ד"ר סוס1

ד"ר סוס1

לילה. הכל שקט סביבי. כולם כבר נרדמו. הרוכב שלי הלך גם הוא. כנראה לאורווה שבה הוא מתגורר. אני עומד לי בשקט בתא שלי ונהנה ממטעט חציר משובח. פתאום אני מריח ריח מוכר. היא שוב הגיעה. במשך השנים התרגלתי לביקורים כאלו מדי כמה מחזורי ירח. אבל בת האנוש הזאת, בעלת הריח הספציפי הזה, מגיעה אלי כבר באופן די קבוע בערך פעם בעשרה לילות. אני מרגיש את גופי השרירי מתעורר ומתכונן. אחרי הכל, זה מה שאולפתי לעשות. אם כי אני בספק אם הרוכב שלי חשב שאני אתאמן על נקבות מינו. היא מגיעה וכרגיל בוהה בי בהערצה זמן מה. אני מרגיש כמו לפני קניה ומנסה להראות אצילי וחטוב מנופף מעט ברעמה ובזנב שלי. היא מברישה אותי ביסודיות. לוחשת מילים בשפתה המשונה שאינני מבין אבל הטון שלה מרגיע ומלטף. היא נעמדת מולי ומורידה את הכיסויים שמכסים את עורה. אני מניח שכך בני האנוש מחזרים. אותי בכל אופן זה לא ממש מרשים. אני מעדיף אותן שריריות, צוהלות ועל ארבע. היא נכנסת מתחתי.

ד"ר סוס2

היא נכנסת מתחתי. ראשה מול איבר הרבייה שלי. אני מוציא אותו לאט לאט, אדום וגדול ויפה, בת האנוש מכניסה אותו לפיה. זה לא החור הנכון כמובן אבל אולי היא לא מודעת לזה. הכל אצלכם הפוך. היא מזיזה את ראשה קדימה ואחורה, היא משתמשת הרבה בלשון, מעבירה אותה על מקור גאוותי מהקצה ועד לבסיס וחוזר חלילה. היא משתמשת הרבה גם בשפתיים. אם כי ברור שחלל הפה שלה קטן מדי כדי להכיל את כל האיבר. אני חייב לציין - זה לא שזה לא מגרה אותי, אני פשוט לא יכול להפסיק להתפלל לאלוהי הסוסים שהיא לא תשתמש גם בשיניים. (היתה פה פעם בת אנוש שניסתה את זה - זה לא נגמר בטוב). היא מסתובבת ונעמדת כמו הסוסות שלי על ארבע, אלא שהיא יותר קטנה ושבירה. אני מגורה. היא מכניסה אותי לתוכה, הפעם לחור הנכון (אני חושב) וזזה קדימה ואחורה. כל פעם מחדירה עוד קצת ממני לתוכה. אני קצת מופתע כשהיא מכניסה את כולי אבל מיוחם כמו... טוב, כמו סוס מיוחם. היא צוהלת ומתפרעת. אפילו חזק יותר מסוסות

ד"ר סוס3

היא צוהלת ומתפרעת. אפילו חזק יותר מסוסות. אחרי כמה רגעים אני נראה שהיא הגיעה לסיפוקה. היא מפסיקה לזוז כמעט לגמרי. אבל אני עוד לא הרבעתי אותה אז אי אפשר להפסיק, אחרת בשביל מה כל הטירחה? אני ממשיך לחדור אליה שומע אותה צוהלת באימה ואושר, שילוב משונה שרק בני אנוש מסוגלים לו, ואז סופסוף אני מחדיר את זרעי לתוכה. זה ממלא כמעט את כולה. ואני חושב שזה הרבה יותר ממה שיוצא לי עם סוסות, אבל אולי זה בגלל שהיא קטנה יותר. עכשיו היא הולכת. אני נשכב לי על החציר מרוצה מעצמי, נרדם וחולם איך נראה יצור שהוא חצי סוס חצי בן אנוש... הערת המחבר: סתם רציתי לבדוק איך הסוס רואה את כל הפנטזיות שנכתבות עליו. אני מודה שלא יצא משהו. אבל אולי יצא קצת משעשע...

למעלה