ד"ש מהמקום הכי רומנטי בעולם..... אפילו לציניקנים מושבעים.
C cheshire9 New member 29/10/07 #5 יש דווקא תמונה מקסימה שלה - במיטה המלכותית אבל ביקשתי ממנה אישור לפרסם אותה ברבים
מ מחפשת דרך החוצה New member 29/10/07 #9 אגב לגבי ארוחת בוקר במיטה... רומנטי מאד. כמות הפירורים במיטה אחרי זה רומנטית פחות...
C cheshire9 New member 29/10/07 #14 היא פשוט מנסה להפעיל לחץ חברתי שאשים את התמונות שבהן השמיכה מונחת יותר נמוך.......... YOU KNOW
C cheshire9 New member 29/10/07 #16 אני מת עליך כשאת כועסת ...... אבל אני שם תמונה שלך - רק תמורת תמונה שלה. שהיא תראה את החזה המפואר שלה - ואז נראה גם את שלך.
אני מת עליך כשאת כועסת ...... אבל אני שם תמונה שלך - רק תמורת תמונה שלה. שהיא תראה את החזה המפואר שלה - ואז נראה גם את שלך.
מ מחפשת דרך החוצה New member 29/10/07 #17 תמורת תמונה שלה... אתה מוזמן לשים תמונה שלך. של חזה או לא חזה... YOU KNOW זה בינכם מה אני קשורה לזה?
C cheshire9 New member 29/10/07 #20 נראה לי שבבורסה של התמונות חזה חשוף שלך שווה יותר מחזה חשוף שלי....... אבל קודם שהשרשירית תשים תמונה שלה - ואז נחשוב מה עושים הלאה
נראה לי שבבורסה של התמונות חזה חשוף שלך שווה יותר מחזה חשוף שלי....... אבל קודם שהשרשירית תשים תמונה שלה - ואז נחשוב מה עושים הלאה
C cheshire9 New member 29/10/07 #32 תעלי תמונה ונשפוט לבד ........ אבל אם במקרה את גאה יותר בתחת - גם טוב. תעלי תמונה שלו.