ד"ר פישר. ../images/Emo193.gif
לדעתי עניין הדייטינג מושתת ברובו על פשרות. ישנם גברים שאינם מוכנים להתפשר על כלום. האישה המיועדת חייבת לעמוד אצלם בתוך שבלונת קרטיריונים מוקפדת ומדוייקת מאד. דוגמא אישית, אני מעדיף נשים עם חזה קטן. חבר טוב וקרוב סיפר לי שאם היא מגיעה עם חזה קטן, הוא מייד "חותך" (בורח למי שלא הבין) אני בטוח ששמתם לב שבמקום להתחיל במאפייני אופי תיכף התחלתי עם מימדים ומבנה גוף. ככה זה אצלנו, (אצלי בכולופן).
אם אני על מסלול המירוץ בתנוחת היכון... ובקצה השני של המסלול... דיקנית הפקולטה עם תחת שטוח ולצידה כוסית עולם דבילית...למי לדעתכן אני ארוץ? ניחשתם נכון...
נניח שהתפשרתם על נושא המראה החיצוני. עכשיו מה עם האינטליגנציה? גם פה יש מקום לפשרות, אבל פשרות עם טולרנס קטן לפה או לשם בלבד. למשל, רופא בבית חולים יכול לצאת עם אחות, תהיה להם שפה משותפת מה גם שנהוג לאמר: "אחות חרמניה". שזה אחלה בעיני. אולם רופא לעולם לא יצא עם שוטפת רצפות. על מה הם ישוחחו? על סמרטוטים דליים וספונג'ה? אז נניח שגם פה עשינו קווץ' פשרה קטן והחלטנו ללכת על זה...למרות שהאינטליגנציה לא איך שאומרים: "אי ייאיי אי". מה עם המצב הכלכלי שלה/ו? הרי לא הייתן רוצות לגדל עוד פרזיט בבית. אחד שצריך לכבס, לגהץ, לבשל, להסיע, לקחת, להביא, להרים, להוריד ולתת לו. אז נניח שהתפשרנו גם כאן, כי הוא הבטיח שתיכף ומיד ביום א' הקרוב הוא ילך לחפש עבודה. מה עם האסתטיקה? אני מבין שכאן כמעט אף אחד/ת אינו מוכן להתפשר. אף אחת לא תהיה מוכנה לצאת למשל עם הגיבן מנוטרדאם. מאחר ואני מתחיל להתעייף...אז בוא נעשה סיכום קצר. כדי שזה יצליח עליכם להיות מותאמים כלכלית מנטלית אוהבים זה את מראה של זו נדיבים אדיבים חביבים יפים מתוקים מעשיים החלטיים אסרטיביים תקיפים אך ותרנים ראבקקקקקק אני שוב מתעייף.
אז מה יהיה?
לדעתי עניין הדייטינג מושתת ברובו על פשרות. ישנם גברים שאינם מוכנים להתפשר על כלום. האישה המיועדת חייבת לעמוד אצלם בתוך שבלונת קרטיריונים מוקפדת ומדוייקת מאד. דוגמא אישית, אני מעדיף נשים עם חזה קטן. חבר טוב וקרוב סיפר לי שאם היא מגיעה עם חזה קטן, הוא מייד "חותך" (בורח למי שלא הבין) אני בטוח ששמתם לב שבמקום להתחיל במאפייני אופי תיכף התחלתי עם מימדים ומבנה גוף. ככה זה אצלנו, (אצלי בכולופן).