האבסורד של הישרדות

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
האבסורד של הישרדות

בעונה הראשונה של הישרדות, ריצ´ארד הקים ברית, החזיק אותה עומדת וניהל אותה היטב. אותו ריצ´ארד גם ניצח. ה פ ק ת ל ק ח י ם האנשים שניגשו להישרדות 2 או 3 או 8 לא משנה ראו את העונות הקודמות ויודעים מהחיים שלהם. לכן, החל מהעונה השניה, כל מי שמנסה לנהל ברית, או להפגין דומיננטיות, או לעשות כל דבר סטייל ריצ´ארד, מועף מיידית כי הוא נחשב איום, למרות שכל המשחק מסתכם בבריתות, ולכן חייבים להסכים שאנשים בסגנון ריץ´ הם שמשחקים הכי טוב. מה שנוצר כאן, זה מצב אבסורדי, שבו במשחק הישרדות מעיפים את מי שמשחק הכי טוב כי מפחדים שהוא ינצח, ואז מי שמנצח, הוא האדם הכי נחמד, כי אותו, בעצם, אפחד לא רוצה להעיף, וזה לא אומר בהכרח שהוא/היא (טינה) שיחק/ה את המשחק בצורה הכי טובה. יו גט מיי פוינט?

shira245

New member
כן אבל.....

בהישרדות 1 פאגונג פשוט לא האמינו שיהיו בריתות הם היו כאלה תמימים.. ועד כמה שאני לא סובלת את ריצרד(מי כן?)אני חייבת לציין שהוא שיחק מעולה..... בהישרדות 2 לדעתי קוצה לא ראו את בהישרדות 1 את הפרקים החשובים.. היו בריתות אבל היו כאלה לא חזקות והיו כאלה שבא בשלב מאוחר יותר(הניסיון של אליזבת להציל תתחת שלה) עכשיו בעונה הזאת כמעט כל אחד שם חושב שהוא ריצ´רד ומקים ברית....... בינתיים רק הברית של איתן לסק טום וקים החזיקה מעמד וגם היא עומדת להתמוטט(דעה שלי,לא ספויילר!!!) בנוסף לכך(תתחשבו יש לי חום 39.7!)יש כמה 2 סוגים של העפות -העפות אסטרטגיות(החזק,מי שמפריע,ופשוט בגלל שצריך להעיף מישהו!) -העפות כי הבןאדם פשוט לא נסבל או שהוא חלש. וטינה הייתה נורא נחמדה +עזרה קטנה מקולבי היא הייתה מותק וכולם חיבבו אותה ובגלל זה לא העיפו אותה..... וזה גם נקרא לשחק טוב.

Outlast

New member
מחקתי את ההודעה (+השרשור)

שהייתה כאן, עם ספוילר בנושא. אני מקווה שזה לא הרס (שוב) למישהו. אנשים, בבקשה תשתדלו, תחשבו לפני שאתם שולחים הודעה. אני יודעת שזה לא בכוונה, אבל מה לעשות, אני לא נמצאת פה 24/7 (ועכשיו, אם שמתם לב או לא, אני לא נמצאת פה בכלל, המחשב שלי החליט שהוא שונא אותי סופית, ולא מתחבר לאינטרנט. ל-ICQ, אגב, הוא כן מתחבר. מזל שסבא החליט לקנות מחשב...), מה שאומר- אני לא יכולה למחוק כל הודעת ספוילר ברגע שהיא נשלחת. עוד משהו- אם אתם רואים הודעת ספוילר (כמו ההודעה שהייתה היום)ושרואים שאני לא מוחקת, אני מאוד אשמח אם תכתבו לי ל-ICQ, פשוט יש הכי הרבה סיכוי שאני אראה את מה שתכתבו, ואז אני אעשה הכל כדי שהספוילר יימחק. זהו, נקווה שיהיה היום פרק טוב, ולהמשך חיי פורום טובים, שלווים וחסרי ספוילרים.. *אנחה* כמה טוב לחזור לאינטרנט, גם אם זה רק לכמה דקות...:)

shira245

New member
ברמ..אנ גם מקווה שהוא לא הרס

לאף אחד.. זה היה עוד בכותרת.....

למעלה