 6עד שיחשיך 7למי שאינו מאמין 8שוב מתחלפת העונה 9בך לא נוגע (את גרסת געגוע) 10 לא לסגור 11את עושה אותי אמא 12גלוי ונעלם דיסק בונוס: שירים שהייתי מתה לשמוע בגרסה של יודית: שובי לפרדס- בביצוע של יודית. ילדות נשכחת- יודית לבד. שיר ללא שם- מצטרפת לתומר- שלום ויודית ביחד. שיר אהבה בדואי- נראה לי שיודית תהיה מעולה בו. ילדתי הקטנה- של אהוד, זה יכול להיות מאוד מענין.. טרמינל- של מאיר אריאל בית הערבה - של אריק סיני אם זו אהבה גיטרה וכינור איזה מרפי, אני לא זוכרת מה היה לי בראש.. יש עוד מלא אבל כרגע כמו שקורה במרפי אני לא מצליחה להיזכר.. לילה טוב :)

tomerldt

New member
אהבתי את החלוקה לפי "סגנון" של כל דיסק

למה יהודית לא יכולה באמת להקשיב לנו ולהקליט את כל השירים שאנחנו כותבים כאן???

אהבתי את "האוסף " שלך

שאלה מה הגיל הממוצע פה בפורום? אומר לכם למה, אני בת 51 ,והולכת כמעט לכל ההופעות של יהודית רביץ ,(במרכז ) ואני רואה בעיקר חברה צעירים, ואני אהבתי את יודית מהשיר סליחות שראיתי בפעם הראשונה בטלויזיה, וכשהיא היתה מלווה את אריק אינשטיין,גם את ילדיי שהגדולה מביניהם בת 28 ונשואה גידלתי על שיריה של יודית, היום אנחנו הולכות ביחד להופעות שלה

tomerldt

New member
תשובה (מקווה שמספקת)

אני - בן 17, אבל כל השאר בסביבות גיל 20 ומעלה.... אם אני לא טועה... תגידי, את היית בהופעה של יהודית בתיאטרון ירושלים?

מה שכל כך מקסים אצל יהודית...

אני בת 18 ולפי דעתי מה שהכי יפה אצל יהודית שכשהלכנו להופעה שלה, התחברנו עם אישה מבוגרת, והיה שם קהל צעירים שררקדו והשתוללו, והיה שם את הקהל המבוגר, ובעצם מכל הגילאים. וזה אחד מהקסמים היותר אדירים של יהודית רביץ והמוסיקה שלה. שהיא פשוט שרה ל...כולם. :)

hila 2580

New member
את יודעת מה

נראה לי שזנ לא משנה באמת מה הגיל...אלא באמת החיבור הזה למוסיקם שיודית משאירה לנו וכשהם יבואו אז גם הילדים שלי יגדלו על יודית... על בטוח!!(סופסופ תהיה לי סיבה אמיתית לשבת ולראות את "גם אני רוצה חיבוק"...)

ToMeTiN

New member
האמת?

אני לא בעד אוספים...(למרות שמאד שמחתי כשאמא קנתה לי את המארז של "מיטב השירים 1+2" לחנוכה) תהיה אפשרות לקנות את הדיסק בונוס וספר השירים בנפרד?:)

hila 2580

New member
אני לא בטוחה...

אבל אני אברר בשבילך!! סתאאאם, האמת שגם אני לא בעד אוספים כי אז יוצא שאנשים לא מכירים את השירים הלא מוכרים ומי שמרוויח מזה זה רק החברה ובקושי האמן עצמו, אבל זה נועד בשביל אנשים כמונו, שכבר יש להם את כל הדיסקים ופשוט צריכים את האוסף בשביל שהוא ישאר באוטו כי א"א להעביר כל רגע את כל הדיסקים..מהבית לאוטו.. (שיכנעתי אותך???)

ToMeTiN

New member
"אנשים כמונו" חחח

לא השתכנעתי:) פלאי הטכנולוגיה של היום מאפשרים לאחד לבד את אוסף השירים הרצוי... אם בכל זאת את ממש רוצה להוציא דיסק חדש של שירים קיימים של יהודית (כי זה פשוט תלוי רק בך...:)) אפשר לעשות אלבום הופעה (או אפילו DVD) ולהוציא את שירי "ילדות" על גבי דיסק.

hila 2580

New member
טוב יש בזה משהו..

.......................קבלו ביטול! לא מוציאים את האוסף בסוף... סתאם. וברור שזה תלוי רק בי! (כן, בטח. הלוואי!) :) ולגבי ילדות, אני לא מבינה למה לא הוציאו דיסק שמע ("דיסק שמע"?? אני נשמעת כמו סבתא שלי..) כמו בדי וי די של "גם אני רוצה חיבוק".. פשוט חוצפה!!!

venustudent

New member
גם מצטרפת

אחרי שלפני כמה שנים קניתי את האוסף "מיטב השירים" הראשון באמת חשבתי על זה שיהודית ראויה לקופסה, כמו למשל הקופסה המצויינת של מתי כספי. אני אבחר בדרך הקלה, הכרונולוגית, לסדר את השירים בדיסקים: דיסק ראשון 1. הילדה הכי יפה בגן 2. לקחת את ידי בידך 3. מי לאהבה 4. סליחות 5. אהבה יומיומית 6. מישהו 7. ארבע לפנות בוקר 8. עכשיו הכל בסדר 9. שיר ללא שם 10.יש אשר שקטים הם שמים 11. מילה טובה 12. סמבה בשניים דיסק שני 1. עד קצה המסלול 2. דרך המשי 3. למי שאינו מאמין 4. אגדת אופליה 5. וידוי 6. דניאל 7. באה מאהבה 8. רחבת הריקודים 9. שבתות וחגים 10. סוף לסיפור 11. עוד על אהבה 12. שם דיסק שלישי 1. משנה לשנה 2. רעידת אדמה 3. תמונה 4. למחרת 5. באהבתנו 6. נעמיד פני יתומים 7. הגננים היום עצובים 8. אני משם 9. איזו מין ילדה 10. אישה בגילך 11. געגוע 12. הרגע שלפני דיסק רביעי 1. ברנדי וג'יטאן 2. בך לא נוגע 3. דמעה 4. סיפור מותם של עלמה ועלם 5. כמו עפיפון 6. האיש ההוא 7. כשתבוא אהבה 8. עיר קטנה 9. ציפייה לאושר 10. שוב מתחלפת העונה 11. הפנים שבפנים 12. בשעה שאחרי הלילה דיסק בונוס: (בעיקר שירים שלא נכנסו עד עכשיו-חידושים, דואטים וכו') 1. לילה 2. עין גדי 3. שיר הפוך 4. צער לך 5. ילדות נשכחת (שגם היא שרה ביחד עם נורית גלרון) 6. יש אשר שקטים הם השמיים 7. ים של געגוע 8. לא טוב היות האדם לבדו 9. אסיף 10.שיר על יונה בחלוני

למעלה