ד"ש

ד"ש

התמונה צולמה היום

z x 7 r

New member
אני חושב שצריך לתת לך באן לאיזה כמה זמן, על התעוללות קשה

איזה מגניב. תעלה עוד! נראה גליש לגמרי.

אעלה בהמשך

הבעיה שיש לי מצלמה גדולה כזו, וקשה להיסחב איתה במסלולים.
מה שכן, היה אתמול פאודר משוגע לגמרי, ואתמול והיום חסמו הרבה מסלולים לשעה שעתיים בגלל חשש למפולות ונשמעו המון בומים חזקים.
&nbsp

z x 7 r

New member
תצלם אפילו עם הטלפון - מצלמות גדולות כבדות במסלולים

וגם מסוכן לנפילה (גם לפגוע במצלמה וגם בגוף).
אנחנו לא בררנים!!

marceloros

Member
מנהל
ומה הטמפרטורות ?

כמה טמבל אני שפספסתי ועוד בשנה כזו.
פנתזתי בתחילת עונה על עוד נסיעה קצרה עם טיסת נקודות או משהו, ועכשיו שיש פחות לחץ בעבודה בכלל ירדתי מזה כי "נגמר החורף"

די חם

היה יום פאודר מדהים. עכשיו יש יומיים של גשם.
השלג למעלה סביר יחסית לתקופה, ולמטה סלאשי.
צפויים עכשיו כמה ימים של שמש.
אתה מוזמן להגיע....

נראה אחלה!

האמת שכל הבוקר השתעשעתי ברעיון של חופשה בצרמט ביוני (יש הזדמנות). ואז נכנסתי לפורום וראיתי את זה. אפשר לומר שההחלטה התקבלה.

תקשיב, חזרתי עכשיו מיום גלישה

אחרי שירד המון גשם, ובגלל הטמפ' הגבוהה הייתי בטוח שיהיה רע.
&nbsp
למעלה המצב פשוט נפלא. זה אמנם לא פאודר של ינואר פברואר, אבל השלג רך ומשתף פעולה. רק אם אשווה אותו לפאודר טוב באמצע העונה, אז הוא לא יהיה מושלם, אבל בתכלס, זה מושלם, כי אתה גולש חופשי בלי בעיות, גם בפארקים השלג כל כך רך, שאפשר ליפול בלי בעיה וזה בכלל לא כואב.
&nbsp
למטה קצת יותר סלאשי מה שמאט את התנועה, אבל זה חלקים קטנים מהמסלולים, לא חייבים גם לחזור למטה, אפשר לגלוש כל הזמן למעלה. היום גם ראיתי מסלול נמוך עם קצת אבנים קטנות מבצבצות. (לא נורא, ציוד שכור)
&nbsp
אנסה לשלוח תמונות, אבל זה קבצים גדולים וצריך קודם להקטין במחשב, וזה מקשה...
&nbsp

נשמע נהדר

אני גם לא כזה פרפקציוניסט בכל מה שקשור לשלג. אם אפשר לגלוש עליו, אני כבר מוציא מזה הנאה.
חלון ההזדמנויות שלי בעוד כחודש. מקווה שאמצא כרטיסים במחיר שפוי. ניגש לעבודה המייגעת.

natyh

New member
יש מושג שנקרא סקי באביב

סקי פרימוורה גולשים מסביבות שעה מסוימת עד שעה מסוימת השלג מצוין בין סביבות 930 עד 1200 בבוקר השלג לא טוב בדרך כלל קפוא בצהריים נמס , בדרך כלל התשלום הוא בהנחה של חמישים אחוז , זו לא המצאה חדשה ומי שהולך על זה צריך להיות מודע בסך הכל לא רע בכלל .

מענין איך זה בואל טוראנס עכשיו ?
ומה התימחור לאביב ?

היום היה יום אדיר!!

התחיל בברד מעורב בשלג, עם ערפל כל כך כבד, עד שיד ימין לא רואה את יד שמאל. ומהבוקר המאוחר, בום!! שמיים כחולים (מעונן חלקית) מצב רוח מרומם והכל שמח וצבעוני.

היום למעלה שלג סבבה, אבל למטה שלג סלאשי שהופך מהר מאוד למוגולים. כך שכל סוף מסלול צריך להיזהר, ודווקא בחלקים המתונים, הייתי צריך להיזהר מאוד לא ליפול ולהיפצע בגלל חוסר ריכוז.

אבל הכל כל כך נוצץ, זך בהיר נקי, וטהור. עכשיו אני מביט מהחלון והשלג בפסגות נוצץ מהשמש, חוויה אדירה.
היה כיף לנוח בצהריים באיזה מקום באחת הפסגות, לשבת בכיסא נוח עם בירה, ופשוט להסתכל על כל האלפים. ראות מעולה, ורואים כל כך הרבה פסגות שאי אפשר לספור.
אני ממש מקנא בעצמי.

Cמן רשום

New member
דיברתי דווקא על כלי העבודה

תסתכל על היחס בין סנובורד לסקי בתמונה.

natyh

New member
למה אתה משנה את הנושא ...

ועדיין לא קיבלתי תשובה לתימחור ...

Cמן רשום

New member
אני משנה את המושא????

אני כתבתי על סנובורדים. הכותרת הייתה "הרבה בורדים". אתה הבאת מאנילאיודעאיפה את האביב שלך.

ועכשיו אם תסלח לי יש לי משחק לצפות.

למעלה