הַקַּיִץ תָּם

טאKילה

New member
הַקַּיִץ תָּם

פִּתְאֹם הַקַּיִץ תָּם מַפְרִיחַ פֵּרוּרֵי יָם מָלוּחַ אַל עַפְעַפֵי סַף הָאַהֲבָה וְרוּחַ צְּלָלִים נוֹשֵׁר פְּתִיתֵי צִנָּה עַל חוֹף שְׁתִיקָתְךָ. אוּלַי זֶה הַסְּתָו הִדִּיף רֵיחוֹת כָּמוּסִים בְּנִיחוֹחַ גַּעְגּוּעַ שֶׁיִּשָּׁאֵר נָטוּשׁ בְּלִי כֹּחַ לִצְלִיל בֶּכִי כִּינוֹר וְכּוֹסִית רֵיקָה שֶׁל יָיִן תּוּגָה.

odo13z

New member
קיץ תם......./images/Emo66.gif

קיץ תם.....עם הדבש והעוקץ.... החום הכבד....הזיעה והטעם המתוק של הקרטיב המחנק של שרב ולילות ארוכים ... זוהרים ויפים ירח מלא ... על חוף ים .... מבטים ... חיבוקים....בירה קרה.... להט השמש הצורב .... אותנו משבית ואבטיח טעים ... עם פרוסה בולגרית. תם יום קיץ וערבו..... עוד מעט....לא הרבה.... שוב יבוא. :)

קרב החורף

להיתכרבל איתך מתחת לשמיכת הפוך הלילית להקשיב לטפטוף הגשם על הזגוגית שומעת את הכפית מתנועעת בתוך כוס השוקו שלי ותכף אגמע את צלילות אהבתך לתוכי...

חורף

הגשם שוטף וסוחף בהמולה ותמיד אני דואגת שמה יסחוף את כל הצבעים מעל פני האדמה שישטוף את העצים מן האור הירוק של עליהם שיקטוף את כל צבעי הפרחים הקטנים שהנצו אצלי בגינה מי ישמור עליהם? מי ישמור עלינו מכל הצבעים האפורים שהתערבבו בפלטה של הצייר שמסתתר בקרן הרחוב כנו תחת שחיו והוא רטוב רטוב....

odo13z

New member
מונה את היותך בטיפות הגשם.....

אני מונה את היותך בכל גווני העננים והשמים המתכנסים אל העופרת הכחולה אפורה. וכבר חלפו להם ימים רבים צילם רובץ עלינו. על קו האופק הצלול שמש גדולה ואדומה שולחת אש חמה. מישהו הבעיר מדורה על יד המיים. צהלת חיים סביבה.... גם אנו שם..... עיני שבות אלייך.... אל עינייך... הכל מלא אור בהיר תחת הרקיע העמוס של אב אשכולות ענבים עסיסיים תאנים נוטפות דבש. רימונים מלאי אהבה ודם. בין ים ויבשה בין מים ושמים גן עדן לך ולי. ואת .... איתי.

למעלה