האביר על הסוס הלבן?!?

אור-לך

New member
ומה...

רע באפלטוני? אל דאגה, גם אלייך יגיע האחד הזה...רק קצת אמונה. אור (שגם לה הצנזורה קשה...).

ומה...

אם הוא מוצא-חן לי? ומה אם אני רוצה אותו? - בעצם לא - אולי כן - בעצם.... אוף. ``אמרת לי אפלטון אמרתי למה לא אבל האהבה שלי היא לא האהבה שלו`` אוריאנה

אור-לך

New member
אז אולי...

כדאי שתחליטי כבר... גם לי היה פעם קשר אפלטוני שכזה שנהפך עם השנים (ככה בלי לשים לב) לקשר רומנטי... אבל עדיף שאני לא אספר לך מה יצא בסופו של דבר... אור.

ה-שונית

New member
אהמ...

תגידי, את נורמאלית? מה רע באפלטוני??? הכל רע באפלטוני!!! (אם מעוניינים ביותר, כמובן) שונית (ששום דבר לא מהווה בעבורה תחליף למגע אנושי)

אני כבר לא יודעת

היתה לנו אתמול בלילה שיחה מדהימה. מדובר בבחור סגור וקשוח, אבל רק בכאילו. מבפנים הוא הר-געש מבעבע של רגשות. ולפניי, רק לפניי, הוא משתפך ומספר לי דברים, שהאדם הקרוב אליו ביותר לא יודע.. אנחנו כל-כך דומים, למרות שבעצם אנחנו כל-כך שונים. תהרגו אותי, אני כבר לא יודעת.

תודה, אני אקרא|!

למרות שנראה לי שכבר הבנתי... אני מבינה מהר כשמסבירים לי לאט. אוריאנה

revital28

New member
גוגי היקר

... וזיון זה רע? לפעמים זה יכול להיות הרבה יותר מספק מקשר ארוך סבוך ומסורבל... חומר למחשבה!

גוגי=GUGI

New member
אהלן רויטל..

מה שלומך? לא אמרתי שזיון זה רע... אבל בואי נגיד שזיון... זה לא משהו שמחפשים בשבילו אביר על סוס לבן ;-)

אור-לך

New member
הלוואי שנונית...

מחזיקה לך אצבעות. אמרתי לך מזמן שיש לך אחלה תסריטאי... מוסיפה כאן על דברי תלתלולה, רק בזהירות...או שבעצם... את זו את ואם זה האביר אז זה האביר (יקבל אותך בכל מקרה ובטח בזכות מה שאת)!!! אור.

יערית

New member
אני לא מאמינה!!!!

כתבתי לך תגובה ארוכה עם סיפור חיים שלי,ופתאום הכל ברח,אני לא מאמינה, טוב אז אני אגש לסוף הסיפור... אני חושבת שאת לא ילדה קטנה,לא טיפשה,עם קצת ניסיון בחיים לא? לדעתי כמו לדעת גוגי,הבחור ניסה להקסים אותך ,הוא הצליח,אותי מילים כאלו כמו קלאסה ,או את הבחורה שהייתי רוצה,ככה סתם ללא שום קדם היכרות נראה לי תמוה,לא קובעים דברים מסוג זה על סמך מבט,או האזנה לטלפון.:) או קיי מסרת טלפון... תזרמי עם זה,אולי גם לך יתאימו כוונותיו?, אולי בכל זאת הוא באמת אביר על סוס לבן?, או אולי איזה פלצן שאומר זאת לכל בחורה שנייה בדרך. ידידתי,כבדהו וחשדהו,האבירים הם מצויים ואולי גם רצויים,אך לא נמצאים מהר כ``כ,גם לכל אחת מאיתנו יש את הפירוש שלה לאביר שלה, אני מקווה בשבילך שאולי הוא נמצא,אולי זו יד הגורל... לגבי הסיפור שלי אשמח לספר לך פעם באוזן,את תאהבי אותו,עברו 14 שנים מאז ואני עדיין זוכרת את האביר שלי על סוס לבן,ולו רק ליום אחד שהכרתי אותו. בהצלחה!! אכלתי 6 מופלטות אמש,היום כבר 5,לא הזיז לי בכלל... יערית.

anat1515

New member
הכרות שכזו B-(

אני מקווה שבאמת זה האביר על הסוס הלבן כי מניסיון אישי שלי לא כדאי לצפות להרבה כי אח``כ האכזבה קשה ומאכזבת מאוד.

אביר על סוס לבן?

סביר להניח שממפגש של שני רגעים ברחוב לאדם קשה להחליט על אהבת חייו. ולכן קימות רק אחת משתי אפשרויות (בחיים האמיתיים ולא באגדות) או שהבחור מתכוון ברצינות ואז הוא אימפולסיבי ביותר, או שהוא תחמן דון ז`ואן. באפשרות הראשונה באותו אופן שבו הוא החליט מעכשיו לעכשיו שאת קלאסה יפהפיה ואהבת חייו כך הוא יכול החליט שנגמר, או שמישהיא אחרת היא אהבת חייו. באפשרות השניה הבחור ימצה את הקטע ויעבור לאוביקט הבא. בכל מקרה האביר הוא אישיות בלתי יציבה שאיננה פוטנציאל רציני. סליחה על הבוטות ועל הנחרצות. עכשיו לנקודה שהכי מטרידה אותי (בתור גבר). למה נשים ימשכו דוקא לטיפוסים האלה ויתנו לגברים הרציניים שיושבים על האדמה, שאינם מרמים אף אחד (וגם לא את עצמם) להתיבש. ולא זו בלבד אלא שגם בכינויי גנאי יכונו .אחר כך הנשים תקוננה בקול גדול על כי הגברים כולם ``מגעילים``. בטח, הרי אתן רק נענות הרבה יותר לגברים מהזן הבלתי רציני ואפילו מאד שמחות איתו (שונית : הוא הגביה את קומתי ב 5 ס``מ ורק בגלל זה זה שוה)

תקשיבו לו

עם קצת יושר-פנימי ואומץ להסתכל לאמת בעיניים, גם נשים תודינה שזה נכון, ושהחיפוש אחר ``האביר`` מסתכם בפנטזיה. לא קיים ``דגם`` כמו שלא קיים ``הגבר המושלם``. אוריאנה

taltallim

New member
יקירתי...

ומי בדיוק החליט שפנטזית ``האביר`` היא האולטימטיבית??? ומהי בכלל ההגדרה ל``גבר המושלם`` - נראה לי עניין סוביקטיבי (ותלוי תרבות) לחלוטין... וטוב שכך... אחרת כולנו היינו רבות על אותו אומלל. וכנ``ל לגבי הצד השני- ``האישה המושלמת``. וכנ``ל גם לגבי הדימויים והפנטזיות שלנו לגבי עצמנו... וכן... האמת היא שכנראה אין אמת... זה תמיד תלוי במתבונן... תלתלים (מהמבט הפרטי שלה...)

ברור, ברור

אין אמת אובייקיטיבית אחת. הגבר המושלם אכן קיים, אבל הוא מושלם בשבילי, לעכשיו. אבל, מתוך היכרות עם נשים רבות, וקריאה מרובה של דברים שנשים כותבות, זהו כן חלום של רבות מהן. אולי לא שלך, אבל של אחרות. אוריאנה נ.ב מחכה שתכתבי משהו. לא תגובה, משהו משלך.

taltallim

New member
בשביל זה...

צריך שקט נפשי... מצב של עירנות מתבוננת... וזמן... מה שלא כ``כ בנמצא כרגע!!! אבל אשתדל... תלתלים (שמודה על המחמאה - בכל מקרה...)

למעלה