האבוקדו קשה כמו אבן? איך מרככים אותו במהירות בלי לפגוע בטעם? 🥑🤔

Danit36o

New member
לכתבה המלאה - לחצו כאן
האבוקדו קשה כמו אבן? 🥑
טיפ זריז: עטפו אותו בנייר עיתון יחד עם בננה או תפוח – הגזים שהם פולטים ירככו אותו תוך יום-יומיים. רוצים פתרון ממש מהיר? חתכו, עטפו בנייר כסף והכניסו לתנור כמה דקות בחום נמוך. הרכות תגיע, והטעם יישמר!
לכתבה המלאה - לחצו כאן
רובם אוהבים לעטוף אותו בנייר עיתון יחד עם בננה או תפוח – הגזים שהם פולטים ירככו אותו תוך יום-יומיים. רוצים פתרון ממש מהיר? חתכו, עטפו בנייר כסף והכניסו לתנור כמה דקות בחום נמוך. הרכות תגיע, והטעם יישמר!האבוקדו היחיד שיש לך בהישג יד הוא קשה כמו סלעים, כמעט לא מוכן לאכילה? אנחנו כאן כדי לחלוק כמה טריקים איך לזרז את הבשלת האבוקדו שלך כשאתה במצוקה.
 

אבי בן 1231

Well-known member
לכתבה המלאה - לחצו כאן
האבוקדו קשה כמו אבן? 🥑
טיפ זריז: עטפו אותו בנייר עיתון יחד עם בננה או תפוח – הגזים שהם פולטים ירככו אותו תוך יום-יומיים. רוצים פתרון ממש מהיר? חתכו, עטפו בנייר כסף והכניסו לתנור כמה דקות בחום נמוך. הרכות תגיע, והטעם יישמר!
לכתבה המלאה - לחצו כאן
רובם אוהבים לעטוף אותו בנייר עיתון יחד עם בננה או תפוח – הגזים שהם פולטים ירככו אותו תוך יום-יומיים. רוצים פתרון ממש מהיר? חתכו, עטפו בנייר כסף והכניסו לתנור כמה דקות בחום נמוך. הרכות תגיע, והטעם יישמר!האבוקדו היחיד שיש לך בהישג יד הוא קשה כמו סלעים, כמעט לא מוכן לאכילה? אנחנו כאן כדי לחלוק כמה טריקים איך לזרז את הבשלת האבוקדו שלך כשאתה במצוקה.
עוטפים באריג כמו מגבת למשל, באויר החופשי במטבח ועוקבים אחרי זה מתי הוא מספיק רך. בדוק!!
 
למעלה