האבו זקן מחיפה

talnir

New member
האבו זקן מחיפה

אין חיפאי שאני מכיר,ואני מכיר הרבה חיפאיים שאינו מבסוט שסוף סוף מצנע עזב את ראשות העיר .בעצם ניתן לומר כי הוא ראש עיר נכשל .חיפה במצב שהזמן עמד מלכת בה ואם יש משהוששוה לדבר עליו הוא מימי גוראל .אם ראש עיר משעמם וחסר מעוף לא הצליח להחביב עצמו על החיפאיים שלו איך ובאיזה זכות הוא מתיימר לבקש את הנהגת המדינה .הרי הציבור לא מטומטם והוא יודע מה יכולותיו של סרבו מלחמה עראפתי זה .ע"כ בבוא רגע חשבון הנפש הוא לא יפקיד את המדינה בידי ציוני עייף התומך בתועבת אוסלו ועראפת.בכלל העבודה מנסה באמצעות התקשורת המושחתת שעובדת בשבילה להטיל בוץ על הימין אלא שהיא אינה רואה את הדבשת הענקית שלה שכן היא אם הטומאה והשחיתות במדינה הזאת .השכחתם את ה"ידלינים" את ה"משלים"את קבלני קו ברלב את שחיתות ההסתדרות הנפשעת הנצלנית המשלמת במפעליה את המשכורות הכי מבישות במדינה. אני זוכר סיפור מימי משל העליזים כאשר הנ"ל נכנס למסעדת סטקים בבית דגן והזמין על חשבון המס מקביל את הפמליה האינסופית של אוכלי לחם חסד המפאיניקים של צמרת מאפית ההסתדרות ובסוף הארוחה הוא בקש מן המלצר שיעטוף לו 2 ק"ג פסטרמה על חשבון הבית הארוך של רח´ ארלוזורוב בתל אביב .זה סיפור סמלי המתאר את גישתם של המפאיניקים דאז ודהיום אשר לא השתנו . מה עם המיליארדים שהעבודה מחקה לקיבוצים לפני הבחירות ?כדי לרכוש את קולם .מה עם 600 מיליוני עמותות ברק ?שמצנע ככב בהן?

למעלה