ד"ר פקטור מישהו יכול לתת לי פרטים עליו ,כי אני לא בטוחה בדרך טיפול שלו
א אופה3 New member 3/3/02 #2 איזה ד"ר פקטור תני עוד פרטים תצייני בבקשה איזה ד"ר פקטור מאיזה איזור מגורים, עיר משהו שנדע איך לתת לך פרטים, ואם זה ד"ר פקטור מכפר סבא יש לי הרבה מאוד מה להגיד עליו
איזה ד"ר פקטור תני עוד פרטים תצייני בבקשה איזה ד"ר פקטור מאיזה איזור מגורים, עיר משהו שנדע איך לתת לך פרטים, ואם זה ד"ר פקטור מכפר סבא יש לי הרבה מאוד מה להגיד עליו
ר רינהאו New member 3/3/02 #3 ד"ר יוסף פקטור ד"ר יוסף פקטור. אני רואה אותו ב תל-אביב אבל אני חושבת שישלו מיסרד גם בכפר סבא.
ד דניאל@זר New member 4/3/02 #4 לי יש הרבה מה להגיד עליו אבל אני לא בטוחה שזה המקום הנכון אז כתבתי לך מסר אישי
ב באאבו New member 4/3/02 #7 אני סתם צוחקת....../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
ר רינהאו New member 4/3/02 #8 טודה Thank you for your email - you are correct that this is not the proper forum and I never meant this to be a post to say bad things about anyone. I sent you a reply privately. Thanks again and best regards, Renee
טודה Thank you for your email - you are correct that this is not the proper forum and I never meant this to be a post to say bad things about anyone. I sent you a reply privately. Thanks again and best regards, Renee