ד"ש מניו יורק - back to business

מור שלז

New member
ד"ש מניו יורק - back to business

שלום לכולן
וברוכות הבאות לכל המצטרפות החדשות, איזה כיף לפגוש כאן עוד ועוד שמות חדשים בכל פעם שאני נכנסת לפורום המקסים שיצרנו לנו כאן
אנחנו הגענו לניו יורק, אני חזרתי היישר לעבודה, בזמן שמשפחתי מטיילת. האמת, המעבר החד הזה קשה לי: מחופש מוחלט והמון טבע, היישר אל העיר הגדולה, עם הדריכות והריכוז של ישיבות הנהלה. תחושה מוזרה, לקום בבוקר, לצאת בשקט מהמלון כשכולם ישנים, וללכת לעבודה. מזל שיש ערבים (ניו יורק מקסימה גם בערב), ויש סופי שבוע, לבלות עם המשפחה. וכמובן, אין כמו ריצה בניו יורק
ריצות קצרות במשך השבוע לפני העבודה, וריצות נשמה ארוכות בסופשבוע. אתמול רצתי 27 ק"מ מסביב למנהטן. התחלתי באיסט ריבר, אחד החביבים עלי לריצה, השקפתי על ברוקלין וגשר ברוקלין בזריחה, אמרתי בוקר טוב לפסל החרות, ומשם המשכתי לאורך ההדסון ריבר, והשקפתי על ניו ג'רזי מתעוררת לבוקר חדש, ועל השמש שעולה בשמיים ומשתקפת על גורדי השחקים. וכמובן... הכל גם בחזרה. איזה התחלה נפלאה לסוף השבוע. זהו, יום שלישי זה היום האחרון שלנו כאן, ואז חוזרים לארץ. ואי אפשר בלי כמה תמונות להעביר את האוירה...

מור שלז

New member
אין כמו זריחה מעל האיסט ריבר

השקט מסביב, השמיים נצבעים באדום, משתקפים במים, והגשרים המדהימים...

מור שלז

New member
ואחרי שנגמרה מנהטן, עברתי להדסון ריבר

העפתי מבט לכיוון ניו ג'רזי, ולהשתקפויות המדהימות של השמש. ומשם בחזרה למלון... האמת, לא התכוונתי לרוץ כל כך הרבה, אבל היה כל כך יפה ומדהים, שפשוט לא יכולתי להפסיק. להתראות בקרוב בארץ
מור

איזה כיף לרוץ בגשם../images/Emo186.gif

אין ספק שכיף להיות בניו יורק ולרוץ בניו יורק אבל אני כל כך מתגעגעת לגשם ולקור שזה כרגע מה שאני הכי מקנאה. יופי של תמונות. תמשיכי להנות.

bs69

New member
מה חוזרת!!../images/Emo13.gifמור

התרגלנו לתמונות המרהיבות והדיווחים השותפים בכל פעם, .בהחלט הצלחת עם ההסברים להכניס אותנו לאווירת המקום . ברוכים הבאים חזרה אלינו

efroch99

New member
התקנאתי, אז

בהשראתך, צילמתי גם כמה תמונות מריצת הבוקר שלי. זה אומנם לא הנופים המדהימים שאת הראית לנו פה
, סתם כמה תמונות מ - small town israel זאת זריחה מעל טול כרם

efroch99

New member
וזאת סתם שדרה ירוקה../images/Emo26.gif

אנחנו כרגע מתכננים את הגינה שלנו, אז הריצה היא הזדמנות מעולה להתוודא לעצים באזור, לראות איזה עצים מצליחים יפה... ומה כדאי לשתול.... עצים זה כזה דבר מדהים!

zzebra

New member
איזה תמונות בוקר כיפיות...

גם בארצנו הקטנטונת לא חסר יופי.. אני ראיתי היום מחזה מקסים ברכיבה בדרך לעבודה וממש הצטערתי שאין איתי מצלמה... מעל כיכר ירוקה בתל אביב, השמש מתחילה לעלות ברקע (השעה 6:20) שורות שורות של ציפורים על קבלי חשמל.. היו שם אני חושבת 3 או 4 שורות.. ממש מחזה יפה.
מחר אני אקח את המצלמה איתי ואולי אתפוס את התמונה הזו.. שיהיה יום נפלא, קרן.

efroch99

New member
את רואה למה כדאי לרוץ עם הנייד?../images/Emo13.gif

שלא יתפסו אותך לא מוכנה....

zzebra

New member
אז היום צילמתי את הציפורים

היו פחות ציפורים מאתמול אבל עדיין היה מחזה יפה. אני אוריד בערב את התמונה מהפלאפון..

zzebra

New member
באיחור קל

אבל הנה הציפורים... (לקח לי זמן למצוא את הכבל שמעביר תמונות מהפלאפון למחשב)...

מור שלז

New member
../images/Emo45.gifאחלה תמונות - אהבתי. ורעיון חדש

מה דעתכן על שרשור חדש של תמונות מהאימונים שלנו? כל מה שעושה לנו את זה: רגע יפה, תמונה יפה, משהו שבא לנו לחלוק... הולך?

efroch99

New member
קלעת לדעתי בדיוק!

בזכות התמונות שלך התחלתי לצלם קצת במהלך הריצות, דברים מיוחדים שאני רואה, ממש קצת, אחרי זה אני מסתכלת על התמונות ויש בהן את האווירה המיוחדת הזאת של שעות הבוקר... וזה פשוט מחזיר לי את הכיף ואת התחושה הזאת! הנה עוד תמונה שצילמתי הבוקר, של עץ שמצא חן בעיני

למעלה