ד"ר רות גייסט היקרה

shirtuti

New member
ד"ר רות גייסט היקרה

אומנם הפורום הוא רפואת נערות אך אשמח אם תוכלי גם בפעם לעזור לי בפניותיי הקודמות שאלתי אותך אם אפשר "לדלג" על השבוע שללא גלולות כדי לא לקבל את המחזור וקיבלתי את תשובתך אני שבוע לקראת סוף החפיסה השלישית שחשבתי לא לעשות את ההפסקה ולהמשיך ישר עם הרביעית אך אתמול התחילו להיות לי הפרשות חומות והיום גם דם וקרישי דם (הרופאה יידעה אותי שבחודש הראשון לנטילת הגלולות-מרסילון, יהיו דימומים אבל זו החפיסה השלישית...) מה זה? האם זה נורמאלי?יש להפרשות ריח של ווסת. האם אני צריכה לקיים יחסי מין עם קונדום? אני מודה לך על התייחסותך

האם ייתכן ששכחת או אחרת באופן משמעותי בנטילת

גלולה אחת או יותר? או אולי את מקבלת כדורים אחרים כמו למשל אנטיביוטיקה כלשהיא ? או שהקאת או שלשלת? מה שאת מתארת לא רגיל עם גלולות. ייתכן דימום קל אבל את מתארת דימום של מחזור ממש. אם לא קרה אף אחד מהנ"ל והדימום באמת ממש כמו מחזור אני מציעה שכבר תעשי הפסקה של שבוע ורק אז תחדשי את הגלולות. .

shirtuti

New member
לא,לא שכחתי לקחת גלולה ואולי הגזמתי

עם זה שאמרתי שזה כמו מחזור? ההפרשות הן חומות,אתמול היה גם דם בניגוב האזור אבל הבוקר שוב הפרשות חומות ובניגוב זה כמו של סוף/התחלת מחזור... האם את עדיין מציעה לעשות את ההפסקה מהיום?למה זה יכול לקרות?

shirtuti

New member
המשך לשאלה...ברשותך...

אם אכן אפסיק היום את הגלולות (למרות שנשארו לי עוד 5 בחפיסה) האם לעשות הפסקה של 7 ימים וביום השמיני להתחיל חפיסה חדשה? אם הדימום לא ייפסק אחרי השבוע בגלל ש"טעיתי" באבחנתו וזה לא היה הווסת אז בכל זאת להמשיך רגיל עם הגלולות או לחכות שיסתיים הדימום עד הסוף? 5 הגלולות שנותרו לזרוק? אני שוב מודה לך, רופאת הנשים שלי חוזרת לעבוד רק בשבוע הבא כך שאין לי כל כך תשובות לסופ"ש ואני די לחוצה

למעלה