הסיפור המלא
ערב טוב אני ארשום את הסיפור שלי, מצטערת שזה קצת ארוך, כדי שבאמת יהיה לך רקע מלא עלי. ביולי הרגשתי גוש בצד ימין בצוואר, גוש מכובד ניתן לומר, ואני סתם שמתי שם את היד כי היה לי מן עיקצוץ. עברתי אולטרסאונד ונימצא ממצא בגודל 2.5 על האונה הימנית. מבחינת פעילות הבלוטה זה היה תקין לחלוטין, ואני זוכרת שבתוצאות של הבדיקה היה כתוב שזה גוש מרובה תאים . אז עשיתי גם דיקור ושם יצא שאין גילוי סרטני. הלכתי למיליון רופאים שאמרו שזה בטוח שפיר , קורה שפתאום מתגלים גידולים שפירים כאלו וכדי לעקוב. עכשיו חלק אמרו לעקוב וחלק אמרו כדי להוציא כי יכול להיות שבעתיד הרחוק זה יגדל או כשפיר או משהו סרטני, והמליצו על ניתוח. החלטתי להמשיך לעקוב. באולטרסאונד של ספטמבר הגוש היה באותו גודל והוחלט המעקב הבא יהיה בדצמבר. בנובמבר זה התחיל לכאוב לי קצת ולהציק אז הקדימו לי את המעקב וניתגלה שזה גדל מ- 2.5 ל- 2.8, אבל עדיין כולם אמרו שזה בטוח שפיר אבל מומלץ ניתוח כי זה גדל ולא צריך לקחת סיכונים ובכל מיקרה יום אחד אני אעבור את הניתוח אז עדיף לסיים עם זה עכשיו. ב- 30.12 עברתי את הניתוח ולקח זמן עד שהביופסיה הגיע וכמה שהרופאים אמרו שזה שפיר, הם טעו ובגדול. המנתח אמר לי שהצלתי את החיים שלי בכך שהלכתי לניתוח כי זה היה סרטני. וכפי שכתוב בספר כשזה סרטני מוציאים את שני האונות אז הייתי צריכה לעבור עוד ניתוח להוציא את האונה השניה. את הניתוח השני עברתי ב- 3.2. ב- 20.3 עברתי את הטיפול ביוד ומאז אני על אלטרוקסין כשהיום אני במינון 250 ו- 275 לסירוגין. הבדיקות דם האחרונות, כפי שרשמתי לך בהודעה הקודמת יצאו טוב, אבל אני עדיין לא מרגישה טוב. החולשה לא נעלמה ואני מרגישה נפיחות פשוט איומה שאני לא מצליחה לצאת ממנה. בנוסף יש לי בעיית מעיים מאוד קשה, משהו שלא היה לי לפני. מבחינת הקור הרופאה שלי אמרה שתמיד יהיה לי קר, כי אני מה-רגישות. מה המדאיג אותי זה שהבדיקות שלי יוצאות טוב ואני עדיין על הפנים. ואני כבר מיואשת. זה נורמלי שאני מתאוששת כל כך לאט? אשמח לשמוע את חוות דעתך בתודה מראש ציפי