ד"ש מסן פרנסיסקו יוסי. קובי. עבדכם. 5 דקות לפני ההופעה. RUBY SKYE, SAN FRANCISCO ביי!
ס סגול59 New member 18/10/07 #1 ד"ש מסן פרנסיסקו יוסי. קובי. עבדכם. 5 דקות לפני ההופעה. RUBY SKYE, SAN FRANCISCO ביי!
ט טיפקסית New member 18/10/07 #3 חן חן למתחנחן ראיתי אותך מחובר מקודם בספייס אח שלו,אבל פיספסתי בחמש דקות. מסור ד"ש ובעיקר תעשה חיים....והרבה
חן חן למתחנחן ראיתי אותך מחובר מקודם בספייס אח שלו,אבל פיספסתי בחמש דקות. מסור ד"ש ובעיקר תעשה חיים....והרבה
ס סגול59 New member 18/10/07 #4 התמונה מלפני 4 ימים יוסי הוזעק מיערות קליפורניה לתפקד כאיש הסאונד של טיפקס בהופעה הזאת. (-:
ט טיפקסית New member 18/10/07 #6 סגול חימם את טיפקס רעיון מבריק לדעתי לתת לחן לחמם את טיפקס,זה מחמם את הקהל תרתי משמע. חן-אפשר לדעת מה שרת בהופעת החימום? סתם ככה מסקרנות
סגול חימם את טיפקס רעיון מבריק לדעתי לתת לחן לחמם את טיפקס,זה מחמם את הקהל תרתי משמע. חן-אפשר לדעת מה שרת בהופעת החימום? סתם ככה מסקרנות
ס סגול59 New member 18/10/07 #7 list פריסטייל על הביט של "חליפות"-הדג נחש היפ הופ איינשטיין מה אני צריך לעשות אז במצב הנוכחי יום יפה פריסטייל על הביט של JAY-Z-GIVE IT TO ME
list פריסטייל על הביט של "חליפות"-הדג נחש היפ הופ איינשטיין מה אני צריך לעשות אז במצב הנוכחי יום יפה פריסטייל על הביט של JAY-Z-GIVE IT TO ME
א אסי סרחנה בנשמה New member 19/10/07 #10 כלכך יפה!! באמת../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif מדהימה :] איזה כיף פה אתה לא מביןןןן ;[
א אסי סרחנה בנשמה New member 21/10/07 #14 LOL!!! אעלק אמברלה!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאוד כיף :] ועכשיו די קר פה! אבל לא נורא... אם הייתי באה עוד חוגש וקצת הייתי קופאת מקור
LOL!!! אעלק אמברלה!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאוד כיף :] ועכשיו די קר פה! אבל לא נורא... אם הייתי באה עוד חוגש וקצת הייתי קופאת מקור
U u m b r e l l a New member 23/10/07 #15 חח שתקו שניכם,זה נדבק לי מהעבודה. "you can stand under my daniela ela ela eh eh eh" אה,איכס...חורף.חח כל אופן,תהני חבובה.
חח שתקו שניכם,זה נדבק לי מהעבודה. "you can stand under my daniela ela ela eh eh eh" אה,איכס...חורף.חח כל אופן,תהני חבובה.
א אסי סרחנה בנשמה New member 24/10/07 #16 לא איכס!../images/Emo194.gif מאוד כיף :] וגם יש ימים חמים פה היינו גם בקנדה במפלי הניאגרה
U u m b r e l l a New member 26/10/07 #17 נו,עניין של טעם ../images/Emo3.gif אנ'לא טיפוס חורפי. כמה זמן את שם?