ד"ש מהמילואים

ד"ש מהמילואים../images/Emo163.gif

הי לכולם!!! מצאתי סוף סוף לפטופ ופתח קטן לנשימה.
אני מעביר את הזמן בין ה
וביןה
ומאוד מתגעגע אליכם. שמחתי לראות שהכל מתנהל כשורה (כמעט). למה כמעט
ראיתי שהיום התנהל כאן דיון שמקומו לא לגמרי איתנו ושגלש להערות שאינן במקום בכלל ובפרט בפורום הנחמד שלנו ולכן אחרי היסוסים והתלבטויות נאלצתי למחוק חלק מההודעות שהופיעו. הפורום שלנו פתוח לכולם ועוסק בנושאים שנוגעים לכל אחד ללא קשר לדת, גזע ומין
. היפה בפורום הינו היותו גשר- דבר שבלט גם במפגש. אני מקווה שנמשיך לדון בכל הנושאים המענינם אותנו, ללא עקיצות מיותרות ( ברור שאפשר וחשוב לנהל דיון בוגר ועניני בנושאים שנויים במחלוקת ). נותרו לי עוד כמה ימים למילואים , אשוב במהרה לחיק הפורום. ארנון נ.ב: א. משתתף בצערה של mipkin ומקוה שנראה אותה עמנו בפורום בקרוב. ב. לכל מי שסיים את צום י"ז בתמוז - מקווה שהצום היה קל ובתיאבון

ספרן

New member
שלום לארנון

אני שמח שמחקת חלק מההודעות ובתוכם גם הודעה שלי. לי וודאי לא הייתה כוונה להתנגח - רק הגבתי להודעה שזלזלה בצבור קרוב אלי. נראה לי שהיית צריך למחוק לפחות עוד הודעה קנטרנית אחת - אך לא אדקדק בקטנות. בהצלחה במילואים

א77

New member
הפורום הכי מוצלח...

רק כרגע שבתי למחשב לאחר שעות העדרות. מבלי לעיין בכל ההודעות, הרי שהודעתך היא הראשונה שאני קורא, וכבר מגיב. עצם הדבר שרק היום נאלצת למחוק הודעה, מוכיחה שזה "רק היום", דבר נדיר בתולדות הפורומים. כולנו ידידים כולנו אוהבים כולנו חברים.

שרי סילבר

Active member
הי ארנון../images/Emo9.gif וכשתגיח בחזרה...מצאתי מישהי מקסימה בחברה קדישה ת"א, ואיתרתי אצלה, בין השאר, קבר ישן בבית-העלמין טרומפלדור. הכל ממוחשב. כשיהיה רלוונטי אעביר לך את הפרטים, ואם תרצה, נתאם להגיע לסיור משותף שם (ואולי יהיו עוד אנשים מהפורום שיהיה להם עניין) על-מנת לאתר את הקברים הללו. שמור על עצמך!

ornan

New member
../images/Emo24.gif

הי ארנון נחמד לשמוע ממך שמחתי לראות שאתה חוזר בעוד מס´ ימים. בשבוע בא אני אהיה קצת טרודה בענייני בריאות משפחתיים, אני מכירה את עצמי, שאתגנב פה ושם לדקות ספורות למחשב. אשמח אם החבר´ה שומרי המצוות , יתפללו ויחזקו את בעלי שבת נעימה ארנה

א77

New member
ארנה יקרה (גם בעלך יקר)

אין לאף שומר מצוות מונופול על תפילה וחיזוק. פתחי תהלים, והתהלים רק ישמש לך עזר לתפילה, את התפילה תעשי בשפתייך, ואם תזכי ליותר מכך, אז תשתמשי גם בלבך. והשם הטוב יקבל תפילותיכם לרצון שבת שלום ומבורך

למעלה