ד"ר עופר תדמור

ד"ר עופר תדמור

האם מישהי מכירה את ד"ר עופר תדמור
מירושלים?
הוא מבצע שקיפות וסקירה מוקדמת ומאוחרת.

אשמח לקבל המלצות (במידה ויש).

תודה

ט ו ש ה

New member
הוא... טיפוס

אני לא מתייחסת למקצועיות שלו, כי לכל מקצוען שבנות מוכנות להשבע בשמו, יש גם את מי שיגידו שהייתה להן חוויה לא טובה איתו.
מקצועית, אין ספק שהוא ידען גדול, ומומחה בתחומו.
אישית, יש נשים שמאד לא מתחברות אליו בגלל ההומור והציניות. מי שלא מתאים לה להחשף להומור שחור ושכאלה, אולי עדיף לה שתלך לרופא אחר.
אישית, לי, הוא התאים כמו כפפה ליד והיה מקסים ביותר.

בהחלט טיפוס

שמעתי עליו המלצות מפה ועד להודעה חדשה
בעיקר מגיסתי שברגע ששמעה שאני בהריון התחילה לחפור לי שאני חייבת חייבת חייבת לעשות סקירה רק אצלו
אז עשיתי
מבחינת מקצועיות אין מה להגיד עליו, שמו הולך לפניו וקיבלתי את הרושם שיש לזה בסיס. מצד שני, יש מצב שזה מה שגורם לו קצת "לעוף על עצמו", ואני לא אוהבת אנשים כאלה. גם הרגישות שלו לעובדה שיש מולו אישה הריונית הורמונלית שואפת ל-0. אז באמת בשביל חוויה חד פעמית או דו-פעמית של שקיפות/סקירה אפשר לסבול את זה בשביל המקצועיות, אבל להיות אצלו במעקב בטוח לא הייתי רוצה.. מאוד חשובה לי אנושיות אצל הרופא שלי, פי כמה וכמה בזמן ההריון.
אז מבחינה מקצועית אני בהחלט ממליצה עליו. אבל חשוב לדעת לקראת מה את הולכת ואם את רגישה במיוחד אולי עדיף שלא. דווקא ההומור והציניות לא הפריעו לי יותר מדי (חוץ מהעובדה שהוא דיבר איתי כאילו אני מוגבלת שכלית או משהו כזה אבל נו מילא). אבל הוא מתעקש על בדיקה ואגינלית וזה כאב לי עד כדי בכי של ממש, ולא היה נראה שהזיז לו ואפילו קיבלתי את הרושם שהוא קצת כעס עליי בגלל זה, ורק הסיבר שוב ושוב כמה שזה קריטי לעשות את הסקירה בצורה ואגינלית ואיך הוא לא מבין רופאים שעושים את זה בטני כי מה אפשר לראות וזה לא מקצועי ובלה בלה בלה..

lili93

New member
תדמור...

כאמור, יש עליו המלצות מכאן ועד...
הרבה מזה זה דווקא בגלל המכשור שיש לו - יוצר תמונות מדהימות ולא מפסיק להתרברב בזה.
אומרים שהוא מקצועי אז אני מניחה שזה נכון, אבל בן אדם שלא מפסיק להשתחצן, להלל את עצמו ולרדת על כל שאר הרופאים גורם לי לתהות אם הוא מרוכז בבדיקה שהוא מבצע או בכל השטויות שהוא מרגיש שהוא חייב לומר...
ממליצה לך לעשות את הסקירה המאוחרת אצל רופא אחר ולו רק בכדי לשמוע יותר מחוות דעת אחת.

אצלי היה סבבה

לא הרגשתי באיזו בעיה איתו.
היא ישר ולעניין, בשקיפות הוא גם הסתכל על כל מיני מערכות ולא רק על עובי העורף.

לי חשובה המקצועיות וגם את המעקב אני עושה אצלו.
לא הרגשתי באיזו ציניות או משהו לא נעים.

אם כבר אני מוכרחה להגיד שאני הייתי מעדיפה בדיקה וגינלית מאשר בטנית. הוגינלית לא כאבה לי כלל וכלל, לעומת זאת הבדיקה הבטנית האחרונה שהייתה קצרה הייתה לי לא נעימה בגלל הלחץ שצריך להפעיל על הבטן.

הייתי אצלו

לשקיפות עורפית ושתי סקירות.
גם אני פחדתי בגלל התגובות הלא נעימות שקראתי עליו. אני חייבת להגיד שלא חוויתי שום דבר ממה שסיפרו - הוא היה מקצועי וענייני, בדק כל דבר מלא פעמים והסביר מה שדרש הסבר. בבדיקה הואגינלית שאמרתי שכואב לי הוא עצר, נתן לי לשתות משקה אנרגיה ולהסתובב בחדר כדי שהקיפוד יזוז קצת לכיוון שיהיה יותר נוח לראות. ההומור שלו הצחיק אותי וזהו, בכלל לא פגע... (הוא אפילו אמר לי להפסיק לצחוק כי זה מרעיד את הבטן...).
בנוגע למרפאה - עובדים במהירות ובסדר וארגון מופתי! תמיד מתזכרים מראש ומביאים את כל המסמכים יפה ומסודר. גם לא מחכים הרבה בתור...
ויש גם מוזיקה קלאסית כרקע לבדיקה :)
בקיצור - ממליצה.

למעלה