האאא

WaVe MaKeR

New member
האאא ../images/Emo67.gif../images/Emo58.gif

שלום לכם פורום הארי פוטר יקיריי,
כרגע בשעה טובה סיימתי לקרוא את הנסיך חצוי הדם הנכסף.
יש לי נטיה מוזרה - לתפוס כל מיני קטעים קטנים והזויים שלא קשורים לכלום ולהחליט שהם בעצם הנק´ הכי חשובה בספר.
לכן, כשסיימתי לקרוא את ספרינו הקט תיאוריה מעט הזויה אך באופן מפתיע הגיונית למדי הופיעו בראשי.
סתם התחשק לי לשתפכם: - כשהארי מדבר עם האגריד איפשהו בספר (חע כבר הספקתי לשכוח הכל!) האגריד אומר שדמבלדור מנסה לשכנע את סנייפ לעשות משהו וסנייפ לא מסכים... עכשיו... כשחושבים על זה... (טה טה טה טההה) יכול להיות שדמבלדור שכנע את סנייפ להרוג אותו!! לא, חכו זה הגיוני!! דמבלדור ידע שבמילא הוא זקן ולא חזק כמו שהיה פעם וידע שקרב היום בו וולדמורט יוכל להביא לסופו של הקוקו הזקן!! לכן, הוא העדיף כבר שסנייפ יהרוג אותו ובכך יזכה סנייפ בתמיכה מוחלטת של אוכלי המוות!! לפני שסנייפ הרג את דמבלדור דבמבלדור התחנן. אבל לא התחנן שלא יהרוג אותו! הוא התחנן שכן יהרוג אותו! כי ידע שיכול להיות שסנייפ לא יעז! הא! הוס דה קרייזי?
וסתם עוד משהו נוסף, כשסניפ בורח והארי רודף אחריו סנייפ פשוט היה יכול להרוג את הארי. אבל הוא לא.. ותודו שזה באמת מהפך סטייל רולינג..
שנטובה :]

שושkה

New member
../images/Emo58.gif אז...

התאוריה נשמעת ברת הגיון כי רולינג אוהבת להפתיע. לגבי החלק השני גם אני תהיתי והתשובות שקיבלתי נשמעו הגיוניות- שסנייפ לא הרג את הארי כיוון שוולדמורט דרש שאף אחד לא יהרוג את הארי מלבדו (מה שהיווה בסיס לרעיון שלי שהוא בעצם לא רוצה שיהרגו את הארי כי הארי הוא הורקאקס...=אבל יש דעות גם על זה לכל מיני כיוונים)

The Peanut

New member
../images/Emo58.gif אבל! אולי בעצם! ייתכן ש...

כשסנייפ דוחה את הקללות של הארי ולא מחזיר לו, הארי בלהט הרגע קורא לסנייפ פחדן. סנייפ לוקח את זה קשה מאוד, ובוחר להיעלב מאוד מאימרה שטותית שנאמרה כביכול ע"י מישהו שהוא מתעב ולכן לא אמור לייחס לו חשיבות. זה שסנייפ נשבר וצועק על הארי "אל תקרא לי פחדן!!!!!111 #$@4", בכזו עוצמה של רגש, לדעתי מהווה רמז חשוב על כל העניין של לילי-סנייפ-הארי. אולי נגלה עוד על זה בספר האחרון.

לא כזה הזוי../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

למעשה, הרבה נשענים על הסצינה הזו בביסוס התיאוריה המרכזית שלהם

למעלה