ד"ר תצילי אותי!!!

P a n Z e r

New member
ד"ר תצילי אותי!!!

שלום,ד"ר בזמן האחרון המשקל שלי "נתקע" וזה בשלב הכי לא צפוי-שלב ההתפתחות! מה קורה לי בתוך הגוף? למה הוא "מחליט" לא להשמין דווקא עכשיו?? אני בן 16 ביום ראשון ואני בסך הכול 43 ק"ג ד"ר אני מפחד שהצבא לא יקח אותי אני תת משקל!!!!! ודבר נוסף: תגידי את זוכרת אז את ההודעה שלי עם הכדורים של הארמידקס? בקיצור חשבתי שנמאס לי מהם כי הם משפיעים לי על מצבי הרוח וסוף סוף יורד לי האסימון... רוב הפעמים אני מתעצבן ומתרגז וזה נראה לי בגלל הכדורים הדפוקים האלו!!!! מה את מציעה לי לעשות ד"ר יקרה?

אני מוכנה להעביר לך כמה ק"ג ../images/Emo8.gif

נו באמת, איך אני יכולה להציל אותך? עליה במשקל היא לא דבר שהולך צ'יק צ'ק, חוץ כמובן אצל אנשים שסובלי מעודף משקל, להם זו לא בעיה לעלות 7-8 ק"ג. במקרה שלך, אני מניחה שזה קשור גם לגובה הנמוך שלך.

אתה חייב להתיעץ עם מי שמטפל בך

אתה חייב לשאול בשניידר את מי שנתן לך את הכדורים מה לעשות עם זה. באמת שאני לא יכולה ליעץ לך.

לא מתאם במקרה זה../images/Emo128.gif

אמנם nt מומחה עולמי בתחום האנדרוגנים האנאבולים, ואמנם באיחור בהתבגרות אנחנו לעיתים נותנים אותם לפרקים,כאן לא נראה לי שזה יתאים.אמנם יש אחדים שפחות עוברים ארומטיזציה לאסטרוגנים גם אם זה אחד מהם, ופה אני מודה שאני פחות בקיאה מ-nt, לא הייתי בונה על כך היות ומטרת הרופאים שמטפלים בך היא לא לעכב את ההתבגרות, אבל ביחד עם זה לא לזרז אותה, הייתי מאד נזהרת. אבל שוב, כדאי שתתיעץ איתם כי אולי הם יסכימו לשילוב כלשהו. ללא ספק, תוספת של אנדרוגנים תתן פוש למאסת השריר שלך ותביא לעליה במשקל.אבל אישית, אני חושבת שתפגע במטרה שלך להשיג גובה מירבי.

למעלה