ד"ש מהדסה

soelistit

New member
ד"ש מהדסה

היא דפקא פחות מפלצתית ממה שדמיינתי... ויש לה אפילו קניון מרשים שבהחלט מנתק אותך מהמציאות (ומעוד כמה צנורות....) רשומה זו - שתאלצו לקרוא בגרון ניחר (אות סולידריות רבותייי) - עם או בלי רגשי אהדה כנים - מטרתה היא לערוך בירור ביחס להכתרה הוירטואלית שאיכשהוא - בעיתוי משו-על-סף-הגרוטסקי- מהווה קונטרא להגדרה ההולמת יותר דוקא את השבוע הספציפי הזה : "נעלמת השבוע".... תכל'ס - בוחן פתע שימו לב (בלי ספרים פתוחים - אפשר לפתוח בירות) - בו תבחנו על מידת ההעמקה שלכם, יכולת הקליטה, חדות האבחנה, וסתם - מידת ההכרות שלכם עם המוכתרת הראשית (כולולולולולולו): מתוך הווי הבי"ח (מוטיב זהות עם הקרבן): 1. מהו הדבר הראשון שעשיתי לאחר שאמא שלי נטשה את העמדה ונשארתי לבד - אני ואשפוזי (הדבילי, המעיק אבל הבלתי נמנע - ועל כך במהדורה המורחבת)? 2. כשסופסוף הצלחתי לבלוע משו - אך עקב עירוי בוטה וחסר רגישות לורידי - נבצר ממני לקום מהמיטה ולקנות (כן!! יש פה קניון מדהים!!) ככל אשר אוותה נפשי - כיצד עקפתי את הבעיה? 3. מהן המשימות החיוניות והבלתי ניתנות לדיחוי שדאגתי לבצע מייד כשהוקל לי והצלחתי להוציא הברה או שניים בנוסח: נהננהנונה (ובתרגום חופשי: יש לך קולה) ? (רמז: הבי"ח צמוד לקניון....) 4. טוף - לא אקשה עליכם - אחרונה ודי - מי הרודפים הבלתי נלאים, ומיהי הנעלמת החמקמקמה והתזזיתית? כמה קמטי תפוסה נרשמו ע"ג הסדינים במיטת הנעלמת המתמידה? וכמה קמטי השתאות על מצחי הצוות? מצפה לתשובות - ציונים ותעודות גמר יחולקו בהתאם לכמה פרמטרים שתצליחו להפגין בתשובותיכם (לא כולן יפורטו בשלב זה - מטעמי בטחון, בטיחות וגהות וגהה וסתם אשפוז אומלל אך יעיל כנראה...)

admor

New member
האדמור המנוול מחק

טוב ששיחררו אותך. הכי חשוב שתרגישי טוב

אבזץ

New member
זה הכל מעין רעה ל"ע.

רק הכתירו אותך כאשת השבוע וכבר נפלת למשכב זכור ושמור בדיבוק אחד. אין זה אלא אות משמיא לתקן את פגם הברית בין כסא לבין שרפרף. ודעי לך שנשמה גבוהה את, שאת בגימטריא "תשא" שזהו כינויו של מלאך רפאל בפיחות ובהוספת אותיות נסתרות. ובידוע כי רפאל הינו מלאך הרפואה ובעזרת השמות, השום, הבצולען והרבע עוף שליט"א תנצלי מחבלי משיח צדקינו אמן. ואני קורא להקהל הקדוש דכאן, אנשים הנשים והטף, לומר דלת קפיטעלעך תהילים לרפואת האישה החשובה מרת סולוליסטית בת אנרג'ייזער תחי'. החותם בברכת הלבנה מי יתן ישועה ליעקב ושמרו בני ישראל בראשית ברא,

R a c h e

New member
מבחן קשה.....

נראה לי ששיחקת תופסת עם כמה מהקולגות שלי..... מסכימה איתך ש"הדסה" נהייתה לאחרונה ידידותית למשתמש, הייתי שם לפני חודש וחצי וממש בא לי ללכת לשופינג בקניון שם, בהזדמנות..... דבר אחד ברור, לא סדינים מכוערים כמו בבתי חולים ולא בגדי אסיר, סליחה, פיג'מה, לא יצליחו לשבור את רוחך. הרבה בריאות, אושר ואריכות ימים......

מחממנוע

New member
מעכשיו לא יעשו יותר אשת השבוע

השאלות של האנשים כאן הורגות. פעם חשבו שהציניות לא מזיקה באופן וירטואלי. ואז באה המציאות הקשה וטפחה על הפנים המדומות באופן הכי אמיתי וחזק שיש. רחמנא לשיזבך בסיעתא דשמיא ונהורא מעליא והרבה שוקולדץ

למעלה