בהחלט טיפוס
שמעתי עליו המלצות מפה ועד להודעה חדשה
בעיקר מגיסתי שברגע ששמעה שאני בהריון התחילה לחפור לי שאני חייבת חייבת חייבת לעשות סקירה רק אצלו
אז עשיתי
מבחינת מקצועיות אין מה להגיד עליו, שמו הולך לפניו וקיבלתי את הרושם שיש לזה בסיס. מצד שני, יש מצב שזה מה שגורם לו קצת "לעוף על עצמו", ואני לא אוהבת אנשים כאלה. גם הרגישות שלו לעובדה שיש מולו אישה הריונית הורמונלית שואפת ל-0. אז באמת בשביל חוויה חד פעמית או דו-פעמית של שקיפות/סקירה אפשר לסבול את זה בשביל המקצועיות, אבל להיות אצלו במעקב בטוח לא הייתי רוצה.. מאוד חשובה לי אנושיות אצל הרופא שלי, פי כמה וכמה בזמן ההריון.
אז מבחינה מקצועית אני בהחלט ממליצה עליו. אבל חשוב לדעת לקראת מה את הולכת ואם את רגישה במיוחד אולי עדיף שלא. דווקא ההומור והציניות לא הפריעו לי יותר מדי (חוץ מהעובדה שהוא דיבר איתי כאילו אני מוגבלת שכלית או משהו כזה אבל נו מילא). אבל הוא מתעקש על בדיקה ואגינלית וזה כאב לי עד כדי בכי של ממש, ולא היה נראה שהזיז לו ואפילו קיבלתי את הרושם שהוא קצת כעס עליי בגלל זה, ורק הסיבר שוב ושוב כמה שזה קריטי לעשות את הסקירה בצורה ואגינלית ואיך הוא לא מבין רופאים שעושים את זה בטני כי מה אפשר לראות וזה לא מקצועי ובלה בלה בלה..