האביב הזה

האביב הזה

משהו השתבש לחלוטין עם האביב הזה. וזה לא רק אני.(מסתכל סביבי בפורום) האביב הזה הביא איתו יותר פרידות מפריחות, הוא הביא אהבות שמפחדות מעצמן, הוא הביא את האנשים לדחיית סיפוקים רק למען הסר ספק, האביב הזה הביא איתו מלחמה שהיא כמובן לא קשורה לכלום ממה שלכולנו יש להוציא. כן אני יודע ניסוח דבילי אך משום מה לא יצא לי משהו אחר. עוד סוף שבוע עבר. שוב לא היתי לבד ושוב הצטערתי במידע מסוימת על כך. משהו השתבש בשעון של העולם שלי, אני ויש לי הרגשה שגם האחרים מתחילים למדוד זמנים לדברים שאין להם זמן. הכי מכעיס אותי זה העובדה שלא נשארה לי טיפת סובלנות בגוף. אנשים שבעבר פשוט יכלתי לבלות המון שעות בחברתם וליהנות מכל רגע פתאום גורמים לי לרטון. כבר הרבה זמן עבר מאז שהיתי שלם עם מילים שאני אומר, כבר הרבה זמן עבר מאז שלא ניסתי לשנות לאף אחד את העולם. האביב הזה הביא רעב לחופש וליחד, לבדידות ולאהבה, לאפתיה ולאמפתיה. זה לא האביב שאני רציתי להיות בו השנה. באביב הזה מצאתי את עצמי יותר מחפש בין המילים מאשר מחפש את התוכן של המילים. סגול(חושב שהגיע זמן לפרוח)

סגולינקההההההההההה

כמה עצב יש שם במילים האלה מסכימה אתך בהחלט שזהו אביב אחר לגמרי. כמה זמן אנחנו כאן יחד? כמעט 3 שנים ומשהו השתנה באוויר. אפילו הפריחה אחרת שלא לדבר על הריח שלה המילים קיבלו צבעים שונים והמוסיקה שלהן נשמעת אחרת. אתה חושב שהתבגרנו? או אולי נעשנו חכמים יותר? או אולי סתם סקפטים? יש לי בקשה אליך סגולינקה שלא תלך כל כך מהר, תן ל"משהו" החדש הזה סיכוי. נכון שיש בכך סיכון אבל הרי זה כל היופי שבדברים או אולי האופי? נוחתת לאט על השיש במטבח, פותחת את החלון ומציצה החוצה. מריחה את הריח החדש שבאוויר ונוגעת במשוש שמאל בידו של סגולינקה אולי תישאר אתנו עוד טיפה?? שולחת לך שקית של כוכבי זוהר רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
סגולי../images/Emo140.gif

סגול מתעקש- כתבת מליבך, מאוד הזדהיתי עם מה שכתבת, והיססתי אם להגיב, או שאתה תראה בכך "חוצפה" בחדירה לפרטיותך.אני קוראת אותך לא פעם, ואינני יודעת אם אתה "מדבר לעצמך" או מעוניין בתגובה והתייחסות- אשמח לדעת. או, ובנוגע לפריחה....... הס מלהזכיר חחחחחחחחחח............ (אני כולי פורחת עתה ) מאחלת לך רק טוב

ט"ו בשבט ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

סגול , אתה מאוד רוחני ובמילותיך יש הרבה רגש ועומק נכון אולי במיצאות שלך "האביב הזה " שונה אולי , הפריחה כבר לא עושה לך את זה .... או האנשים הם לא אותם האנשים והעולם שלהם הוא לא עולמך תקשיב לו , לעולם הפנימי שלך ולך איתו , ברוגע , בכייף , ותראה כמה הוא יפה ,כי עולמך הם מחשבותיך והם המציאות שלך . ולמה ט"ו בשבט
זה החג שמסמל את ההתחדשות , של העץ של הצמח של נפש האדם ...ובהמשך באה הפסח .. שאנחנו יוצאים ממיצריים -מיצרים מצרות ..אל המרחב אל הארץ ... ואסיים במשפט ששמעתי מאדם מקסים "אדם צריך לראות את עצמו כמי שיכול לשנות את המציאות "(שלו) בהצלחה

יודע ש...

New member
שמע ידידי

תוריד הז'קט לבש מכנס קצר ובוא לים אין כמו הים כוסית בירה גלים וכמה.... יפות כדי להשכיח עצב ולמה אתה עצוב עוד לא הבנתי דבר ידידי דבר שנבין אותך

למעלה