האאאחחחחח...

פריאל

New member
האאאחחחחח...

יום אחד אתה עם הרגל בחוץ וכבר אפחד לא זוכר אותך... מה קורה אנשים???? להתעורר!!!! עדין לא איכפת לאפחד?... טוב, נו, זה בגלל שכולם פה חדשים ולא מכירים אותי או במקרה הטוב הוותיקים הם זקנים שלא זוכרים אותי... ובכל זאת: מה המצב? מה קורה? לא הייתי פה איזה 20 שנה, מה לעשות, החיים קשים. התגעגעתי לכולם (שמעתי שהיה כאן איזה מקרה עם בת עמי בזמן האחרון, חבר´ה, מה קורה? אין מי שישגיח עליכם ואתם מתחילים לעשות שטויות? :))) אז שיהיה לכולכם חיים טובים ומאושרים עד כמה שאפשר ואני אקפוץ לפה לביקורי פתע לראות אם הכל בשליטה... יאללה חברים, תעלו לישון, מאוחר ביי

פריאל

New member
סתמי ת´פה

שניצלית

New member
תשתקו שניכם...

פריאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל די כואבת לי האצבע ממך.

אחת שמאמינה

מישהו דיבר אליך???????? ורואים שאת טיפשה קצת....(סליחה.איך אני מדברת.לא טיפשה...פחות חכמה.) השתיקה שלי=זהו שיר של הרב חביב גפן והמשך השיר הוא:"השתיקה שלי-זו הצרחה הכי גדולה..."וכו´ וכו´ משמע לא רק שאני לא שותקת אלא שאני צורחת אז סייג לחכמה שתיקה... ואגב שמעת פעם על המושג: "בדיחות פרטיות" אם לא, לכי לפריאל ותשאלי אותו.. שבוע טוב... כלנית הרואה והנראית

דפננה.

New member
היי פריאל מה שלומך? אני מקווה שאתה

לא כועס עלי סתם :)) שיהיה לך יום נעים ואני מאד מקנאת בך הלוואי שגם אצלנו ינתקו את המחלה הזאת

למעלה