ד"ר שוראקי- מחפשת מידע

ד"ר שוראקי- מחפשת מידע

שלום לחברי הפורום, האם משהו מכם שמע על ד"ר שוראקי או על ד"ר לופו? אולי התנסה בשיטה? אני מבקשת מידע עבור אבי שהרגל שלו בסכנת כריתה ושמעתי שאותו רופא מחולל פלאים - אבל אני לא יודעת כלום מעבר לזה. תודה אורית

yanek9

New member
רגל בסיכון

הפרטים על אנשים אלה נמצאים אצלי בעבודה. בתוך 3 ימים אכתוב אותם כאן. אם לאביך כיב או פצע בכף הרגל כדאי לו גם להתעניין במדרסים אפקטיביים רכים לפי התאמה אישית לחולי סוכרת. באזור השרון ודרומה היצרן הבלעדי של מדרסים אלה - שעוזרים בסגירת הפצעים ובמניעת היווצרות חדשים - הוא וינברג. גם את פרטיו אביא בימים הקרובים

תודה.

אשמח מאוד לשמוע פרטים. לגבי מדרסים- נתנו לי (עבורו) מדרסים ממגנט. הוא אומר שכלל אינו יכול לנעול נעליים מרוב כאבים.

טיפול באוזון

שמעתי שבבית החולים וולפסון נערך ניסוי בחולים הסובלים מכיבים באמצעות אוזון. שוה להרים טלפון למח´ הסוכרת ולהתענין.

yanek9

New member
הפרטים שביקשת

לקח לי כמה ימים, אבל בסוף הנה המידע: ד"ר ליפו מרדכי, ירושלים: 02-6421331. ד"ר שוראקי שמואל, בני ברק: 03-6744702. וינברג יעקב, ת"א: 03-5283068. ראשל"צ: 03-9477007. באשר למדרסים, אני לא מדבר על מדרסי מגנט, אלא על משהו פונקציונלי לסוכרתיים - מדרסים רכים שעוזרים במניעת היווצרות פצעים ועוזרים בסגירת אלה שקיימים כבר.

למעלה