ד``ש

יהילי

New member
ד``ש

לכולם . שלומי מה יש לך לספר לי ? היה לי חלום מוזר. אני עולה למבנה המצוי על הר גבוהה מאוד. אני עולה במעלית. ושם אני נפגשת עם קומונה של נשים וגברים שהמכנה המשותף שלהם הוא עיסוק ברוחניות... הם שמחים לפגוש אותי. היה שם איש אחד , אדם שעלה איתי במעלית ואמר לי בעודו מצביע על העמק העצום מתחתיו, ``יש לי בדים בגובה הזה. יריעות בדים שתמלא את כל העמק עד לראש המבנה. ואני הבנתי שהבדים מחכים לי , לייצר מלבושים. אני יודעת שהחלום קשור בחברי הפורום הזה. מה התחושות שלכם? למישהו/י יש רעיון לגבי האותיות א.ת.א ...? שם של מישהו?

את כנראה מצפה למפגש פורום. ולגבי

א.ת.א זה כנראה מסמל שאת גרה בקיריית אתא . גם אני חלמתי חלום: יש נשים שהן בעצם חייזרים שאוכלות גברים ורק אני יודע את זה, ואני מנסה להזהיר את החברים שלי וזה לא ממש עזר. . . (כנראה אני צריך חברה טובה ולהפסיק להתחיל עם ערסיות\סנוביות)

וואוו....

איזה חלום מדהים.... העלייה לגובה מדהים... היצירתיות... החברות... מקסים! אני מדמיינת נופים יפים ומיוחדים ותחושה של ביחד כזאתי... אגב, אני בקושי זוכרת את זה אבל פעם היתה חנות בגדים מאוד גדולה עם המון סניפים בארץ שקראו לה אתא, לא?

יהילי

New member
אז נפגשנו..? באיזה מימד. הייתה שם

אישה לבושה בחצאית בצבע ארגמן בטיק שיקי כזה, נכון הנופים היו מדהימים. מיוחדים ובכלל לא מהמציאות. אני רק יודעת שחשתי שלמות שלווה והמון טוב לב. משהו שהייתי רוצה שישכון בלב כל. לגבי אתא זה לא מרגיש לי חנות, יותר שם. מכל מקום הטוב שבך פועל את פועלו... תודה.

למעלה