האביר

כוס קפה

New member
האביר

ל - ש` על גבי סוס לבן ארכב אלייך, על קסדתי ישתקף יופי פנייך, אעשה כרצונך, לפקודתך, באופן אבירי, מי אמר שהאביר על סוס לבן לא יכול להיות חילוני? מכוס קפה.

חחחחחחחחחחחחחחה כוס קפה

אהבתי אהבתי קוראת אותך כל הזמן אולי נתבשר שהזיווג פשוט מושלם???? :cool: יוניתוש

cici

New member
יונית, אני לא הבנתי מה כל כך מצחיק

כוס קפה. אני מאחלת לך שתוכל להמשיך הלאה .אתה נמצא במצב ממש לא פשוט ואני מעריכה כל כך את העיקביות שלך ואת זה שאתה לא מרים ידיים.

סיסי

אין לך מה להבין פניתי לכוס קפה הוא יודע שאני יודעת על מה הוא מדבר ואם תגובתי לא נעמה לך רק כוס קפה יודע שכולי בתקוותו

כוס קפה

New member
אני יודע

שאת תמיד בתקוותי :) ואת יודעת, שאני מעריך את זה מאוד. -כוס קפה.

כוס קפה

חשוב לי שתדע, זוכר את הפעם הראשונה שהתייעצת? ניסיתי לאמר לך להרפות אבל כאשר ראיתי עד כמה זה טעון ריגשית, התחלתי כבר בליבי לקוות בשבילך שיסתדר, דרך אגב הבנתי שלא אמרת לבחורה שאתה מעונין בה, אז כדאי שתגיד. איך שלא יהיה בזה שאתה כותב מה שאתה מרגיש וכל שלב ושלב עוד בסוף נהפוך להיות היועצים הכי הכי שלך. שלך יוניתתתתת

כוס קפה

New member
תודה :)

על התקווה, ובקשר ללהגיד - כפי שאמרתי לבארי, אין לי את האומץ. ההימור גדול מדי - אני יכול לאבד אותה לגמרי, גם בתור ידידה. ידידה מאוד טובה שלה אמרה שהיא תסכים לצאת רק עם מישהו דתי. ולמרות שנראה שמתי שהיא תבין עד כמה שאני אוהב אותה, עד כמה שהיא חשובה לי, אולי היא גם תבין שלצאת אם חילוני זה גם בסדר. . . אבל שוב, ההימור פשוט מסוכן מדי. -כוס קפה.

ב א ר י

New member
ידידי אומר לך שוב...

לך והצע זאת לה !!!! אחרת אתה רק תמשיך לסבול מכאבים והם נוראיים. אינני חושב שתהיה מסוגל לסובלם עוד זמן רב.... אתה יודע שמילה אחת שלה יכולה לשנות את עתידך !!!! אם לשלילה או לחיוב... אך לא תדע אם לא תציע לה זאת,קדימה אגור מעט עוז רוח,אני מצפה לשמוע בהודעה הבאה שהצעת לה זאת !!!!!!! כולי תקווה רק שתצלח לך דרכך... זכור דבר אחד,אהבה באה מכל קצווי הקשת,בכל הצבעים ובכל הכיוונים. כך שהדת איננה מפריעה כאן,רק רגשות הלב כאן חשובים,אוליי היא גם מאוהבת בך,לא תדע זאת עד שתציע,עד שתשאל אותה... בארי

כוס קפה

New member
העלילה מסתבכת

כפי שציינתי, ידידה שלה אמרה שהיא תסכים לצאת רק עם מישהו דתי, וגם אם יהיו לה רגשות לחילוני - היא תחסום אותם בגלל הבדלי הדת. ודבר זה מתסכל, מדכא, ומרתיע אותי. -כוס קפה.

ב א ר י

New member
אי אפשר לחסום את האהבה....

צור איתי קשר היום בצהריים או לקראת אחר הצהריים,דרך האי מייל . אני אמתין למכתבך,בו אני רוצה לדעת מהו גילך ומהו שמך... ותכתוב לי את כל מה שאתה חושב לגביה. בארי

כוס קפה

New member
אין בעיה

כדי לשלוח אותו אחר הצהריים, אני צריך להתחיל לכתוב מה אני חושב עליה כבר עכשיו :) לילה טוב בארי, כוס קפה.

ב א ר י

New member
אז קדימה לעבודה !!!!

אני אמתין למכתבך מתי שהוא במשך היום.... בארי

הנתינה שלך וואוווו

ענקית פשוט ענקית כל הכבוד בארי. שוב לילה טובבבבבבב

למעלה