חולה על משה הדג
New member
ד"ש מטלי!!!
טוב כפי שאתם כבר יודעים אתמול פגשתי את טלי, וכמובן שכבר פירטו לכן מילה במילה את השיחה שלי עם טלי. היה לי ממש כיף אתמול, מאוד נהניתי מהסרט למרות שראיתי אותו כבר פעם אחת, אבל זה סרט שאפשר לראות המון וכל פעם שרואים מחדש הוא נותן נקודת מבט אחרת. אחר כך היה פאנל וטלי יי השתעממה עד שעינת ארליך נזכרה לשאול אותה. אחרי הפאנל שתי בנות שאני לא אזכיר את שמן לא רצו לבוא לומר לה שלום והבנתי שאין ממב עם מי לדבר אז גררתי את מיכל
. טלי זיהתה אותי, לא בשם אבל היא זכרה שאני מהפורום והיא מאוד שמחה שבאתי. שאלתי אותה אם הסלון הגיע והצעתי לה גם מטבח ומחשב אבל היא לא רצתה ואחר כך היא אמרה לי שהיא סידרה את הדירה שלה ועכשיו יש לה בית הכי יפה בתל אביב או משהו כזה (לא זוכרת
) ואז 2 בנות נדחפו לנו לשיחה ולא היה לי נעים להפריע לה ו 2 הבנות שלא רצו להגיד שלום לטלי (אהמ אהמ) באו לקרוא לנו והלכנו בלי לומר לה שלום. אחר כך הלכנו לאיבוד בירושלים כמעט הגענו לרמאללה ואחרי איזה 3/4 סופסוף הגענו לתחנה מרכזית מורעות וגילינו שכלום לא פתוח
טוב אני לא אחפור לכם יותר, היה כיף טלי בחורה מדהימה היא סיפרה בפאנל דברים שגרמו לי עוד יותר לאהוב אותה
וגם נתנה לי כמה רעיונות לסרט שלי
טוב כפי שאתם כבר יודעים אתמול פגשתי את טלי, וכמובן שכבר פירטו לכן מילה במילה את השיחה שלי עם טלי. היה לי ממש כיף אתמול, מאוד נהניתי מהסרט למרות שראיתי אותו כבר פעם אחת, אבל זה סרט שאפשר לראות המון וכל פעם שרואים מחדש הוא נותן נקודת מבט אחרת. אחר כך היה פאנל וטלי יי השתעממה עד שעינת ארליך נזכרה לשאול אותה. אחרי הפאנל שתי בנות שאני לא אזכיר את שמן לא רצו לבוא לומר לה שלום והבנתי שאין ממב עם מי לדבר אז גררתי את מיכל