האאאאאאלהההה!!!

האאאאאאלהההה!!!

חזרנו עכשיו .. (אני ושיר) מההופעה של השוטים! פגשנו שם את עדן חתן היום הולדת... כפרע עליו! קצת התפרענו ביחד... אחרי זה בסוף פגשנו את ליהי.. זוכרים אותה? היא הקפיצה אותי ואת הדר הבייתה.. (לראשון שהיא בכלל הייתה צריכה לת"א!) אז תודה תודה תודה!!!!!!!!! ו.. בנוסף אני (שיר) דיברתי עם אברהם (כפרע עליו!) איזה חמש דקות... והם יגיעו למפגש שלנו באוגוסט.. האאאאאללללה!!!! אזזז.. היה סבבה.. למרות שהיה קצר.. אההה ו.. "רד בול" זה טעיםםםםםםםם :)

חחח חמודות שלי :)

איזה כיףףףף נכון שאברהם פשוט עומד ומסתכל בזמן שיש הופעת חימום או בהפסקה? ילד מוזר.... כמה נחמד... הם באמת יבואו את חושבת...? הייתה לעדן יומולדת? אמרנו מזל טוב?!?!?!?!?!?!?!
!!

הוא אמר ש...

הוא אמר שתשלחי לו את התאריך והמקום למייל והוא יראה אם הם יוכלו להגיע. זו דרך יפה להגיד.. ממ... לא תודה. ואני יודעת. הייתי לידך כשדיברת איתו. גלעד הכי חמוד, אין מה להגיד! איזו לחיצת יד חמה ואוהבת יש לו.. אההה!!! שיעשו לי 7 ילדים כל אחד, ו10 מעמית!!!!

חמודה....

דבר ראשון.. אם ידעת שזו אני.. יכלת להגיד שלום.. אני מהפורום... ודבר שני... מה שאת לא יודעת.. זה גם שאנחנו מתכתבים במיילים.. אז פה הוא סיכם את זה ככה.. אבל במייל הוא כותב אחרת.. סבבה? אז אל תגידי לי מה הוא אמר.. ממש העלת לי תסעיף עכשיו! [דרך אגב.. זו שיר כתבה.. לא הדר!] ועכשיו.. הדר.. שמעי אחותי , לא יודעת לא אהבתי את מה שאמרת... =/ כיאלו באמת יכלת להגיד לנו שלום אם עמדת שם וראית אותנו! והבנת שאנחנו חלק מצומצם (האלללה איזה נציגות של 4 מטורפים: עדן אני שיר וליהי!!!) של הפורום! =/ וזה שאבי אמר את זה, שמעי, אני ממזמן אומרת שלאבי יש מעין יחס אחר לקהל המעריצים שלו, כיאלו יש לו מעין מבט מזלזל בעינים (לא שזה ככה!) אבל זה נראה ככה! o_O אני יודעת זה תמוהה...מוזר.. אבל סך הכל מי שבאמת מחליטה אם הם יבואו למפגש או לא, זו שרון- ה"סוכנת" שלהם. ואם כבר מדברים על "פייבוריט" - שלי זה רואי! (וגם של ליהי!) ---> אההה נו ...שיר אומרת לי שגם היא אוהבת אותו! =) קיצר היה מדהים! באמת... סיכום מלא אני מקווה לרשום אחר כך אני הולכת לחזרות + אני צריכה להיפרד משיר כי היא עוזבת אותי אחרי 3 ימים מטורפים שעברנו ביחד! =( טוב עפנו! אהבנו את כולכםםםם

תקשיבו שתיכן...

אני לא מכירה אתכן. לוידעת איך קוראים לכן.. שום דבר אני לוידעת עליכן. חוץ מהעובדה שאחת מכן דיברה עם אברהם (לא אבי! הוא תיקן אותי אתמול!), שאלה אותו אם הוא מעוניין לבוא למפגש פורום שלכם מתישו באוגוסט והוא אמר שתכתוב לו את זה למייל והוא יראה אם הם יוכלו. אני אפילו לוידעת מי מביניכן אמרה לו את זה ומי כתבה לי מה. אה, ושאותה אחת ביקשה מאברהם להגיד מזל טוב לבחור שעמד מאחוריה. ולמה הייתי שם בכלל? כן, כן, גם אני מעריצה אותם וגם אני רציתי לדבר עם אברהם. בגלל זה הייתי שם. וזה לא הכי מזיז לי שהעלתי לך (שיר) ת'סעיף, כי אני לא מכירה אותך.. לא שהתכוונתי להעלות לך ת'סעיף, כי את לא באמת יודעת באיזה טון ובאיזה נימה כתבתי מה שכתבתי. ורק שנבהיר, אז זו הייתה בגישה סבבה. לא מזלזלת ולא מתנשאת. רק שתדעי, ליישר את ההדורים.. ומה שגם אני אמרתי שזו דרך אחרת להגיד לא תודה, אבל זה רק בעיניי. אני יודעת שלא כתבתי את זה.. אולי הוא התכוון למשו אחר לגמרי, אולי הוא התכוון באמת לנסות לבוא, אבל לפי מה שזה נראה לי זה היה דרך אחרת להגיד "לא". לפי איך שזה נראה לי. והדר, שוב, כמו שכבר כתבתי, אני לא מכירה אותך... למה שאני אגיד לך שלום? אני לא בפורום הזה. לא ידעתי שיש פורום מעריצים של שוטי הנבואה בתפוז עד אתמול. פשוט הקשבתי לשיחה (אחרי הכל, זה אברהם..) ואז להפתעתי נתגלה לאוזניי שיש פורום שכזה, אז החלטתי להיכנס, לראות מה העניין. באמת שלא התכוונתי לעצבן אותך, וגם לא את שיר. חשבת פעם שאולי אם זה נראה ככה, שיש לו יחס מזלזל, אולי זה ככה באמת? אני לא חושבת שזה ככה. אני חושבת שהוא יותר מעדיף לשמור מרחק מהמעריצים שהוא פוגש פנים אל פנים ומעדיף לשמור על קשר באי מיילים, שזה גם אחלה, אבל אחלה בצורה שונה... אבל, אחרי הכל, אני לא באמת מכירה אותו... חח.. סתם בא לי לשתף אותך, ה"פייבוריט" שלי היה אברהם עד לפני כמה חודשים. עכשף אין כ"כ.. אני פשוט אוהבת ממש את כולם! אגב, גם אני דיברתי איתם אתמול. עם גלעד, אברהם ורואי. ועם עמית דיברתי בשנטיפי. גלעד הכי מקסים בעולם.. אין מה להגיד!

אמממ קיצר!

חחח את מצטרפת לפורום או מה?? לא הבנתי מה הסיפור.... דונט הייט אנשים! טוב... אם כן... אז ברוכה הבאה מותק! חח
אין חייםםםםםםםםםםםםםם!!!

אז מה את עושה שכונה מעבודה?!?!

תפתחי שירשור חדש בזה הרגע ונקבל אותך כמו שצריך!
תכתבי בו גם מאיפה ובת כמה את... סבבה? יופי.

שיהיה...חשבתי שפשוט נכנסת פעם

לפורום וכתבת כאן..בגלל זה אמרנו לך "למה לא אמרת שלום או משו?" תני לי לנחש שאת זאת עם המשקפיים...?! היו שם שלוש בנות...o_O

בעצם.. אולי..

אולי כתבתי כאן כבר בעבר.. הבעיה היא שאני לא זוכרת. אז.. אין לי שמץ! לא, אני לא זאת עם המשקפיים. אני זאת עם הראסטות שהתחבאה מאחורי זאת עם המשקפיים. חח..

DidjiT

New member
כן, הייתה מישהי עם ראסטות ..

בלונדינית אם אני לא טועה..? והצחקת אותי בקטע של המשקפיים.. כי נזכרתי במה שאמרת.. :) חחחחחח....

DidjiT

New member
את יודעת מה? ../images/Emo132.gif

נסגור בזה.. שיש לך ראסטות אז את אחלה! חחחח... ולמה לריב? החיים יפים אז מחייכים! :) שיהיו לך חיים נפלאים.. מקווה שתאהבי תפורום.. :) ותהני בובע! אהה..ו.. בקשר לזה שלהגיד שלום.. פשוט את כבר כתבת פה פעם (אני מזהה תכינוי) אז חשבתי שאת בפורום שלנו על בסיס קבוע.. בגלל זה אמרתי את זה.. מבינה? יום טוב ילדע.

באמת כתבתי פה?!?!

וואי, אני פשוט לא זוכרת את זה... יש לי כזה זיכרון דפוק!! תקשיבי חבובה, גם אני בעד אהבה ולא מלחמה! בלי ריבים.. ועוד בעיקר מטופשים... חחח.. לילה טוף גם לך בובע! אני ממש מצטערת כי לוידעתי שכתבתי כאן בעבר.. שוב, זיכרון דפוק!! אמממ.. אוווווווווף!! אני נעקצת פווול!!!

DidjiT

New member
איזה לילה..?

היום רק התחיל! :) ולא נורא.. כל אחד נדפק במשהו.. כנראה אצלך זה הזיכרון.. אבל כן.. היית כותבת פה פעם!:)

למעלה