האאאאאאאאאאאאא

blue skies

New member
חמודי אני לא קופת חולים

ולא זה לא מעינייני על ההיסטוריה הרפואית האישית והנפשית של הלקוח ולהיות פסיכולוגית זה לא התפקיד שלי אני נחמדה מאוד אפילו לכולם דווקא למעצבנים אני סופר נחמדה ובדרך כלל הם נרגעים די מהר אבל באותו היום זה כבר היה השיא כאילו אנשים פשוט איבדו פרופורציות ותאמין לי שאני יודעת יפה מאוד על מה זה לשרת לקוח אבל גם אני בתור לקוחה של מגוון שירותים כאלו ואחרים בחיים שלי לא התנהגתי כמו שאנשים מתנהגיםם

make u happy

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

ספרי לי על זה... איך אני אוהבת לראות את הפרצוף שלהם כשהם פותחים באיום שהם יעזבו את הקופה.... תעזבו, פחות אנשים מעצבנים בשבילי
אבל הכי אני אוהבת, שכשאני אומרת להם שמדובר בחוק שקבע משרד הבריאות ואז הם אומרים שזה לא נכון, ושזו מדיניות של הקופה... חושבים שהם יודעים הכל

beky1

New member
האם אתן ממוקד תורים?

אז מה הבעיה , העבירו אותם למוקד המתאים תוך זאת שאתן מודיעות להן על הההעברה בנימוס כמובן, לרוב נציגי שירות עוברים תדריכים לפני כניסה למשמרת ולרוב מעודכנים במה שקורה , זה נכון שיש רבים הרואים בכם נתיגי השירות את הכתובת שעל הקיר , כלומר הכתובת שאליה "בוכים" , תנסו לקבל מהאחמשים או מהממונים כיצד לנהוג (לא איך לענות , אלא כיצד לא להתרגז/להתרגש כאשר מגיעים אליכם לקוחות כאילו. עיצה נוספת היא אל תעשו משמרות בהן יש עטמס גדול מאוד של שיחות באופן רצוף כל השבוע , בקשו כי יפזרו לכם את המשמרות לעמוסות ועמוסות פחות. ותמיד תזכרו שבסוף היום התווספו עוד כמה מצלצלים לחשבון השכר שלכם....

גברת ע

New member
הבעיה באיום שלהם

כשהם עושים אותו אצלי זה שאני לא שייכת לקופת חולים אני בכלל שייכת לגוף אחר שפשוט עובד עם קופת חולים וזה שהם יעזבו את קופת חולים לי אישית וגם לגוף הזה לא ישנה הרבה כי אנחנו לא קופת חולים ואנשים לא יודעים לעשות את ההפרדה הזאת

adi510

New member
הבעיה היא.................

לא באנשים שפונים ומאיימים הבעיה במדיניות של החברות הנותנות שירות שם מרגילים את הלקוחות שאם הם לא יצעקו ולא יאיימו ולא ידרשו אז הם לא יקבלו. כנותן שרות זמן רב נתקלתי במקרים בהם מגיע ללקוח דבר מה אך אם הוא לא דורש זאת הוא לא יקבל ואני אומר אם מגיע לו למה הוא צריך לדרוש? אם בכל מקרה יקבל למה לחכות?.אבל בחברה אומרים שיבקש אז יקבל.מה שנקרא במחוזותינו שיטת המצליח.לא ביקש הרווחנו.וכך גם הלקוחות ניסיתי, צעקתי אם קיבלתי , הצלחתי. וגם כמקבל שרות נתקלתי במס' לא מועט של מקרים בהם לא סיפקה החברה את אשר היא אמורה לתת ללקוחותיה וכשפניתי בנימוס לא נענתי ברצינות רק לאחר צעקות, איומי עזיבה ועוד ניתן הכל ואף יותר ממה שביקשתי כ"פיצוי".שתמיד אבל תמיד משאיר טעם רע.וכששאלתי למה זה צריך להגיע לזה למה לא יכלו לפתור זאת לפני הצעקות והעצבים? "אני מצטער/ת " תמיד נאמר לי ללא תשובה אמיתית. אז בפעם הבאה שצועק עליכם מישהו תבינו שזה לא אשמתו ככה מרגילים אותנו בכל החברות.....

גברת ע

New member
אני יותר ממבינה מה אתה אומר

לא חסרים מקרים כאלו וגם לי קרה דברים דומים אבל אם כל הכבוד אני לא מקבלת את הצורה שפונים ומתלוננים ומבקשים שום דבר לדעתי לא מצדיק את זה והרבה פעמים תלונות גובלות באלימות מילולית מצד המתלונן ואיומים שונים וזה קורה הרבה אני אישית מטלת בכל תלונה ופניה של לקוח ברמת היכולת שלי ושל התפקיד שלי בצד הטוב ביותר בין אם אני חושבת שמי שפנה אלי צודק או לבין שאני חושבת שהוא מטומטם/ת לחלוטין ודווקא לאלו שמדברים בצורה שפויה לחלוטין ולא מאבדים פרופורציות ואת הצפון אני מטפלת יותר מהר וביותר חשק קורה שמרימים את הקול וקורה שנפלטים דברים שמלהט הדברים פשוט יצאו אבל יש צורה ויש צורה אתה כמה בני דודים וחברים קרובים מאוד של אריאל שרון וביבי נתניהו אני מכירה?

למעלה