הָיִיתִי שָׁם

שמים1

New member
הָיִיתִי שָׁם

הָיִיתִי שָׁם בְּיָם תְּחוּשׁוֹת סוֹעֲרוֹת הַמִּתְנַפְּצוֹת אֶל חוֹפֵי מְצִיאוּת וַחֲלוֹמוֹת הַנִּקְרָעִים לְאוֹר יָרֵחַ בְּחִפּוּשׂ אַחַר אֹשֶׁר נִצְחִי . נָדַדְתִּי בָּרְחוֹבוֹת לְעוֹרִי מִלִּים חֲשׂוּפוֹת לִבִּי מָעַד מוּל אַבְנֵי מִדְרֶכֶת מְהַסֵּס הַאִם לְחַפֵּשׂ פְּרוּטוֹת שֶׁהֻשְׁלְכוּ תַּחַת פָּנָס שֶׁכָּבָה לִפְנֵי שָׁנִים. הִתְכַּרְבַּלְתִּי בִּזְרוֹעוֹת הַשֶּׁקֶט כִּבְתוֹךְ רֶחֶם אִמִּי מְנַסָּה לְהִגָּמֵל מִתְּמִימוּת מֵחִפּוּשׂ בִּלְתִּי נִלְאֶה אַחֲרֵי נִיצוֹץ הַמַּבְזִיק לִשְׁנִיָּה וְנֶעֱלַם.

odo13z

New member
היגעתי לשם....../images/Emo66.gif

וכבר די מאוחר..... תחושות מתות שבו לסעור. לא יודע מה מציאות ומה חלום עודני משווע אל האושר וגם מבין שאין דבר כזה......ניצחי.... מתכרבל בזרועותיה בתוך השקט החמים והבוטח איני רוצה להיגמל מהתמימות. כי בלעדיה......אין וגם אם הניצוץ נמצא פה לזמן קצוב...... הרי שגם אנחנו יום אחד.....ולא כל כך רחוק נזדקן ונמות.

הלכתי משם../images/Emo203.gif

בלב כבד בצער הלכתי כי נחסמה דרכי זכרונות של אהבה גדולה יישכנו לעד בליבי. הלכתי משם נסערת וגועשת נקרעת ודומעת נפשי לא רוגעת פסעתי צעד צעד כולי אחוזת רעד. הלכתי משם כואבת ופצועה יודעת לאהבה זו אין תקווה הלכתי משם לרפא אכזבה אין מרשם.

kisufit0

New member
שיהיה טוב כל עוד יש

הגעתי לשם בפעם המי יודע כמה..ואת התמימות השארתי בבית בתוך קופסת זכרונות..נעים להיזכר..תמימות...כלי מתעתע..סולם גבוה...לעולם לא נופלים ממנו ברכות..תמיד ברעש מחריש אזניים..תמיד משהו נשבר...אין דבק לתקן..יש פלסתר לכסות..אגד..גבס..שבר זה שבר..ועוד שבר..ובאה התפכחות...שלובת זרוע עם המציאות..ושתיהן, פה אחד אומרות...תתכרבל יקירי כל עוד יש חום...וקח ויטמין סי לימי הקור ששם שוב תפגוש בנו...כי לאבד תמימות זה לאבד אמון ואם נאבד אמון איך נגיע שוב לניצוץ?...בלי הניצוץ נזדקן ונמות בטרם עת....וימותו התחושות..ולא יסער דבר.

המונשרי

New member
שם

שם בין חופי התכלת נשמתי פורחת אני נובלת שם בשמים חסרי ענן אני אוזלת זמני לא כאן שם אולי אמצא שלווה אולי אחוש מרגוע לנפש הדוויה בכביש ללא מוצא

מחול השתקעות

מפותלים... אחד בשנייה בוחן בי כל קִפְלֵי האהבה העטופה בגופך! בעצמי...... מחול השתקעות הזין שלך... עשתונותיך... בנפשי. עונג ופראות הולכים לאיבוד בתוכך ובפרפר משי שחור כי אהבה בוערת עוטפים אותי... עוטפים את האור כל בדל עדות חיוורת מוליך אותי אחר קולר אזוק באהבתך אותי אטיל מפתח הפרידה אל תוך השירותים

יערית 1

New member
הייתי../images/Emo20.gif

הייתי פורשת לך אהבתי במרבד של כיסופים, עוטפת אותך בערגות, צוללת איתך לעמקי סערות. מכסה את ליבך שיזהר כאור הלבנה. אורגת לך כמיהותי מבעד לערפילים כמוסים. הייתי.

למעלה