ה´ ינקום דם עבדיו זו תהיה בושה גדולה אם מדינת ישראל לא תגיב בחוזקה על הרצח הנטעב של בני עוולה
U uriel824 New member 17/10/01 #1 ה´ ינקום דם עבדיו זו תהיה בושה גדולה אם מדינת ישראל לא תגיב בחוזקה על הרצח הנטעב של בני עוולה
E eyalk5 New member 17/10/01 #3 שני דברים א.היה קשה מאוד לנקום בידי מישהו שלא קיים ב.אי אפשר להגיב קשה כי פשוט עמדו מאחורי זה כמה אנשים מה אפשר להרוג אותם? ואחר כך תהיה מרוצה?
שני דברים א.היה קשה מאוד לנקום בידי מישהו שלא קיים ב.אי אפשר להגיב קשה כי פשוט עמדו מאחורי זה כמה אנשים מה אפשר להרוג אותם? ואחר כך תהיה מרוצה?
U uriel824 New member 17/10/01 #4 כן א. הוא קיים ב. אפשר להרוג אותם וכן היה מרוצה אתה מכיר את המושג עין תחת עין?
E eyalk5 New member 17/10/01 #5 ואז יגידו עלינו שאנחנו תומכים בהוצאות להורג ללא משפט. ואז זה יהיה גם נכון
U uriel824 New member 17/10/01 #6 לא נכון אנחנו נלחמים בטרור הקם להורגך השכם להורגו ודרך הגב זה לא משארצות הברית ובריטניה עושות עכשיו?
E eyalk5 New member 17/10/01 #7 לא זה שונה פה אנחנו יכולים ללכוד אותם ולהביא אותם למשפט ע"פ החוקים מבלי לאבד חיילים רבים כמו באפגניסטן
לא זה שונה פה אנחנו יכולים ללכוד אותם ולהביא אותם למשפט ע"פ החוקים מבלי לאבד חיילים רבים כמו באפגניסטן
E eyalk5 New member 17/10/01 #8 וחוץ מזה עצם היותו חבר כנסת לא שונה מכל אזרח אחר שנרצח למעת סיבות הרצח שהם פוליטיות כמובן והנגיעה לציבור. זה כמו שתגיד להרוג את מישהו מפני שהרג איזה סוחר סמים.
וחוץ מזה עצם היותו חבר כנסת לא שונה מכל אזרח אחר שנרצח למעת סיבות הרצח שהם פוליטיות כמובן והנגיעה לציבור. זה כמו שתגיד להרוג את מישהו מפני שהרג איזה סוחר סמים.
E eyalk5 New member 17/10/01 #10 לא זה מהשהתכוונתי התכוונתי שאם היו כובשים את אפגניסטן במקום לחסל מישהו מהאויר ואני לא אומר שזה טוב מבחינת החוקים הבינלאומיים אבל ככה אף אחד לא יגיד כלום.
לא זה מהשהתכוונתי התכוונתי שאם היו כובשים את אפגניסטן במקום לחסל מישהו מהאויר ואני לא אומר שזה טוב מבחינת החוקים הבינלאומיים אבל ככה אף אחד לא יגיד כלום.
E eyalk5 New member 17/10/01 #11 אני לא בטוח שזה טרור כי אני לא בטוח מהי ההגדרה של טרור בכל אופן זה לפחות רצח