ד"ש+סיקרון חג

rotesh8

New member
ד"ש+סיקרון חג

קודם הד"ש: אז יש אחד כזה ממישהי 20, אם מישהו מתעניין אז יש לה בעיה עם המחשב והוא בתיקון. מוסרת את אהבתה לכווולללםםם והסקר: 1. מתי הפסקתם לעשות מדורות בחג? (או שאתם עדיין עושים?...) 2. האם יש לכם מושג מאיפה המנהג להדליק מדורות בל"ג בעומר? 3. סיפור או אירוע מעניין שקרה לכם הל"ג בעומר מתישהו 4. כל דבר אחר ל"ג בעומר שמח ושוב, אין לי אייקונים

ebi83

New member
אז ככה...

1. מתי הפסקתם לעשות מדורות בחג? (או שאתם עדיין עושים?...) עדיין עושים, לפחות בד"כ... 2. האם יש לכם מושג מאיפה המנהג להדליק מדורות בל"ג בעומר? כן. אבל אין לי חשק לפרט... 3. סיפור או אירוע מעניין שקרה לכם הל"ג בעומר מתישהו נכוויתי מקרמל, ועד היום יש לי צלקת. 4. כל דבר אחר- היום היה חם!!!! עוד משהו?

EdisonGirl

New member
מסור לה בחזרה.. :)

1. מתי הפסקתם לעשות מדורות בחג? (או שאתם עדיין עושים?...) לפני שנתיים-שלוש, אבל לא בכוונה. פשוט אין עם מי\אין חשק\לא יוצא... 2. האם יש לכם מושג מאיפה המנהג להדליק מדורות בל"ג בעומר? כן
3. סיפור או אירוע מעניין שקרה לכם הל"ג בעומר מתישהו וואו, לא זוכרת.. וסביר להניח שיש. 4. כל דבר אחר מיאו

שאפולי

New member
את!!!!!!

שלחתי עם אחותך את הגופיות.. אמרתי לה אבל אני בחששה שהיא תשכח

שאפולי

New member
ד"ש חזרה+ תשובות../images/Emo117.gif

1.לא הפסקתי.. 2.כן (שמחקת אותה ראש קטן הוא לא ביקש להרחיב) 3.פפפפפ יש מלאנתלפים.. שום דבר שיעניין פה מישו הרוב קשור בהומור בין חברים והרבה אלכוהול מה שכן סיפור פחות נחמד פעם אחותי נכוותה בפנים מהאש.. (היא בסדר,תודה) 4.אהמ.. כל דבר אחר? אתה ביקשת- הידעת שלכל בן אנוש ישנה כמות מזערית של מתכת באפו? היא מרוכזת בעצם המצוייה בין העניים ותפקידה לעזור לנו בהתמצאות ע"י כך שהיא מושפעת מכח המשיכה של כדור הארץ ושדות מגנטיים. ואני אומרת: נראה לי שכמה פוליטיקאים צריכים דחוף השתלת מתכת לאף.. נראה לי שהם מזמן איבדו ת'כיוון..
שבת שלום חג שמח ליבליב

סנטה

New member
...נהנהנהנהנההה...אוווו

1. אני לא עושה,מחר המקום עבודה עושה אז אולי אני אפקוץ 2. כן 3.אני זוכר שכמעט נדרסתי בלג בעומר לפני כמה שנים אחרי שאני והחבר'ה העברנו קרשים,הקרשים הסתירו את המכונית...וכמעט מצאתי את עצמי בכיכר שהיה קילומטר אחד קדימה...אבל עבר בשלום. השנה התכוונתי ללכת למדורה כלשהי ו...לזרוק את ספרי הפסיכומטרי רק ש...לא קיבלתי את הציון עדיין...ולכן כרגע אני אקפיא את העניין.

b0redavid

New member
../images/Emo80.gifממממממשעמם לי!!../images/Emo46.gif../images/Emo170.gif

1. מתי הפסקתם לעשות מדורות בחג? (או שאתם עדיין עושים?...) שיש עם מי.
2. האם יש לכם מושג מאיפה המנהג להדליק מדורות בל"ג בעומר? ברור, לשרוף דברים!
3. סיפור או אירוע מעניין שקרה לכם הל"ג בעומר מתישהו פעם זרקתי קליע חי למדורה (לא יודע מה קרה.. ברחתי)
4. כל דבר אחר כל דבר אחר

למעלה