ד"ש חם מאילת

Jen74

New member
חזרתי ../images/Emo9.gif יש תמונות ואני אעלה אותם

במהלך השבוע. המצלמה שלה הבנות שלי והן לקחו להראות תמונות בכיתות שלהן. הייתה הופעה של הפיג'מות ואחריהם איה כורם. עודד, קובי ואילן יצאו מטנדר של העירייה מוקפים במאבטחים ושוטרים ולא הסתכלו לכיוון הילדים שרצו מסביבם וקראו להם. אוקיי, ממהרים אל מאחורי הקלעים כי תיכף צריכים להופיע. מובן. אבל גם בסוף ההופעה מיד נכנסו מאחורי הקלעים ולא יצאו לחתום לילדים ולא לדבר או להצטלם עם אף אחד. יחסית להופעות אחרות שאני הייתי בהם, היו יחסית מעט אנשים ומעט ילדים באו. היו אולי חמישים ילדים שהתקהלו מסביב למקום שהם היו מאחורי הבמה. לעומתם, איה כורם סיימה את ההופעה ואחרי כמה דקות שנחה באה אל הילדים שחיכו לה וחתמה אחד אחד והתייחסה לכולם. אני מאוד מקווה שהסיבה היחידה שהפיג'מות לא התייחסו בכלל לילדים שקראו להם, אפילו לא במבט, זה בגלל שהם מיהרו לאן שהוא, אולי עוד הופעה או אולי לחזור למרכז. התאכזבתי מעט שהם לא התייחסו, לא חתמו ולא כלום. התמונות בקרוב.

go goldi

New member
../images/Emo4.gif בטח הייתה להם סיבה טובה

בכל זאת גם הם בני אדם....

B o N u s

New member
ג'ן שמח שנהנת זה קודם כל :)

שנית, בעוד כחודש (פסח) אני אהיה באילת גם אני. קשה לי להאמין שההופעות יהיו גם בעוד חודש אך אני מקווה. האם את יכולה לתת פרטים ועל מקום וכדומה? ~

Jen74

New member
עוד הופעות... יכול להיות שיהיו...

הם אמרו משהו במהלך ההופעה "נתראה בצמח". אולי סתם בצחוק ככמו שאומרים בקרוב בקיסריה או משהו כזה ואולי באמת הם עומדים להופיע בצמח. הייתה בקהל קבוצה של בנות מאחורינו, כנראה בנות 11 לפי מה שהבנתי אחר כך שכל פעם שאילן שאל את עודד אם הוא זוכר איזה שיר או עודד ניסה כאילו להיזכר בשיר, ישר הקבוצת בנות הזאת התחילה לשיר להם את השירים ולדקלם להם קטעים מההופעה ומהעונות

B o N u s

New member
צמח? מה זה צמח?

מחלקת קומה בבית חולים?.. יש כזה מקום צמח?
לא ידעתי ^^ חחחחחחח, איפה זה היה באילת בדיוק? אני רוצה לברר גם אם הם מופיעים שם עוד חודש.. כי אם כן, אני ארים שלט גבוה בכתב ברור "עודד, ילד דימיוני/בונוס פה!" D:

Jen74

New member
../images/Emo132.gifקצת הסברים ותשובות

צמח זה באזור של טבריה וזה מקום שיש שם הרבה הופעות. יש שם אולם מאוד מפואר. נדמה לי שיש שם גם הופעות על החוף, ליד הכינרת. ההופעה באילת הייתה בחוף הצפוני, ממש צמוד ל"מול הים" וזה היה במסגרת חגיגות 58 שנה לשחרור אילת. היו עוד כל מיני אירועים ואחרי הפיג'מות הופיעה גם איה כורם וגם תמונות שלה יש לי וגם חתימה שנתנה לילדות שלי

למעלה