ד"ש לנועם (אני עוד כאן...)

דרישת שלום וגונאל F למסירה

שלום לכולם האם מישהי מעוניינת ב 6 אמפולות של גונאל F? אשמח לתת לכל מי שזקוקה. נועם - ד"ש חם. אני עדיין כאן...

נועם@בת

New member
אמאל´ה, חיכיתי לשמוע ממך ../images/Emo25.gif

טוב, זה לא סוד שאני מחכה לשמוע משהו מאוד מסוים, אבל בכל זאת טוב לשמוע ממך משהו. אני חושבת עליך הרבה. לא נותרו עוד הרבה ותיקות מיואל, וכל כך הייתי רוצה שכולן יעברו כבר לפורום הריון. מה איתך, מה מצבך? איפה אתם עומדים? שיהיה פסח רגוע, וזהירות בחוץ- מסוכן שם. מועדים לשמחה נועם

לנועם

שוב שלום לך ותודה על ההתעניינות. אני אחרי היסטרוסקופיה שגילתה הדבקויות מרובות ברחם. תוך כדי הפעולה עברתי גם גרידה והפרדת הדבקויות. אחרי שהתאוששתי מההלם אני מקווה שעכשיו נמצאה (ונפתרה) הבעיה שגרמה לחוסר ההצלחה בשנתיים שחלפו. בתקופה שחיכיתי לבדיקה לא ידעתי ממה אני מפחדת יותר, מזה שימצאו משהו או מכך שלא ימצאו כלום. עכשיו אני שמחה שמצאו משהו ומקווה מאוד ש"תיקנו" אותי. אני מחכה למחזור שיגיע ועמו טיפול חדש (ומוצלח אמן!!!). חג שמח וכל טוב!!!

נועם@בת

New member
אלה דוקא בשורות טובות

מצאו, תיקנו וסידרו. מה שנותר עכשיו זה להפוך אותך לאמא מאושרת מאוד (ועוד
) שיהיה בהצלחה, ובואי לספר לנו בשורות טובות לל"ג בעומר
מועדים לשמחה נועם

רחל5

New member
../images/Emo32.gifשאלות מקוונות לרבני מכון פוע"ה

ניתן לשאול שאלות הלכתיות בנושא פריון באתר של מורשת. את השאלות יש להפנות לרבני מכון פוע"ה. כדאי לעשות חיפוש לפני ששואלים שאלה. דרך אגב - ניתן לשאול דרך הפורטל הנ"ל שאלות בכל נושא הלכתי, ולהפנות אותן לאחד (ורק לאחד, על פי בקשתם) מהרבנים, על פי תחומי ההתמחות המצויינים.

@ריטה

New member
זריקות למסירה

עשיתי סדר וניזכרתי שנותרו לי כמה אמפולות שאני כבר לא צריכה. אני מתגוררת באזור השפלה (מושב ליד קרית מלאכי) אשמח להעביר את הזריקות - ואת המזל, כמובן בחינם. ניתן ליצור איתי קשר: 055-409957 ריטה.

באאבו

New member
ריטה, איזה אמפולות??

תודה רבה לך על ההענות... אני לא כל כך זקוקה לאמפולות, אבל אשמח אם תוכלי להדביק אותי במזל..
אולי כדאי שתצייני איזה אמפולות, כדי שמי שאולי צריכה, תוכל לדעת. שיהיה לך בהצלחה, וחג שמח, באאבו

@ריטה

New member
של כוריגון ודקפפטיל

אני לא נמצאת בבית אבל אבדוק בדיוק איזה ואיזו כמות.

למעלה