ד"ר עופר מרקוביץ

ד"ר עופר מרקוביץ

האם מישהי מכירה??? האם מישהי עשתה אצלו מי שפיר??? קיבלתי המלצות ואשמח לשמוע מכן.... שבת שלום ותודה

שלגיה73

New member
מכירה

אבל לא לגבי מי שפיר, עשיתי אצלו שקיפות וסקירה שניה והיה בסדר גמור.

galitek

New member
עשיתי אצלו מי שפיר

היה סדר גמור לא הרגשתי כאבים בתהליך ולא לאחר מכן.בהצלחה

מישהי יכולה להמליץ על רופא אחר???

אני במכבי ולא רוצה לעשות פרטי. מצרפת את רשימת הרופאים שבהסכם שעושים דיקור מי שפיר באסותא רמת החייל. הרופאים : ד"ר אברהם אדריאן ד"ר אמודאי אידה ד"ר בר לוי פני ד"ר ברדין רון ד"ר ברר מיכאל ד"ר גורצק- אוזן לימור ד"ר גירטלר עופר ד"ר גלון אבי ד"ר גרינברג נירית ד"ר דוידסון עדי ד"ר האוזר רון ד"ר הנדלר ישראל ד"ר ואטס נעם ד"ר וקסמן יגאל ד"ר זאבו פיליפ ד"ר חצרוני יואב ד"ר טוגנדרייך דניאל ד"ר ינון יואב ד"ר ישעיה אריה ד"ר ליבל רון ד"ר מור גדעון ד"ר מושונוב רמי ד"ר מנור יורם ד"ר מרקוביץ' עופר ד"ר סגל יעקב ד"ר פורת נגה ד"ר פייט גדעון ד"ר צוקר נפתלי ד"ר קוגלר דניאל ד"ר קלמן דן ד"ר קרייזר דורון ד"ר רון שגיב ד"ר רטן גלעד ד"ר רייכלר אביחי ד"ר ריקובר יגאל ד"ר שטוקהיים דוד ד"ר שכטר מורי ד"ר דן עוזי מישהי יכולה להמליץ על אחד מהרשימה???? שבת שלום ותודה

בולי36

New member
לא מכירה אותו

אבל אני עשיתי אצל הנדלר ויכולה להמליץ בחום רב.

בלונזית

New member
אני שמעתי

מחברה שעשתה המלצות חמות על דר' אריק כהנא שעושה באסותא ראשון לציון

redness

New member
החברה שעשתה עדיין ממליצה על כהנא...../images/Emo9.gif

אבל חשבתי שהיא מחפשת ברמת החייל... אני ממליצה תמיד כאפשרות ראשונה על כהנא היקר והמתוק והרגיש והמנוסה!!!!!!!!!!

זואיzoe

New member
יגאל וקסמן עשה לי את כל הסקירות והשקיפות

הוא אדיב ונחמד מאד. רון האוזר הוא זה שעושה את ההזרעות באיכילוב (אחד מה-3 רופאים שעושים זאת) ואף הוא נחמד מאד ואדיב ואני מחבבת אותו מאד

עשיתי אצלו את השקיפות

ושתי הסקירות. הוא סימפטי ונראה מאוד מקצועי וקפדן.

talshani

New member
ד"ר מושונוב רמי

אני אהיה שם השבוע, אך קבלתי המלצות מאחד ממנהלי אסותא ויש עליו הרבה המלצות ("תעשי גוגל")... הוא מקצועי מאוד. אני מכירה אותי כי עברתי אצלו איזה ניתוח לפני שנה (הוא רופא צוואר הרחם).

אמאנחל

Member
מנהל
אני עשיתי אצל מושונוב פעמיים

ואני וילדיי עדיין בחיים...
. הוא מיומן מאוד. המליצו לי עליו גם "מבפנים".

jons16

New member
מושונוב והנדלר נחשבים למעולים

לא עשיתי מי שפיר . אבל יש חלק נכבד מהרופאים שאני מכירה מבדיקות גניקולוגיות או בדיקות היריון והם מעולים. אני רק לא יכולה להמליץ עליהם למי שפיר כי לא מכירה מי שעשתה אצלם. שמעתי שגם במדיקל הרצליה יש מומחים למי שפיר.

זואילי

New member
הנדלר

שמעתי עליו רבות!!! המון המלצות. ואחרי שראיתי כאן תמונה שמישהי פרסמה - שלו עם בנה (רשמי במנוע החיפוש הנדלר ותראי את התמונה) אמרתי לעצמי - שמי שפיר או סקירות וכו' - אני אעשה אצלו! כזו תמונה, מבחינתי אומרת הכל על הרופא... (בנוסף לשלל הסופרלטיבים בכל גוגל עליו).

התמונה הזו? ../images/Emo9.gif

אני צריכה לגבות מהנדלר דמי תיווך, לא? ובאמת, הוא מדהים. מקצועי ואנושי ברמות בלתי רגילות, איכפתי, נעים ומרגיע. זואילי - מאחלת לך להגיע אליו בהקדם

למעלה