ד"ר תורג'מן החמודה..

לין23

New member
ד"ר תורג'מן החמודה..

היי,זהו ביקורי הראשון בפורום והיה נחמד לגלות שהרופאה שטיפלה בי בצבא היא הרופאה של הפורום!!! שאלונת-אני היום בת 23 , לראשונה את פעילות היתר של בלוטת התריס גילו אצלי כאמור בשירותי הצבאי..בתחילה הייתי מטופלת
במרקפטיזול ופרולול
הפסקתי (על דעת עצמי)-הייתי מאוזנת תקופה ושוב לא ושוב כן... בכל אופן,בהמלצת הרופאה שלי כיום - עליי לעבור ניתוח להסרת הבלוטה וזה מפאת מספר סיבות - 1-שאני מזניחה ולא מטפלת 2-כי היא מוגדלת 3-כי יהיה לי יותר קל לשליטה(חתונה קטולית עם אלטרוקסין).. רציתי לשאול לדעתך הנבונה. תודה מראש (דרך אגב את לא צריכה דיאטה יפה לך כך!!
איך השתנת!!!)

אני לא מספיק מכירה אותך

ואין כמו הכרות אישית. אולי ראיתי אותך כשהיית בצבא, אבל אני באמת לא זוכרת מי את. אני רואה הרבה פציינטים. לרוב אני לא שולחת לניתוח בפעילות יתר, אבל יש יוצאים מן הכלל. אני לא יודעת אם גם אני הייתי שולחת אותך, אולי, קשה לי לקבוע זאת על סמך מה שכתבת. וגם אם הסיפור שלך יהיה מאד מלא, עדיין ההתרשמות האישית והבדיקה קובעות הרבה. מה שאני יכולה לומר הוא שזה טיפול לגיטימי. אגב, הרבה אנשים שעוברים ניתוח של הבלוטה לא זקוקים לטיפול באלטרוקסין. לעומת זאת טיפול ביוד מביא כמעט ללא יוצא מן הכלל להזדקקות לאלטרוסין בד"כ די מהר לאחר הטיפול.

וחוץ מזה לא ממש השתנתי

התמונה מהפאזה הבלונדינית שלי. אבל בחודשים האחרונים אני חוזרת לשיער חום בהיר. בתמונה הייתי נינוחה, שמחה וגם עם שיער מסודר, דבר שלא תמיד מאפיין אותי!

לין23

New member
לא ראיתי את תמונתך! ראיתי במציאות

כשחלפת על פני במסדרון בי"ח...אבל תודה על התגובה..אני לא יודעת אם מותר לשאול את זה כאן - אבל האם אפשר לבקרך באופן רישמי במרפאה? (דרך אגב - הכלבה שלך מ ד ה י מה ) תראי את שלי ...

בוקסרית מדהימה

בן זוגי מת עליהם. אני אוהבת אותם, אבל ללא ריר... אבל אין ספק שהיא יפיפיה. את יכולה לבקר במרפאה באיכילוב. אם לא תקבלי הפניה אפשר תמורת תשלום. יש האומרים שזה שווה את ה-177 ש"ח!

לין23

New member
תודה...

אני אקבע בהקדם!!אנסה להשיג הפניה.. שני הבוקסרים שלי ד"ר..עם הזנב זאת הנקבה = האמא , מאחוריה -הזכר=הגור שלה..(שהרס לי את הבית) אבל אין להם ריר... נתראה.. יום נפלא!!

למעלה