ד"ש מישראל

gabcake

New member
ד"ש מישראל

שלום חברים, אני בביקור בארץ (כן Itay אני קוראת לזה הארץ), וחשבתי לשתף אותכם ברשמים, מכיוון שלישון לא נראה לי שאצליח בינתיים, בין גל החום וה jet lag... אז קודם כל, כיף לכתוב במחשב בעברית, ולרשמים: איך שנוחתים, שלט ענקי עשוי פרחים שבו כתוב Nokia - connecing people, וזה לא מה שמצחיק, אלא שלט הבד שמתנוסס לידו ומכריז בעברית ואנגלית "זה שלט הגן הגדול בעולם" כי אם אי אפשר להשוויץ, למה לטרוח לשתול כל כך הרבה פרחים. אז אני עומדת בתור לדרכונים, עוד מחייכת במחשבה על השלט של הנוקיה, וחותכות אותי בתור שתי בחורות, אחת עם שיער פרוע, (אולי חזרה מאיזה טיול בהודו) מסתכלת לי ישר בעיניים (כן, אני בישראל - מסתכלים חזק בעיניים) ואני בהפתעה שואלת "מה קרה?" והיא עונה "אוי, מצטערת, לא ראיתי אותך". אז תוך כדי שמחתימים לי את הדרכון אני שומעת אותה עושה בדיוק אותו דבר למישהו בתתור לידי, והשוטרת אומרת לה - אתן פה! בתור הזה! לא לטייל בין התורים. Welcom to Isael . אבל לפני שמתחיל פה להצטייר רושם רע, אני חייבת להגיד שכיף לי פה. אז חתכו אותי בכביש, וצפצפו לי כשחלמתי ברמזור, אבל לפחות המכוניות קטנות, ולא a bunch of enviromently unfriendly SUVs.והנהגים במסצ'וסטס לא הרבה יותר טובים. וכשאני מבקרת את אבא שלי בבית אבות, כולם מעבירים איתו בדיחות במעלית, והמגישים בחדר אוכל יודעים את השם שלו, ואין את הבדידות הזאת שיש באמריקה. אז אולי זו לא מדינה נהדרת, אבל בחיי שיש פה משהו, שאין בשום מקום אחר.ו RO99 זה לא נכתב בשביל לעצבן.

Loretail

New member
Although I am on who owns an suv

I still like you :p I am jealous at you . What can I say,, I will be there only in December ,in between semesters in both schools and till then I call Israel on a daily base. Enjoy and let us know all D

forglemmigej

New member
ALL THE BETTER TO SEE U WITH

אמר הזאב לכיפה אדומה כששאלה אותו למה הוא מסתכל בה כך
סתם סתם,אהבתי מה שכתבת על ישראל ואפילו הבאת לי דמעה לעין למרות שאני משתדלת להיות קשוחה.

odedee

New member
יפה שאת רואה את חצי הכוס המלאה...

אני כבר נואשתי מיחסי האהבה-שנאה שלי עם מדינת ישראל ועם ישראל. יותר משנה לא הייתי בארץ, מעניין איך ארגיש בביקור הבא שם.

גנגי

New member
הצחקת אותי.

אני מכינה את האספרסו הכי טוב בארץ. תשאל כל מי שמסתובב באח"לה.

odedee

New member
או-אה.

טוב, רשמתי לפני שיש לך יומרות... אם את צודקת, בטח נהיה חברים טובים

ro99

New member
תסלחי לי

אבל המשפט האחרון שלך לא רק שהוא לא נחוץ אלא שהוא ממש פוגע. אפשר לקבל אנשים אפילו כשיש להם דיעות שונות לחלוטין משלך. לא לאהוב את ישראל זה לא פגם באופי, את יודעת. והסיבה הראשית שאני לא אוהבת את ישראל זה חוסר הסובלנות המשווע שהוא חלק קבוע מהנוף שם. Go figure...

CANADA1979

New member
come on ro she didn't mean to

insult in any way....
and frankly, even not liking israel on basis of "non tolerance" is a sort of generalization... Not everyone is not tolerant in Israel and I take offence of that.... My parents are very open minded and never taught me to hate anyone or to be non tolerant....​

gabcake

New member
../images/Emo24.gif-ההיפך RO

התכוונתי בדיוק ההיפך מלפגוע בך. הכוונה היתה, שתוך כדי שאני כותבת דברים חיוביים על ישראל, אני חושבת על זה שאת בטח תרגישי אחרת, ולא תסכימי איתי, אז הוספתי בסוף הערה, שתדעי שחשבתי עלייך, ושלא תחשבי שכתבתי את מה שכתבתי "דווקא" או משהו כזה. בכל מקרה, אם נפגעת ממשהו, התנצלות אמיתית מכל הלב.

ro99

New member
../images/Emo24.gif - אני לא עד כדי כך רעה ../images/Emo8.gif

למעלה