ד"ש

מממאיה35

New member
ד"ש

מוינה
אני עושה חיים, נהנית מטיילת מבלה, קורעת את העיר.. וכמובן - בודקת עבור כולנו איפה אפשר לקנות פאזלים בזול (אין בשורות). מול המלון שלי יש חברת גז, שאימצה לעצמה חלקים של פאזל לצורך שיפור התדמית
ובקשר להיצע הפאזלים פה - אין חנויות ייעודיות, יש מדפים בחנויות צעצועים גדולות. רוב הפאזלים, כמו שחשבתי הם של רוונסבורגר, אבל המחיר די דומה למחירים בארץ (15 יורו ל1000 חלקים). התמונות מוכרות מהארץ, פה ושם דברים ייחודיים, אבל לא מצדיקים קניה. בשורה התחתונה - בנתיים - אכזבה.. שיהיה לכם סופש נעים ותעשו חיים

123נעמי

New member
ד"ש חמה מארץ הקודש

איזה כיף לשמוע ממך גם משם
תמשיכי להנות ותעשי חיים המדפים משם מאוד מוכרים = דומה לארץ. לא נורא - פאזלים "תיקני" בארץ שם תיקני לך מתנות אחרות. נשמח לשמוע ממך גם בהמשך הטיול שלך. תעשי חיים

מממאיה35

New member
קניתי ../images/Emo13.gif

ארבעה פאזלים! שנייים מהם ידעתי שאני אצטער אם לךא אקנה, ואצטער אם אקנה.. הם בדרגת קושי בלתי אפשרית, אתגר אמיתי, אבל כאמור, לא יכולתי להשאיר בחנות.. עוד אחד מקסים שלדעתי את תאהבי מאוד - כל אחד מהשלושה האלה עלה לי 10 יורו (1000 חלקים). ופאזל נוסף של חברת שמידט, של "מרלין מונרו" עומדת על הצדף, עלה 5 יורו, 1000 חלקים, לא יכולתי להשאיר בחנות.. יהיה להפוגה בין הקשים ההם.. כשיהיה לי יותר זמן אלעה תמונות (אני על זמן שאול של הבטריה בנייד)

למעלה