האבטחה בחוצות העיר

האבטחה בחוצות העיר

אתם לא חושבים שהם מגזימים? זה יותר מדי וזה עד 12 בלילה עדיף כבר לא להיכנס

D F S

New member
שאלה...

מה זה חוצות העיר? יש לי חברים מירושלים והם כל הזמן מדברים על חוצות העיר ואין לי מושג מה זה!!

*superstar*

New member
המממ...

חוצות העיר נקרא פעם "חוצות היוצר". זה היה יריד של מלא מלא אמנים מכל העולם, שהגיעו בחודשים הקיץ לירושלים והיה פסטיבל שלם עם מופעים ודוכנים וכל מיני. בשלב מסוים העבירו הכל למדרחוב בעיר ונראה לי שעכשיו זה מורכב מאמנים ישראלים רק.. לא סגורה על זה.

כנסי מהרררר!!!!!

חוצות-היוצר 2004 . ליחצו-כאן. שמעי, את חייבת ללכת לזה!!! השבוע הוא השבוע האחרון שיש את זה!!! זה מתקיים בימים רביעי, חמישי, מוצ"ש! את חייבת ללכת לזה לפחות פעם אחת! והשבוע זה כבר נגמררררררר!!! אז בשביל שתוכלי להגיד "אני ירושלמית" את חייבת לבקר בזה לפחות פעם אחת! :]

תיקון טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חוצות היוצר מתקיים החל מיום רביעי הזה, עד יום שלישי (כולל) בשבוע הבא. תלחצי על הקובץ המצורף בצד שמאל (או על מה שרשום ליד נושא ההודעה על מנת לראות את הקובץ).

למה מגזימים???

אפעם לא שמעתי על דבר כזה אבטחה בהגזמה. ישנה אבטחה הנדרש בהתאם לצורכי המקום ובחוצות העיר יש צורך של אבטחה מוגברת ביותר. ואם אתה (תושב העיר ובן לעם היהודי) חושב שהאבטחה "מוגזמת" אז קל וחומר שבני דודינו יחשבו כך- וזה מה שהם צריכים לחשוב- להירתע מהכניסה למתחם חוצות העיר. יישר כוח גדול לכוחות הביטחון ולאנשי האבטחה
ו..אה... שלום באמת לפורום ירושלים, קפצתי לומר שלום

אף פעם לא שמעת?

אז עכשיו את שומעת.. האבטחה דפוקה לא בודקים מה יש בכיסים ומצד שני לוקח שנה להיכנס זה כזה דפוק בני דודנו נכנסים תאמיני לי ראיתי שם חבורות שלהם

לפי מה שכתבת בתחילת השרשור

ניתן להבין מדבריך שהאבטחה כבדה מדי ולכן עדיף לא להכנס. אבל אם אתה חושב שהאבטחה דפוקה- תתלונן! תוכיח להם, אולי זה יזיז להם.

למעלה