ד"ר תורג'מן חזרה?

ד"ר תורג'מן חזרה?

התגעגעתי
בינתיים האם מישהו יודע מיהו המומחה בעולם ל-GAMMA KNIFE ?? תודה מראש,

עכשיו כן

הי שגית, יש אולי אחרים, אבל זה שאנחנו בקשר רציף איתו הוא ד"ר שטיינר מאוניברסיטת וירג'יניה. הוא איש מבוגר למדי עם המון נסיון בטכננולוגיה הזו שהוא רכש במשך שנים רבות ששהה בשוודיה, ארץ המצאת הטכנולוגיה. מעבר לכך, אני מסופקת שזה מתאים לך אחרי שקבלת כבר קרינה להיפופיזה ובהתחשב שאין לראות גידול מוגדר בבולטה.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איך הייתה החופשה?
אני מקווה שנהנית
ב-MRI האחרון נצפתה אדנומה 21 מ"מ ונשלחתי לעשות CT בחתכים. אני רוצה לשלוח לד"ר שטיינר את הצילומים. האם תוכלי להעביר אליי כתובת או טלפון? תודה מראש,

את רואה?

זה רק מראה שלא ממש ניתן להכיר את הסיפור של הפציינטים בצורה טובה בדרך הזו. לא יעזור, קשה מאד לבנות תמונה מלאה דרך החלפות המסרים האלה. אז מה, פרופ' שטרן חושב שיש מקום לגמא נייף?

קישור עם כל הפרטים

הי שגית, הנה קישור עם כל הפרטים. שוב ראיתי את הפרטים האישיים שלו, וזה די מדהים. אמרתי לך שהוא איש מבוגר למדי. אישתו, גם היא לא צוציקית, משמשת לו כמזכירה/עוזרת אדמיניסטרטיבית צמודה, והוא, למיטב ידיעתי, סופר פעיל. הוא יליד 1920! בכל מקרה, אם היה איזה ספק לגבי הכישורים ויכולת התיפקוד שלו, אוניברסיטת וירג'יניה לא הייתה מחזיקקה אותו. נמצאת שם Mary Lee Vance שהיא נוירואנדוקרינולוגית נהדרת, וזה פשוט לא היה עובד. כך שזה לא צריך להרתיע אותך. אין לי ספק שבארה"ב, ואולי בעולם, הוא האדם המנוסה ביותר בתחום. http://www.healthsystem.virginia.edu/internet/news/Experts/steiner.cfm

למעלה