ד"ר מורי שכטר

דניאלין

New member
ד"ר מורי שכטר

האם מישהי כאן מטופלת שלו? שמעה עליו? שמו עלה במסגרת חיפושיי אחר רופא ורציתי לשמוע את דעתכן. תודה.

לא שמעתי, גם לא בעולם הפוריות..... שלחי לי במסר רשימת רופאים ואשמח לנסות לעזור
איילת

דניאלין

New member
תודה איילת אני ממש בבעייה

אני מחפשת רופא חדש, כמו שכתבתי כבר, ובגלל שאין לי כסף אני מחפשת רופא ממכבי, וויסמן הוא האקס המיתולוגי, הורוביץ שהוא באמת מקסים ואנושי ביותר משיחתי עימו לא ממש יכול לטפל כי הייתי מטופלת של וויסמן, ברקוביץ לא זוכה למשובים אוהדים, והאמת היא שאת השם של שכטר שמעתי מהורוביץ אבל התפלאתי, כי גם אני לא שמעתי את שמו אף פעם. אדבר עם אורית היום, אני מקווה, ואולי היא תיתן לי רשימה, ונמשיך....

רעיון מעולה לדבר עם אורית עשיתי חיפושים על שכטר קצת באינטרנט וראיתי מעט תגובות אבל אוהדות שזה חשוב....
אם הורוביץ המליץ הייתי מנסה.....
בואי נמתין ונראה מי עוד ברשימה
איילת

דניאלין

New member
תודה איילת

התגובות שלך נותנות לי הרגשה שאני קצת פחות בודדה במסע הזה

דניאלין אני לא רוצה לשווק את באום

אבל למה שלא תלכי אליו? זה יעלה לך 400 ש"ח לפגישה ללא כל עלות נוספת. אולי תבקשי ממנו להוזיל פגישה ראשונה כי זו כבר תרומה שנייה וקשה לך כספית.
דניאלין גם ד'ר ברקוביץ' עובד עם מכבי. הוא יותר זול מבאום כי הוא דרך הקופה.

דניאלין

New member
באום

התקשרתי למרפאה של באום, ונאמר לי שביקור ראשון הוא 1000 ש"ח וכל ביקור נוסף 800. לגבי החזרים, מכבי מחזירה רק שלושה ביקורים בשנה ואני כבר ניצלתי אחד כשהלכתי לפרופ' קופרמינץ, זאת אומרת נותרו לי עוד פעמיים השנה. מי שדיברה איתי במרפאה אמרה לי, די בחוסר סבלנות עליי לציין, שהיא לא יודעת כמה פעמים אצטרך לבוא לבאום לפני החזרה, אבל בממוצע, אחרי שלחצתי, אמרה שבכל החזרה צריך לבוא לפחות פעמיים... כך שזה קצת הרתיע אותי שאצטרך לבוא אליו פעמים רבות ולא יהיו לי הח זרים, הלוואי וכסף לא היה שיקול והיה לי, אבל גם ככה לשלם שוב על תרומה, טוב, זה לא פשוט בשבילי. עדיין מתלבטת.

אם תלחצי מספיק לבוא פעם אחת כי כבר פתוח לך

תיק באסותא. השאר תוכלי במיילים.

flower68

New member
מעולה. למרות שאצלי היה IVF.

רופא קופת חולים מאוחדת.
הוא מתעסק עם תרומה גם?

flower68

New member
מורי שכטר היה הרופא שלי בקופה כשהתחלתי

את תהליך "הורות"

דניאלין

New member
קיבלתי עליו המלצה והבנתי שמתעסק בתרומה

אבל אברר ואז אדע יותר, ואספר.

ענבלית70

New member
שמעתי עליו הרבה המלצות

היתה לפני כמה שנים מישהי בפורום פוריות שקראה לבן שלה על שמו
אבל לא מכירה באופן אישי

עוגי555

New member
דניאלין היקרה

קראתי את מה שאת עוברת...

כל כך קשה ומפרך, ועם זאת, הנה את בכוחות מחודשים ממשיכה קדימה - מדהימה!
שולחת לך חיזוק והמון המון מזל והצלחה!

דניאלין

New member
עוגי היקרה

תודה על המילים, והחיבוק, אני חייבת להודות שאינני מרגישה חזקה בעניין זה, בטח לא בזמן האחרון, בטח לא עכשיו שסבב התרומה הזו הסתיים בידיים ריקות, אלא אם כן אנחנו מחשיבות צער כמשהו ששווה למלא איתו את הידיים... אני מבררת ועושה דברים מעשיים כי זה הדבר היחידי שאני יכולה לעשות וזה כנראה גם מנחם אותי ומסיח את דעתי, הפעולה. אני נוסעת ביום ראשון עם בני לאילת ואני מרגישה שאני צריכה מנוחה, לגמרי, בשבוע הזה אני לא רוצה לדבר עם אורית (שלא תפסתי אותה עדיין) ולא למצוא רופא ולא כלום, אני זקוקה למנוחה, אחר כך נראה איך ממשיכים הלאה. איך את, ומה שלומך?

עוגי555

New member

כל כך כואב
"אלא אם כן אנחנו מחשיבות צער כמשהו ששווה למלא איתו את הידיים"
מבינה את הצורך במנוחה.
שולחת לך חיבוק של כח
תהני עם האוצר באילת- עשית טוב!!
הלוואי והסוף הטוב של המסע המפרך הזה ישכיח ממך את כל הצער הזה!!!

MAMALY

New member
רופא פריון ותיק בכיר ומעולה

שנים עבד בצוות הבכיר באסף הרופא
רופא מאוד נעים ואופטימי
המינוס היחידי זה התורים הלא נגמרים אצלו בקליניקה
מומלץ בהחלט.

מישהי160

New member
ד"ר עופר גירטלר

היי לא טופלתי על ידיו אבל שמעתי שהוא מומלץ, דרך מכבי , בהצלחה!

Mיש

New member
לא
לא
לא

לא נעים
לא נחמד
לא להתקרב

(יש עוד כמה לא אבל את העיקרון הבנת )

למעלה