האב הוא הרוצח!!!

האב הוא הרוצח!!!

האב רצח את הודיה הקטנה, הודה היום בחקירתו. הזבל האנושי הזה רצח אותה במתוכנן לאחר שהטביע את ראשה 4 דקות במים. את הקבר הוא חפר חודש לפני, וביום רביעי בדק שלא נסתם- איש אחד הבחין בו וחיבר בין הסיפורים ודיווח למשטרה- כך גילו את מקום הקבר החשוד שלי היה הוא, אבל רק עכשיו זה רשמי- שיתבייש לו, וגם אנחנו צריכם ע"כ שאנשים כאלה רעים מסתובבים בתוכנו יהי זכרה ברוך- הודיה קדם (אני לא חושב שיש צורך להוסיף פימשטיין)

CANDY MAN

New member
לא חייבים עונש מוות...

אני גם לא בעד עונש למחבלים... אם אדם יושב בתא מבודד (כמו יגאל עמיר) ויש לו איזה שלוש מאסרי עולם את חושב\ת שזה חיים? אני בטוח שאדם כזה יעדיף למות... אני באופן אישי הייתי מעדיף. להיות כלוא בכלוב מטר על מטר לבד למשך 50 שנה זה לא חיים! וזה עונש הרבה יותר כבד מסתם עונש מוות.

Arie17

New member
לגבי הילדה שנרצחה בי-ם

תראה, אל תצפה להרבה תגובות, לדעתי הרבה קראו את ההודעה שלך... אבל, אין הרבה מה להגיד, זה עצוב, זה ממש מצער לשמוע על זה, אבל אנחנו לא יכולים לעשות יותר כלום חוץ מלנסות למנוע ממקרים כאלו לקרות שוב פעם או להביע את הצער שלנו כאן בפורום או עם חברים או בכל דרך אחרת... וזה שאתה אומר ש"יתבייש לו" - עזוב, אל תוציא את העצבים שלך עליו גם חז"ל אמרו כבר "אל תשפוט את האדם עד שתגיע למקומו", אני לא בטוח שאם הייתי ממש במקומו אז זה לא היה קורה לי גם... פשוט.. זה קורה שבן אדם מאבד את השפיות שלו או שפשוט משתגע או כל דבר אחר, מה לעשות... יהי זכרה ברוך

CANDY MAN

New member
נשבע לך בה´ שלך שאני לא מבין....

מה הקטע שלך? למה תמיד אתה חייב להוסיף את המשפט שיעצבן מישהו (בדר"כ אותי) תביא צער, תאמר מה יש לך על הלב... אבל בשביל מה להגיד משפט כמו "אל תשפוט את האדם עד שתגיע למקומו", אני לא בטוח שאם הייתי ממש במקומו אז זה לא היה קורה לי גם... פשוט.. זה קורה שבן אדם מאבד את השפיות שלו או שפשוט משתגע או כל דבר אחר, מה לעשות..." זה ממש לא במקום וזה גם לא צודק להגיד כי אתה עדיין לא יודע בוודאות שהוא "חולה נפש" או משהו כזה, בינתיים לפי כל מה שאמרו וכתבו הוא עשה את זה מנקמה טהורה והכל כמובן כשהוא שפוי ומודע למעשיו!

יפה אריה..

אתה נורמלי אריה?? אם הייתי בסיכסוך אם האמא של הילדה המשותפת שלנו הייתי מתכנן חודש לפני לרצוח את הילדה בטביעה וחופר לה את הקבר?? אתה שפוי?? מה זה "אל תשפוט את האדם לפני שתהיה במקומו" מה יש לך??? מה נראה לך שמישהו שפוי ירצח את בתו?? תחשוב בהגיון

Arie17

New member
למה אתה היחיד שמגיב??

אתה היחיד שמתלונן על מה שאני אומר ואני פשוט לא מבין אותך... מה יש לך כ"כ נגדי? ומה זה משנה מה הנסיבות?? לכל דבר יש סיבה, גם להגיע לנקמה הזאת יש סיבה, לא מוצדקת, אבל אם הייתי עומד במבחן כזה אז אולי גם הייתי עושה אותה טעות, אסור להגיד את זה? אני סה"כ מנסה לתת מילה טובה לשני הצדדים, אני לא מנסה להצדיק אותו, רק לזרוק לו מילה טובה, כי הוא עדיין בן אדם בשבילי תגיד, מה האבא בשבילך עכשיו? מפלצת? אסור להגיד עליו מילה טובה - נכון? בשבילך צריך להגיד את זה רק על "חולי נפש", נכון? אוף, די, לא רוצה לדבר על זה בכלל, זה בכלל לא המקום... אני לא הולך להגיב לך בשרשור הזה יותר

CANDY MAN

New member
לא ייאמן... כמה שטויות...

להגיד מילה טובה על האבא? מה יש לך? פגם כלשהו? אתה כותב דברים מבלי לשים לב? איך אתה יכול להגיד מילה טובה על המפלצת-אבא הזה? מילא תגיד מילה טובה על המשטרה, מילא תגיד מילה טובה על המתנדבים, מילא על העובד הפלשתינאי שראה את האבא חופר את הקבר של בתו והודיע על כך למרות שידע שיכול להיות שיעצרו אותו כי הוא שוהה לא חוקי... עליהם תגיד מילה טובה... אבל על האבא? מה עובר לך בראש? אתה חולה? לנקמה יש סיבה? אוי אוי אוי... אני לא יודע למה אני ממשיך להגיב למפלצת כמוך... עזוב... אני לא עונה ליצור כמוך... עזוב את כל הוויכוחים שלנו על הדת... אם זה אני יכול להגיע איתך להסכמה ולהבין את נקודת המבט שלך... אבל על מה שאמרת? על השטויות שאתה פולט? מה אני יכול להגיד לך... אפילו בהצלחה אני לא מוכן להגיד לך... אני רק יכול לאחל לך שיום אחד תתעורר ותבין עד כמה היית מטומטם...

yoavl1

New member
בשביל הפרוטוקול.

גם אני אכתוב נגדך. אריה, אתה אפילו לא הבעת חרטה על מה שכתבת. גם אם אני אאנוס את אחותך הקטנה, אריה, אולי רק מעדתי? ואתה יודע מה? אני מתכוון לעשות את זה...לאנוס את אחותך...כן כן....לאנוס את אחותך בתחת!!! כן....אההה..אופס....אל תכעס שכתבתי את זה....רק מעדתי...אני רק בנאדם. אתה מפגר ברמות שטרם נודעו!

אריה, זה לא היה במקום...

ממש שטויות מה שכתבת. על בנאדם כזה אי אפשר להגיד מילה טובה. נכון, הוא בנאדם, הוא לא מפלצת, וחשוב להדגיש את זה כדי להציג את עוצמת השטניות אליה יכול בן-אדם להגיע. כשאתה קורא לו מפלצת אתה פוטר אותו מאחריות על מעשיו, אבל חשוב להדגיש שהוא בנאדם שרצח את ביתו התינוקת בדם קר ובתכנון מוקדם. אדם כזה לא יכול לזכות לשום מחילה מבורא עולם, אחרי הכל, הודיה ז"ל הייתה גם ילדתו של הבורא. אסור, אסור, אסור להגיד עליו מילה טובה. פשוט אסור, ולא רק שאסור, אין מילים טובות להגיד עליו. איזה מילים טובות אפשר כבר להגיד עליו? להגיד לו תודה רבה שהוא מזכר לצלם אותה שעה לפני שרצח אותה? להגיד תודה שהוא השאיר אותה 4 דקות מתחת למים ולא 5? להגיד תודה על מה? שלפחות הוא לא היכה אותה לפני שרצח אותה? (בעצם, לך תדע...) טוב, מה שאני בא להגיד זה שמה שאמרת כאן לא מתאים לך, אתה בנאדם חכם ובתור אחד כזה תקח את דברייך בחזרה. לא בושה להודות בטעות.

CANDY MAN

New member
אדם חכם? הוא אדם עלוב נפש...

ושפל ואין בכלל מילים לתאר אותו! הוא פשוט בושה לבני האדם בכלל! כל הדברים שהוא אומר, כל השטויות שהוא פולט, כל היציאות שלו שלא במקום, כל האמירות המפגרות וחסרות הטעם שלו... אני לא יודע מי או מה גידל אותו אבל בטח לא מדובר בהורים טובים... ואם ההורים לא אשמים אז סתם נולד איזה יצור אחד למיליון אנשים שיוצא פגום כבר מהבטן - אריה הוא אחד כזה.

yoavl1

New member
רק חסר שהוא היה אומר שהילדה

אשמה בעצמה, כי היא אכלה בשר וחלב או משהו... את האמת? אני מרגיש רע עם זה שבכלל אנחנו מתדיינים לגבי זה, אז אני מפה חודל מלכתוב על הנושא.

תרגע, הוא בנאדם, הוא טועה כמו כולם.

ואפילו יצא לי חרוז לסיום הויכוח המיותר הזה. פליטת פה ואתה כבר קופץ. שב כבר.

CANDY MAN

New member
אולי אדיש כמוך יישב בשקט...

אני לא ייתן לייצור כמוהו לדבר ככה ולצאת מכך נקי... לא מקובל!

אני לא אדיש.

כשאתה טועה אתה לא נבעט מהפורום, נכון? כולנו מסכימים שמה שהוא אמר היה טעות, אוקיי? גם אני וגם אתה, נכון? כל אחד מאיתנו הוא בנאדם, נכון? כולנו טועים, נכון? אתה הרבה פעמים מתבטא בצורה ממש לא ראויה לפורום, וכשבאים להרגיע אותך אתה תופס תחת על הבנאדם ומשתחצן שאתה נמצא פה הרבה לפניו. ועדיין, אתה נשאר כאן. אז בגלל שהוא מציג דעות שונות משלך, צריך לנהוג איתו בחומרה רבה יותר משנוהגים איתך?

CANDY MAN

New member
טעות??? הוא טעות בעצמו!!!!

כל פעם שהוא בא הוא זורק דברים איומים לאוויר, שולף אמירות מטופשות ואומר דברים שהיו מביישים את איראן... באמת שאין לי כוח אליו ואני גם לא יגיב לו יותר... הבן אדם הזה לא טועה, זה פשוט הקו מחשבה המעוות והחולני שלו שכל פעם גורם לו להגיד דברים נוראים כאלה... נמאס ממנו, שיילך ולא יחזור... אני בכל אופן לא מתכוון להגיב יותר לייצור הזה.... איכס!

yoavl1

New member
חבל על הבריאות שלך

להתעצבן = להעניש את עצמך על שטויות של אחרים. עזוב, לך לישון.

CANDY MAN

New member
סבבה, הלכתי לישון...

באמת לא שווה להתעצבן על משהו לא אנושי...

למעלה