האביב הזה

האביב הזה

שמריח לי כבר באף ה
מסיטה קצת את העצב שבא והולך חושבת שאולי הגיע הזמן שאלמד קצת לחפף לא להיות כל כך רצינית בקשרים פשוט להשתעשע קצת מה? מה אתם אומרים? | ניצת שכבר מתחרטת על השטויות שהיא כותבת...|

r e d head

New member
אני ממליצה....ו....

מוסיפה שזה תקופות בחיים כמו עונות השנה ואין כמו האביב לזרום עם החיים לאן שהם לוקחים אותך בלי לחשוב יותר מידי וקצת להעיז (עופרה אם את שומעת כאן....זה רמז קטן)

ophra

New member
מרימה ../images/Emo48.gif לתעוזות של החיים!

עפ
(לא מבינה רמזים אבל תמיד שמחה לסיבה טובה להרים כוסית
)

באמת זה מה שטוב באביב.

מצב הרוח הלאומי משתפר, מצב הרוח האישי עולה מדרגה. ופתאום כן בא לנו להשתעשע, וכן בא לנו לצאת , לרקוד, לשבת בפאבים עד השעות הקטנות של הלילה. ובקשר אליך, רצינית - תמיד צריך להיות גם עם את נמצאת עם "צעצוע". סגול(בחווית פריחה אביבית עם מצב רוח מרומם)

*יערית

New member
תמיד אפשר.....

לקחת כל דבר בחיים במינון הנכון וכך גם לפעול..במינון הנכון..יותר מידיי לכאן.. ויותר מידיי לשם.....משעמם....יש שובבות גם בתוך רצינות...צריךלדעת לווסת ולנווט כך שהכל ישאר בגדר גבול הטעם הטוב!

רות 2

New member
אתם תמשיכו ....

להתדיין...על להשתעשע....ואני בנתיים אשתעשע... זה מתחיל עם משחק סטנגה עם הבן.....הייתי אלופה!!!! (הולכת לבדוק מצב החלודה ברגלים).

ophra

New member
אז תפסיקי קצת....

ואם ירגיש אחרת - תחזרי שוב...
מה שבטוח - אם משהו עושה לנו יותר רע מאשר טוב - כנראה שזה לא משהו שטוב לנו. עפ
(בפסק זמן מתמשך גם משעשועים וגם מרצינות)

הפסקתי הפסקתי להמון זמן....

אז עכשיו חזרתי להשתעשע, אבל זה לא זה... זה לא מספיק.... זה אפילו לא מעט.... אני משתעשעת כי אני רוצה שוב להרגיש אישה אני רוצה שוב להרגיש נחשקת.... אבל הרגשת הריקנות אחר כך הורגת אותי... אולי זה החינוך שקיבלתי שסוגר אותי אולי זו אני... אבל לא טוב לי.

פושפוש

אין לי הרבה מילים לומר לך מבולבלת בעצמי עם מה שעובר עלי בימים האחרונים אבל
ענק יש לי בשבלך תמיד | ניצת מתגעגעת |

ניצתוש גם אני התגעגעתי.....

אני חייבת לך ביקור.... עברתי את השלב שבו אני מבולבלת אני בשלב הריקנות בשלב הייאוש בשלב שמפסיקים להאמין שמשהו יסתדר בסוף.... אני בשלב שלא רואים את השלב הבא.... אני יודעת שזה יעבור ושזה עוד שלב וזה אחד מהשלבים שאצא מהם מחוזקת יותר אבל הדרך קשה לי. אני פורשת הביתה..... המשך יום נפלא לכולם

פוש יש פתגם גרמני

שאומר : סבלנות היא צמח מר אבל יש לו פרי מתוק אמצי אותו אל ליבך זה מה שאני עשיתי ומהדרך פשוט תהני גם אם היא קשה לפעמים תמיד תמיד לראות את היפה

את מכירה אותי מספיק טוב כדי לדעת

שאני בדר"כ בגישה הזו אבל..... לפעמים נמאס לנסות לראות את היפה..... לפעמים זה מייאש... לפעמים אין כח כבר לקום בבוקר.

ophra

New member
למה מתחרטת??? ../images/Emo12.gif

קודם כל מלכתוב עוד לא קרה שום דבר.... נכון?
צאי לך אשה תשתעשעי לך כאוות נפשך דלגי כדבורה באביב מ
ל
שתי צוף לרוויה והמשיכי ל
הבא בשביל זה המציאו את האביב! עפ
(חובבת צוף ידועה
)

../images/Emo6.gif למה???

הלואי וידעתי לדלג הלואי וידעתי לחפף בכל מצב ובכל מקרה את האביב הזה אני לא אפספס | ניצת שמתעוררת לחיים עם קרני השמש הראשונות |

amigor

New member
במחוזנו ../images/Emo42.gifיוקדת!

ניצת עופ' צודקת, אמצתי! די לרגש הזה המעיק רק שלא אפול בכורי עכביש אשר בין הפרחים בכל זאת כדאי לקחת דברי יערית קצת זהירות, ערב טוב!
לחיי המחר

r e d head

New member
את יודעת

בעקבות שיחה שהיתה לי היום הצלחתי להתמקד קצת אך עושים את זה אחרת אולי לא תמיד אפשרי לביצוע ציפיות....לא כאלה שעוטפים בהם כריות אלא ציפיות מאדם ציפיות מקשר כשבאים בלי הציפיות אפשר לדלג ולזרום לאן שזה לוקח אותך. לפני כמה ימים פגשתי מישהו בלי ציפיות ומאוד נהניתי

למעלה