האביב הזה.

האביב הזה.

משהו השתבש לחלוטין עם האביב הזה. וזה לא רק אני.(מסתכל סביבי בפורום) האביב הזה הביא איתו יותר פרידות מפריחות, הוא הביא אהבות שמפחדות מעצמן, הוא הביא את האנשים לדחיית סיפוקים רק למען הסר ספק, האביב הזה הביא איתו מלחמה שהיא כמובן לא קשורה לכלום ממה שלכולנו יש להוציא. כן אני יודע ניסוח דבילי אך משום מה לא יצא לי משהו אחר. עוד סוף שבוע עבר. שוב לא היתי לבד ושוב הצטערתי במידע מסוימת על כך. משהו השתבש בשעון של העולם שלי, אני ויש לי הרגשה שגם האחרים מתחילים למדוד זמנים לדברים שאין להם זמן. הכי מכעיס אותי זה העובדה שלא נשארה לי טיפת סובלנות בגוף. אנשים שבעבר פשוט יכלתי לבלות המון שעות בחברתם וליהנות מכל רגע פתאום גורמים לי לרטון. כבר הרבה זמן עבר מאז שהיתי שלם עם מילים שאני אומר, כבר הרבה זמן עבר מאז שלא ניסתי לשנות לאף אחד את העולם. האביב הזה הביא רעב לחופש וליחד, לבדידות ולאהבה, לאפתיה ולאמפתיה. זה לא האביב שאני רציתי להיות בו השנה. באביב הזה מצאתי את עצמי יותר מחפש בין המילים מאשר מחפש את התוכן של המילים. סגול(חושב שהגיע זמן לפרוח)

../images/Emo187.gif אין דבר כזה שאין אביב כזה|!

והוא עוד לא מתחיל ולא התחיל וכבר וכבר יבוא כמו שצריך, ולמה להחסיר אופטימיות כל כך, ולמה להעצב ולא לראות את השמחה, ולמה להתעצבן במקום למצוא את הסובלנות ולחייך מכל הלב? ומחר האביב הזה יבוא במלואו כמו תמיד כמו בשנה שקדמה כמו בכל עונה יביא איתו גם
חמה לנשמה
אם יש לך / גלי עטרי ============== מילים: מירית שם אור לחן: דוד קריבושה ומוטי המר על ספסל בגן יושבת ופרחים בשערה שרה עם הרוח הקרירה ועיניים צוחקות לה נמשים בקצה אפה ושורק לה שחף מכפה. אם יש לך שמש, יש לך שמש, יש לך שמש בליבך בוא והושט לה את ידך. חתלתול אחד מופיע בא מעץ שבשדרה, הוא מביט בשקט לעברה, היא על הספסל יושבת ושקועה בחלומות, ועיניה אט נעצמות. אם יש לך שמש... היא עדין שם יושבת, שערה עכשיו שיבה, עוד חושבת על האהבה... אם יש לך ..גם אם לא בשמיים היא שם בפנים מחכה לזרוח

ככה חמוד

"הכי מכעיס אותי זה העובדה שלא נשארה לי טיפת סובלנות בגוף...."

*יערית

New member
הוא לא אשם.....

האביב לא אשם..ולא יתר העונות ההרגשה שלך היא הרגשה פרטית,אישית,נסיבתית, זה "האשמה" גורפת
האביב הזה מביא איתו חג מקסים לא סתם הוא נקרא חג החירות{התגרשתי לקראת פסח} פעם שמעתי ברדיו שטענו שיש יותר זוגות שמתחברים בחורף{מן צורך ליחד}ולקראת הקיץ אנשים נפרדים....{צורך לחופש} ואני אומרת שאהבה ודבר טוב "מכה" "ומבקר" בחייך כל עונות השנה נראות כפריחה...ובכדי להיות מציאותית יותר...גם בזמנים קשים..ואישית יש לנו כאלו מנסים שוב לא לגרום לדעיכה.....רק לפריחה אחרת..... אני אשב ואכתוב הודעות שדומות לשלך
בהחלט צדקת=זה הזמן לפרוח איש!

ophra

New member
אני לא חושבת שזה האביב סגולי

אני חושבת שזה אנחנו בעצמינו
הבאנו את כל זה עלינו. ומי יודע, אולי האביב יצליח לגרש את ענני האבק מעלינו יהפוך את תמונת חיינו לצלולה וברורה יותר ויאפשר לנו להנות ממנו (מהאביב) הכי-הרבה-שאפשר. ובנוגע לדברים שכתבת עליך - נשמע כאילו כל מה שאתה צריך זה קצת זמן-איכות איתך כזה של שקט ושלווה בלי עבודה בלי בחורות אפילו בלי הגור הקטן ככה בשקט, סגול עם סגול מבלים זמן איכות לשיפור מערכת היחסים...
מדהים כמה זמן כזה לפעמים עושה נפלאות עפ
(נרגשת מעט לקרוא את סגול מתפשט ככה על-באמת
)

blonda3

New member
סגול-התחברתי למילותיך../images/Emo45.gif

אז אולי הגיע הזמן שנעשה משהו חדש באביב הזה? ימים יגידו. גם לי כבר בא למצוא.......
חדשה טובה ואמיתית.

blonda3

New member
ואולי הסגול הוא צבע של קיץ../images/Emo36.gif../images/Emo35.gif

מוקדש לך סגולי השמלה הסגולה עממי מילים: חיים חפר לחן: סשה ארגוב הבוקר יבוא, הבוקר יבוא אנחנו לא נישן את כל הלילה לפניו נשב ליד הכביש על שפת התעלה נרכב על משאית ברוח הלילית נראה את הגבעות מתעוררות באור סגול ביתך יהיה צוחק וקיץ בחלון כשאנחנו נצא ביחד. את תלבשי את השמלה הסגולה ושוב עיניך מוצפות באור כהה את תשלחי חיוך אל כל עובר ושב וסגלית פתאום תפרח בשערך את תזמרי לך שיר שאת מליו שכחת את תצחקי פתאום ולא תדעי מדוע כשאנחנו נצא ביחד. הבוקר יבוא, הבוקר יבוא אנחנו לא נישן את כל הלילה לפניו נרוץ את כל החוף, נשתה את כל העיר נשיר באוטובוס שירים משוגעים נשב מאה שעות על הגדר שמול ביתך וככה זה יחזור וכך יהיה תמיד כך יהיה כשנצא ביחד - איך תלבשי את השמלה הסגולה ואיך תוצפנה שתי עיניך אור כהה איך תשלחי חיוך אל כל עובר ושב וסגלית פתאום תפרח בשערך איך תזמרי לך שיר שאת מליו שכחת איך תצחקי פתאום ולא תדעי מדוע כאשר לא נצא ביחד אתר מילות השירים העבריים - www.shiron.net

האביב הזה

מביא איתו פריחה לפחות בשבלי הרי באביב הזה קטמתי את עליו של הפרח שנבל וכבר מרגישה איך מתחילה לפרוח מחדש אפילו חיצונית , במראה הפנים שהיו קצת כבויות לאחרונה העלו הבעה של רוגע ושלווה מרגישה פתאום מלאת חיות ואין ספק כי משדרת זאת לסביבה
האביב הזה הביא עימו כנרת מלאה ושדות פורחים האביב הזה הוא עבורי התחלה ואתה סגולי שב בנחת , התבונן סביבך תתכנס פנימה לתוכך ותנסה להבין מה התחושות הללו שאתה חש אומרות לך? אל תנסה לתת להן שמות להשתמש במילים נסה לחשוב בג'יבריש חושבת שאחר כך אולי תוכל לפרוח

מייקי69

New member
אז לפחות שיהיה חשבון נפש...

אם לא "אביב" במתכונת המועדפת עלייך. כי איכשהו, חשבון נפש, מקרב אדם לאיזה שינוי. ואם כך הוא - אז אחלה! לי, שעון הקיץ עשה את העבודה. יש אור. הרבה אור. וזה הזמן לבצע את השינוי. איזה שינוי? איך שינוי? איש איש לעצמו. איך אמרו לי לא מכבר? - לאט לאט. צעד צעד. לא ישר לכוון לכל הקופה. תתחיל בקטן. אתה מוזמן לפסוע לצידי, אם תרצה. מבטיחה לצעוד לאט לאט ולא להיעלם לך בסיבובים. מה שבטוח, אצלי זה הולך להיות מאד ארוך ובכלל לא קל. יש הרבה אדמה לעבור, עד שיוולדו הניצנים. הכיוון הכללי הוא למעלה. מייקי בפסיעה ראשונה.

למעלה